Info updates van Corey Goode: MICCA: De Bevrijding van Zijn Planeet & de Verlossersval Waar Ze Bijna In Vielen

Info updates van Corey Goode

MICCA: De Bevrijding van Zijn Planeet & de Verlossersval Waar Ze Bijna In Vielen

Door Corey Goode – 12 Oktober 2021

Er zijn een heleboel verhalen over ET Groepen die in ons zonnestelsel komen om de Orion Groep te verwijderen en onze beschaving te bevrijden. Deze verhalen zullen op een gegeven moment vruchten moeten afwerpen. Wat gebeurt er in december als het Zonnestelsel nog steeds niet bevrijd is en er niets veranderd is? Het verbaast me, zoals ik keer op keer heb gezegd, hoezeer ik het massabewustzijn ook heb voorbereid op het feit dat het onze puinhoop is om op te ruimen en dat we zijn misleid in het geloven in verhalen over verlossing door engelachtige rassen die het werk voor ons doen.

Micca en zijn volk hebben hetzelfde meegemaakt. Zij hadden leiders en profeten die hen ervan overtuigden dat de kwade geesten, demonen en ET’s die de ontwikkeling van hun beschaving manipuleerden, zouden worden uitgeschakeld door een federatie van engelachtige ET’s die hen de vrijheid zouden brengen die zij wensten.

Micca en zijn mensen zaten achterover en wachtten, en wachtten en wachtten nog wat meer. Deze beschaving was eeuwenlang door religies geconditioneerd om te geloven dat een verlosser op een dag zou komen om hun planeet te bevrijden. Micca en zijn volk verspilden nog eens bijna 200 jaar aan het wachten op de komst van die verlosser en in die tijd bleef hun technologie sneller vooruitgaan dan hun spiritualiteit en uiteindelijk kondigden de “machthebbers” van zijn planeet de vrijgave aan van levensveranderende technologieën die een AI Trojaans Paard bleken te zijn.

Uiteindelijk kondigden de “machthebbers” aan dat zij verbazingwekkende nieuwe technologieën zouden uitbrengen die hun beschavingen ten goede zouden veranderen. Zij vertelden de mensen dat een federatie van positieve ET’s hun zonnestelsel had bevrijd van de Grote Grijzen, Reptilians, en Insectoïden (bekend als de Orion Groep) en nu hun beschaving geschenken van geavanceerde technologie zouden geven. De mensen maakten kennis met vrije energie, anti-zwaartekracht vaartuigen, en een versie van het internet dat miljoenen malen sneller was dan alles wat wij hadden ervaren en dat informatie rechtstreeks naar de geest van de gebruiker projecteerde.

Binnen een paar jaar had 30% van hun bevolking chips en nanites in hun lichaam opgenomen om deze nieuwe technologie te besturen. Deze 30% van de gechipte mensen in Micca’s bevolking begon toen te eisen dat iedereen deze technologieën in zijn lichaam zou hebben. Zij verklaarden dat elke medische aandoening met deze technologie kon worden gecontroleerd en behandeld en dat de kwaliteit van het leven van hun mensen er veel beter door zou worden. De massa’s wisten niet dat de 30% van hun bevolking die nu AI-profeten waren, nanotechnologie-componenten in het voedsel, de medicijnen en de omgeving van de bevolking hadden gestopt.

Deze nanotechnologie-componenten waren zelfassimilerende machines die in het lichaam van hun gastheer samenkwamen nadat een bepaalde frequentie was uitgezonden. Hun bevolking had een zeer grote infrastructuur opgebouwd om signalen door te geven van de nanotechnologie in degenen die waren geïmplanteerd. Wat niet werd gedeeld met de bredere bevolking was dat deze nieuwe infrastructuur (vergelijkbaar met 5G) signalen uitzond die de componenten in hun lichaam aanzetten tot assimilatie in nanietmachines.

Micca’s volk was bijna verloren, ze stonden op het punt het volgende slachtoffer te worden van de Orion Groep en de AI-god die zij aanbaden.

In plaats daarvan werd zijn volk wakker geschud door de tirannie van de AI Profeten die hun planeet onder controle hadden. Op hun beurt begonnen zij wakker te worden en uit de frequentie te breken waarin de Grote Grijzen en Reptilians hen duizenden jaren lang hadden ondergedompeld en hun gedachten en emoties hadden beheerst. Nadat zij uit deze frequentie waren gebroken, begonnen zij de Orion Groep en de AI uit te hongeren van de emotionele energie (loosh = Negatieve Energie) waar zij zich mee voedden.

Toen dit gebeurde gingen de meeste van de Orion Groep in een diepe en inactieve winterslaap en hun nanites gingen in een soort energie spaarstand. Er waren maar een paar duizend van de Orion Groep die tot de leiders behoorden die probeerden hun zonnestelsel te ontvluchten. De Orion Groepsleden die nog actief waren werden verslagen in kleine gevechten die zeer snel eindigden. Spoedig daarna vonden hun mensen hun weg naar de grotten waar de steden en bases van de Orion Groep zich bevonden. Toen deze locaties eenmaal waren gelokaliseerd en ze begonnen met het opruimen ervan, kregen ze hun eerste indicatie van hoe erg hun volk was geknecht.

Micca vertelde ons ook dat nadat deze historische verandering op zijn planeet had plaatsgevonden, de Zulu’s begonnen te verschijnen en de mensen begonnen te helpen genezen en hun weg terug te vinden naar spirituele praktijken die positieve groei en genezing zouden brengen voor zijn volk. Micca vertelde ons dat de Orion Groep hun eigen bewustzijn tegen hen had gebruikt en hen had misleid tot het creëren van religies met hun eigen versies van de Hel (drie versies op zijn planeet). Nadat de Zulu de mensen had laten zien hoe zij waren misleid en hoe er spiritueel met hen was ingegrepen, maakten zij kennis met het begrip EENHEID en hun ware kracht.

De Zulu legde uit dat Micca’s volk deze versies van de Hel had gecreëerd vanuit hun eigen massabewustzijn en dat degenen die daar gevangen zaten bevrijd konden worden. Met de toestemming van Micca’s volk, gingen de Zulu hun versies van de Hel binnen en bevrijdden de zielen, zodat zij de incarnatiecyclus van hun planeet weer konden binnengaan als een geheeld en volledig 4e Dichtheid bewustzijn.

Dit gebeurde allemaal voorafgaand aan de zonnevlam in hun zonnestelsel en omdat hun massabewustzijn een bepaald niveau had bereikt, was de zonnegebeurtenis uiteindelijk een geanticipeerde en inspirerende gebeurtenis zonder angst. Zijn volk was nu bevrijd van de Orion Groep en hun AI goden agenda, en bestond in de harmonie van de 4de Densiteit met de Zulu die hen openlijk adviseerde terwijl zij zich in hun overgang vestigden.

Vergis u niet, er zullen geen Engelen ET’s ons komen redden of helpen totdat wij ons deel doen. Het vertellen van verhalen over overwinning kan ons beter laten voelen, maar alleen door actie zullen we ooit de overwinning bereiken waarover zovelen nu verhalen vertellen. Verhalen over bevrijding door verlossers kunnen troostrijk zijn, maar zij zorgen er ook voor dat degenen die erin geloven veel tijd verspillen die gebruikt zou kunnen worden om zelf voor bevrijding te zorgen.

Aangezien deze gebeurtenissen plaatsvonden vóór de zonneflits in hun zonnestelsel en hun massabewustzijn een bepaald niveau bereikte, werd de zonnegebeurtenis zonder angst tegemoet gezien. Micca’s volk werd bevrijd van de Orion Groep en de agenda van de AI Goden. Met de begeleiding van de Zulu’s, kwam Micca’s volk tot rust in hun overgang en bestaat nu in de harmonie van de 4de Densiteit.

Ik kan niet genoeg benadrukken dat er geen Engelen ET’s ons zullen komen redden of helpen totdat wij ons steentje bijdragen. Nogmaals, verhalen over de bevrijding van de mensheid door verlossers kunnen troostrijk zijn, maar zij weerhouden ons van individuele actie om bevrijding op onze voorwaarden veilig te stellen.

De details van dit verslag zullen worden behandeld in een serie video’s. We gaan het plaatsen op AscensionWorks.TV zodat we openlijk kunnen spreken zonder ons zorgen te maken dat we gecensureerd worden.

Corey Goode

AscensionWorks.TV – Volg Alle Updates Van Corey Hier

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org