Dit Zijn Echte Pentagon Rapporten Over Warp Drive, Extra Dimensies, Anti-Zwaartekracht, En Meer.

Dit Zijn Echte Pentagon Rapporten Over Warp Drive, Extra Dimensies, Anti-Zwaartekracht, En Meer.

05/16/2018 Door: STILLNESS IN THE STORM

Het moderne inzicht in de relatie van het Pentagon met onverklaarbare vliegende verschijnselen is opmerkelijk scherper geworden in de laatste zes maanden sinds het Advanced Aviation Threat Identification Program werd onthuld. De onthulling ervan kwam tussen onze eigen exclusieve verslaggeving over twee zeer vreemde en goed-gedocumenteeerde ontmoetingen met vreemde luchtvaartuigen die in het Amerikaanse luchtruim opereerden. Nu komen er nieuwe documenten aan het licht die aantonen dat het eigen spionagebureau van het Ministerie van Defensie ook geïnteresseerd was in onderwerpen die grenzen aan science fiction en zelfs het paranormale, met inbegrip van warp drive, extra-dimensionale manipulatie, donkere energie, en andere zeer exotische vormen van ruimtereizen.

De documenten werden voor het eerst ontdekt door George Knapp’s I-Team, onderdeel van Las Vegas CBS affiliate Channel 8 News, dat al decennia lang onderzoek doet naar de vermeende connectie van de regering met ‘UFO’s’.

Opmerking van de auteur op 14/05/18: Het is ons ter ore gekomen dat de documenten in feite eind vorig jaar voor het eerst werden gepost door Corey Goode, kort nadat het Advanced Aviation Threat Identification Program voor het eerst werd onthuld.

Recentelijk heeft Knapp dieper gegraven in Bigelow Aerospace – dat gevestigd is in Las Vegas – en zijn hoofdrol in het voorheen geheime programma. Het is geen geheim dat Robert Bigelow, een voormalige vastgoedontwikkelaar die opblaasbaar ruimtestation-ondernemer werd, zeer geïnteresseerd is geweest in UFO’s, maar de diepte van de officiële relatie van het bedrijf met het ministerie van Defensie met betrekking tot het onderwerp was iets geheel ongehoords voordat de openbaarmaking van het Defense Intelligence Agency’s (DIA) Advanced Aviation Threat Identification Program plaatsvond in december 2017.

JE MOET DEZE FAA TAPES HOREN VAN DAT OREGON UFO INCIDENT DAT F-15S VERSLUIERINGEN ZOND, Door Tyler Rogoway Gepost in THE WAR ZONE

LEARJET EN AIRBUS HADDEN EEN BIZARRE ONTMOETING MET EEN MYSTERIEUS TOESTEL  OVER ARIZONA, Door Tyler Rogoway Posted in THE WAR ZONE

LUCHTVAARTUIGEN EN F-15S BETROKKEN BIJ BIZARRE ONTMOETING MET MYSTERIEUS LUCHTVAARTUIG BOVEN OREGON, Door Tyler Rogoway Posted in THE WAR ZONE

DE U.S. NAVY PROBEERDE WALVIS GEZANG OM TE ZETTEN NAAR GEHEIME CODE, By Joseph Trevit hick Posted in THE WAR ZONE

CHINA PRIJST FUSIE-VOORUITGANG TERWIJL NIEUWE DETAILS OVER LOCKHEED MARTIN’S REACTOR NAAR BOVEN KOMEN Door Joseph Trevithick Posted in THE WAR ZONE

Afgekort AATIP, kwam die inspanning, en de financiering ervan, voort uit de belangstelling van Nevada Senator Harry Reid voor het onderwerp, samen met die van een ambtenaar van de Defense Intelligence Agency. Het programma, dat uiteindelijk 22 miljoen dollar kostte en ruwweg liep van 2008 tot 2012, begon nadat Bigelow het contract had gewonnen, kennelijk om UFO-waarnemingen te onderzoeken, samen met zo’n beetje alles wat in voor- en tegenspoed met het onderwerp samenhangt, namens het leger.

Een team van bijna 50 wetenschappers, analisten en onderzoekers werd samengesteld om aan het programma te werken, dat oorspronkelijk en zeer cryptisch het Geavanceerde Lucht- en Ruimtevaart Systeem Toepassingen (AAWSA) Programma werd genoemd, voordat het zijn meer recente naam kreeg.

In het contract tussen de DIA en Bigelow werd de focus van het programma niet duidelijk aangegeven, maar werd er gesproken over exotische technologieën zonder UFO’s te noemen. Het I-Team schrijft:

“In de overeenkomst met DIA werden UFO’s in het geheel niet genoemd. Het gebruikte meer algemene termen zoals toekomstige bedreigingen en doorbraaktechnologieën, en specificeerde 12 aandachtspunten waaronder, lift, voortstuwing, materialen, versies van stealth evenals menselijke interface en menselijke effecten.”

Vastgoed mogol en Bigelow Aerospace chef Robert Bigelow.

Onder de naam AAWSA heeft de organisatie ten minste twee studies gefinancierd naar geavanceerd onderzoek naar voortstuwing en ruimtetechnologie die grenzen aan het fantastische. de eerste van deze studies, gedateerd 29 maart 2010, handelt over “geavanceerde ruimtevoortstuwing” voor reizen sneller dan het licht, waarbij theoretische natuurkundige constructies worden besproken zoals “in de ruimtetijd veranderde gebieden” en “zwaartekracht/antizwaartekracht” krachten. TDe tweede study, die het AAWSA-programma op 2 april 2010 publiceerde, bestrijkt een vergelijkbaar terrein, maar bevat ook discussies over ” duistere energie ” en ” extra dimensies “.

De AAWSA-experts deden dit werk onder auspiciën van DIA’s Defense Warning Office, wat logisch is, althans conceptueel. Deze organisatie werd opgericht in 2002 en is “belast met het identificeren van bronnen van toenemende bedreigingen voor de belangen van de VS in kritieke regio’s”, aldus  een officiele briefing

D.I.A. VIA LAS VEGAS CHANNEL 8

Een van de beelden uit het rapport van maart 2010.

“Dit bureau zal ook mogelijkheden identificeren om het gedrag van tegenstanders te beïnvloeden voorafgaand aan en in de vroege stadia van een crisis”, aldus de presentatie. In 2003 werden deze taken uitgebreid met werkzaamheden “om zo vroeg mogelijk te waarschuwen voor technologische ontwikkelingen die de militaire superioriteit van de VS zouden kunnen ondermijnen.”

UFO waarnemingen zijn vaak aanwijzingen van geavanceerde en geheime militaire vliegtuig onderzoek en ontwikkelingsprojecten. Een team van deskundigen laten proberen vast te stellen of een van de meldingen zich vertaalde in echte programma’s, vooral die waar potentiële tegenstanders zoals Rusland of China aan zouden kunnen hebben gewerkt, zou goed passen in het mandaat van het D.I.A . voor het bureau.

Dat het AAWSA-team zich zou hebben verdiept in bekende ontwikkelingen op aanverwante gebieden zou in deze context ook zinvol zijn. Als Amerika’s tegenstanders snel vorderingen zouden maken in de richting van praktische warp aandrijving en ander geavanceerd voortstuwings- en ruimteonderzoek, zou het D.I.A . dat beslist willen weten om te helpen bij de beleidsreactie van de V.S.

“Deze studies zitten zo vol met informatie,” zou senator Reid op een gegeven moment hebben gezegd, volgens Las Vegas’ Channel 8. “We hebben geleerd dat er in de loop der decennia veel dingen gebeuren waar geen verklaring voor is. Die zijn er nu wel.”

TOM WILLIAMS/CQ ROLL CALL VIA AP

Senator Harry Reid van Nevada.

Maar de toepasbaarheid van deze studies op de kerntaak van het Defense Warning Office lijkt dubieus, evenals delen van het onderliggende onderzoek zelf. Geen van beide rapporten suggereerde dat de beschreven technologie ook maar in de buurt kwam van praktische toepasbaarheid of dat een buitenlandse regering dicht bij een relevante doorbraak was.

“In dit document wordt de mogelijkheid – zelfs de waarschijnlijkheid – overwogen dat toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot geavanceerde ruimtevaarttechnologieën zullen neigen in de richting van het manipuleren van de onderliggende ruimtetijdstructuur van het vacuüm van de ruimte zelf door processen die vacuümtechniek of metrische techniek kunnen worden genoemd,” zegt de studie van maart 2010 in haar laatste discussiesectie. “Verre van slechts een denkbeeldig concept te zijn, bestaat er een aanzienlijke literatuur in peer-reviewed, Tier 1 natuurkundige publicaties waarin het onderwerp in detail wordt onderzocht.

“Het idee dat een voldoende geavanceerde technologie kan interageren met, en directe controle verwerven over, de hogere dimensies is een verleidelijke mogelijkheid, en een die zeker de moeite waard is om nader te onderzoeken,” concludeert het tweede document. “Natuurlijk zal dit misschien pas vele jaren in de toekomst werkelijkheid worden, maar denk eens aan de vele spectaculaire natuurkundige verschijnselen die op dit vroege punt in de 21e eeuw voor waar worden aangenomen.”

Wat deze verklaringen wel duidelijk weergeven is de visie van de voornaamste “contractant” voor deze studies, EarthTech International, Inc, een klein bedrijf met hoofdkantoor in Austin, Texas. Dit bedrijf heeft niet langer een functionele website en is verder vrijwel niet aanwezig op het internet. “We streven ernaar om deze ideeën te vertalen in laboratoriumexperimenten,” volgens een gearchiveerde kopie van de website van het bedrijf uit 2017.

 

Hier is een clip van een 60 Minutes segment met Bigelow dat werd gefilmd voordat de onthullingen over zijn betrokkenheid bij het Pentagon’s Aviation Threat Identification programma werden onthuld:

Een vluchtige zoektocht op internet naar EarthTech’s CEO Harold Puthoff, Ph.D., die de studie van maart 2010 heeft geschreven, en Eric Davis, Ph.D., een andere werknemer die het andere rapport mede heeft geschreven, levert al snel een web van links op naar Bigelow en zijn andere pietluttige wetenschappelijke en paranormale onderzoeksinspanningen, waaronder het nu ter ziele gegane National Institute for Discovery Science, of NIDSci.  U kunt een gespiegelde kopie van de website van die entiteit, rond 2008, hier  vinden. Onafhankelijk adviseur Richard Obousy, die het document van april 2010 hielp produceren, heeft ook banden met de zakenman uit Nevada.

Puthoff is nu Vice President van Wetenschap en Technologie bij To The Stars Academy of Arts and Science, een non-profit organizatie die naar verluidt, althans gedeeltelijk, het werk van de AAITP onafhankelijk voortzet. Luis Elizondo, die aan het hoofd stond van de AAITP en zijn opvolger, is nu directeur van Global Security and Special Programs.

De volledige omvang van het AAWSA-werk, met inbegrip van het aantal soortgelijke studies dat het heeft gefinancierd en tegen welke kosten, evenals het latere AAITP, blijft nog steeds onduidelijk. Tot dusver hebben twee video’s die de laatste iteratie van de groep in detail heeft onderzocht, via de media de meeste publieke aandacht getrokken. F/A-18 Hornet Advanced Targeting Forward-Looking Infrared (ATFLIR) targeting pods schoten beide van deze clips en ze tonen kleine “tic-tac”-achtige objecten die met hoge snelheid over het water razen.

https://youtu.be/3RlbqOl_4NA

Maar de hoofdvideo en het verslag van de piloot waren niet nieuw toen het nieuws over het bestaan van AAITP voor het eerst bekend werd. Het zweefde al meer dan tien jaar rond in defensiekringen, maar meer openheid over de oorsprong van de video op officieel niveau, evenals  subsequent interviews met de piloot die het opnam, brachten het zeker naar het mainstream nieuws.

Daarnaast bevatten verslagen van het onderzoek van Bigelow’s speciale eenheid beweringen dat mysterieus materiaal van neergehaalde objecten werd opgeslagen in opslagkasten en dat het programma veel verder ging dan het documenteren en evalueren van ooggetuigenverslagen van UFO’s. In plaats daarvan werd een holistische benadering gevolgd, waarbij wellicht ook de invloed op de menselijke biologie  in verband met waarnemingen en andere onverklaarbare gebeurtenissen werd geëvalueerd, en zelfs andere paranormale domeinen leken te zijn onderzocht.

Dit lijkt overeen te komen met het beeld van het werk van het programma dat we nu hebben op basis van de documenten die Knapp’s I-Team heeft verkregen. Wat we zeker weten, buiten de basisfeiten rond het project en de informatie die Elizondo, de man die het programma leidde aan de kant van het DoD, aan de pers heeft gegeven, is dat er enkele zeer vreemde studies voortvloeiden uit het mandaat. Nogmaals, de studies die Las Vegas’ Channel 8 aan het licht bracht zijn officiële DIA documenten die de regering van de Verenigde Staten betaalde aan EarthTech en andere Bigelow medewerkers om te produceren en bewaarde voor haar eigen intern gebruik.

Het bestaan van deze studies ondersteunt in ieder geval het beeld dat dit programma veel verder ging dan het interpreteren en documenteren van ooggetuigenverslagen van UFO’s en het proberen vast te stellen wat er rondzoemde in de atmosfeer van de aarde. En iedereen zal zich afvragen of dit is wat is vrijgegeven, en wat er nog meer is wat niet is vrijgegeven, uit angst voor verlegenheid of uit gevaar voor de nationale veiligheid.

Update: 7:25pm PST-

Hier is er nog een, getiteld “Doorkruisbare Wormgaten, Sterrenpoorten, en Negatieve Energie.”

Neem contact op met de auteur: Tyler@thedrive.com

Vertaling: Martien