De zon is een toegangspoort, gebaseerd op heilige geometrie, om hyperdimensionaal in de ruimte te reizen

De zon is een toegangspoort, gebaseerd op heilige geometrie,
om hyperdimensionaal in de ruimte te reizen

Vrijdag 30 oktober 2015,

Volgens de laatste getuigenverklaring van Corey Goode, een klokkenluider van het geheime Amerikaanse ruimteprogramma, is de zon een portaal voor ruimtevarende beschavingen die gebruik maken van een vorm van hyperdimensionale wiskunde, dat is gebaseerd op heilige geometrie. Hij zegt dat, na zes jaar te hebben gediend op een wetenschappelijk onderzoeksvaartuig dat onderdeel uitmaakt van het Solar Warden Space Program, hij er getuige van is geweest dat onderzoekssondes richting zonnevlekken werden gelanceerd om zo de samenstelling en het gedrag van de zon te onderzoeken.

Wat ontdekt werd zou een schok teweeg brengen binnen de mainstream wetenschappelijke gemeenschap die gelooft dat de zon een reusachtige nucleaire kernfusiereactor is. In plaats daarvan werd bevestigd dat de zon elektrisch van aard is, waarvan de plasmauitbarstingen voor ruimtereizende beschavingen dienden als portalen om zich zo in en uit ons zonnestelsel te bewegen.

De onthulling van Goode werd gepresenteerd in een recente episode van “Cosmic Disclosure”, waar hij door David Wilcock wordt geïnterviewd op Gaiam TV. De onthulling van Goode ondersteunt het model van het elektrische universum dat te berde werd gebracht door een aantal alternatieve wetenschappers, waaronder Wallace Thornhill en David Talbott, auteurs van The Electric Universe.

Het model van het “elektrische universum” is een astronomisch model waarin de zon en planeten elektrisch geladen hemelse objecten zijn, die in een elektrisch veld bestaan dat door het hele zonnestelsel in een radiale richting wordt opgewekt door de zon (zoals de spaken van een fietswiel). Daarnaast maakt de zon onderdeel uit van een grootschalig galactisch elektrisch netwerk dat tot stand wordt gebracht door de Galactische Kern, eveneens in een radiale richting.

Ladingen vloeien door deze galactische elektrische spectrumvelden door toedoen van de plasmadeeltjes die voortdurend worden afgescheiden door de zon en de galactische kern. Plasma is de vierde vorm van materie (vast, vloeibaar en gas zijn de eerste drie) en bestaat uit vrije protonen, neutronen, elektronen en ionen. Plasma is elektrisch niet neutraal, maar is een supergeleider die door het gehele zonnestelsel en binnen de interstellaire- en intergalactische ruimte elektrische ladingen kan dragen.

Volgens Goode, laten de richting zonnevlekken gelanceerde onderzoekssondes zien dat deze spiraalvormige plasmadraden (ook bekend als solaire prominenties) bevat, die zich helemaal van de bovenkant van de oppervlakte van de zon tot de kern uitstrekken. Dit staat recht tegenover de wetenschappelijke mainstream theorie die beweert dat solaire draden enkel en alleen vanaf het oppervlak van de zon tot honderden duizenden kilometers de ruimte in kronkelen.

Verder is de solaire kern opgebouwd uit metalen zoals magnesium en natrium, in plaats van zuurstof en heliumgas waarvan de mainstream wetenschappers geloven dat het nucleaire kernfusieproces mee wordt aangedreven.

Het meest opmerkelijke in de beweringen van Goode is dat het Solar Warden programma bevestigde dat deze solaire draden onder de juiste omstandigheden als sterrenpoorten of portalen gebruikt kunnen worden, waardoor buitenaardse beschavingen ons zonnestelsel kunnen betreden of verlaten. Goode beschrijft dit solaire sterrenpoortsysteem als gelijkend op een enorm kosmisch web dat alle zonnen en sterrenstelsels onderling verbindt en het mogelijk maakt enorme interstellaire en intergalactische afstanden te overbruggen.

Als hij het bij het rechte eind heeft, betekent dit dat tussen de vele duizenden objecten die door waarnemers geidentificeerd werden terwijl ze de zon betreden of verlaten, te zien op beelden die afkomstig zijn van de Solar & Heliospheric Observatory en andere solaire ruimteobservatoria, sommigen daarvan niet slechts afwijkingen, veroorzaakt door de camera, maar interstellaire ruimtevaartuigen waren. Een goed voorbeeld hiervan is een grote bolvormige UFO die verbonden is met een zonnedraad en die de nabijheid van de zon heeft verlaten op 11 Maart 2012, zoals werd waargenomen door het Solar Dynamics Observatory.

 https://www.youtube.com/watch?v=xmEU-x2lEOk

Goode vervolgde zijn onthulling met de mededeling dat er een hyperdimensionaal mathematisch model bestaat dat alle zonnen in ons melkwegstelsel met elkaar verbindt, welke door buitenaardsen aan het Solar Warden programma werd geschonken. Hij stelde dat dit mathematische model gebruikt maakt van geometrische patronen die lijken op de Platonische waarden voor navigatiedoeleinden. Het gesprek van Goode met Wilcock over heilige geometrie en hoe het ten grondslag dient voor hyperdimensionaal ruimtereizen is zeer de moeite waard om te bekijken.

Goode bespreekt eveneens “nodes”, ( natuurlijke portalen), die over de gehele wereld gevonden worden, zoals in de Bermuda Driehoek en die zich willekeurig openen en sluiten. Wanneer ze geactiveerd worden, kunnen deze portalen schepen en vliegtuigen die via de hyperdimensionale ruimte zijn binnenkomen doorlaten naar waar dan ook in het melkwegstelsel.

Corey Goode en David Wilcock

© Michael E. Salla, Ph.D.Goode’s betoog over het wezen van tijd en bewustzijn, zoals het wordt gezien in verborgen ruimteprogramma’s, is zeer verhelderend. Het suggereert de mogelijkheid dat personen en groepen de manier waarop ze tijd ervaren kunnen herdefiniëren. Deze aflevering van Cosmic Disclosure is wederom een machtige blik in de geheime wereld van ruimteprogramma’s en de verbijsterende kennis en technologieën die ze bevatten.

Enkele jaren geleden gaf wetenschapper Nassim Haramein ook al eens een lezing waarbij hij opnames door NASA liet zien van grote objecten die de zon invliegen en zo zonnevlammen veroorzaken. Toen hierover tumult onstond onder astronomen en geïnteresseerden die wilden weten wat deze vreemde objecten dan wel waren, verwijderde NASA het filmpje van hun website.

Bron: Exopolitics.org

http://brekendnieuws.nl/

Nederlandse vertaling: Marja.