Corey Goode update Via Michael Salla Deel 1 | Military Abduction & Extraterrestrial Contact Treaty

 

Corey Goode update Via Michael Salla Deel 1 |

Secret Space Programs Gevechten boven Antarctica Tijdens
de Global Elite Exodus

16 juni 2016

Related Corey Goode Update Via Michael Salla Part 2 | Military Abduction & Extraterrestrial Contact Treaty – Corey Goode Briefing Pt 2
Source – Exopolitics

by Dr. Michael Salla

Op 15 juni, ontving ik een informele “briefing” van geheime ruimtevaartprogramma klokkenluider, Corey Goode, over de recente gebeurtenissen die een luchtgevecht omvatten boven Antarctica waarbij verschillende syndicaat groepen (Cabal / Illuminatie), die in de afgelopen zes maanden daar naartoe zijn gevlucht, en ook de huidige stand van de onderhandelingen waarbij verschillende buitenaardse en “Binnen Aarde” beschavingen betrokken zijn, over het “open contact” met de mensheid.

Wat volgt zal fantastisch voorkomen voor degene die nieuw zijn betreffende de openbaringen van Goode, die hij de afgelopen 18 maanden heeft vrijgegeven. Een gedetailleerde bron pagina is aangemaakt die de meeste van Goode’s interviews, reportages, video’s vermeld, samen met artikelen over hem.

Mijn eigen gedetailleerde onderzoek naar Goode werd uitgebracht in het boek, Insiders Reveal Secret Space Programma’s and Extraterrestrial Alliances (september 2015). Mijn conclusie was dat Goode betrouwbaar is, en dus ik beschouw zijn ‘briefing’ van 15 juni  “als een zeer belangrijke onthulling van recente gebeurtenissen met betrekking tot geheime ruimte programma’s die plaatsgevonden hebben in de afgelopen maanden.

Goode bracht een korte update uit van de recente gebeurtenissen in bullet point vorm op 14 mei. In zijn 15 juni briefing met mij,  gaf hij meer details over deze update, beantwoorde vragen over wat er gebeurd was, en voorzien van afbeeldingen van een kunstenaar van een aantal van de gebeurtenissen die hij beschrijft.

Related Corey Goode – May 14th 2016: Latest Intel and Update – Corey Abducted and Interrogated, Ratification of Anshar-ET Treaty Requested, Cabal Try to Leave Earth but Forced Back

De 14 mei-update door Goode, beschrijft een uittocht van elite-groepen naar Zuid-Amerika en Antarctica:

Meldingen kwamen ongeveer 6 maanden geleden, dat hoog niveau syndicaat groepen enorme hoeveelheden persoonlijke artikelen en materialen naar Zuid-Amerikaanse ondergrondse bases, de meeste in Brazilië, aan het verhuizen waren. Meer recente rapporten vermelde feitelijk dat familieleden en hoog geplaatste syndicaat leden, zich als het ware, in deze ondergrondse bases “stortte” als mieren voor een storm.

Related DNA and Evolution Expected to Increase Over the Coming Years Due to Cosmic Radiation Intensifying As We Enter Another Solar Minimum

Related Sun’s Magnetic Field 230% Stronger | Something is Affecting the Entire Solar System

Goode wijde uitgebreid uit in zijn 15 juni briefing over dat waar de syndicaat groepen (globale elites / Cabal / Illuminatie) voor vreesde, er waren  enorm zonnestormen  die voorspeld waren die de aarde zouden raken. De zogenaamde “solar Killshot” lang voorspeld door de remote viewer, Ed Dames, en aanstaande was volgens hem in een interview op 21 maart 2016.

De syndicaat groepen konden niet gemakkelijk de Aarde verlaten en vluchten naar locaties op andere planeten, als gevolg van een recente lockdown op het luchtruim op en rond de Aarde door wat Goode omschrijft als de “lagere niveau SSP” bestaande uit de National Reconnaissance Office (NRO), USAF Space Command , enz. De laatste had technologie toegepast tot instelling van een “Earth Defense Grid” gecoördineerd vanuit een “air (and space) verkeersleiding” gesitueerd op de Maan (Lunar Operations Command).

Related Lower Level SSP Group Broke Away from SSP Alliance Council, Intends on Pushing Partial Disclosure and Inner-Earth Anshar to Begin Contact with Surface

De syndicaat groepen kozen er voor daarvoor in de plaats te vluchten naar Antarctica / Zuid-Amerika waar ondergrondse locaties veiligheid kunnen bieden. De onderstaande afbeelding toont een van de zes industriële gebieden onder het Antarctische ijs met geparkeerde ruimtevaartuigen.

Related Reptilian Aliens Helped Germans Establish Space Program in Antarctica (Video and Transcript)

Toevalligerwijs, bezocht President Obama Bariloche, Argentinië op 24 maart, dat het officieuze hoofdkwartier van het “Vierde Rijk” was geworden toen Adolf Hitler er naar toe gevlucht was na de Tweede Wereldoorlog . De nazi U-boot historicus Harry Cooper, vond geloofwaardige bronnen die Bariloche vestigden als schuilplaats van Hitler in zijn boek, Hitler in Argentinië.

In februari 1960, reisde president Eisenhower naar Bariloche, waar hij onderhandelde over degemeenschappelijke verklaring van Bariloche met de Argentijnse President inzake Vrede en Vrijheid in de Amerikaanse staten. Het werkelijke onderwerp van de onderhandelingen, echter, waren naar verluidt deals in kwestie die het VS militair-industriële complex stevig onder de controle van het Vierde Rijk verder zou zetten.

Related Cosmic Disclosure Season 2 – Episode 4: Breakaway Begins – Summary and Analysis | Corey Goode and David Wilcock

Deze alliantie heeft geleid tot de opkomst van het Interplanetary corporate conglomeraat (ICC), één van de geheime ruimtevaartprogramma’s onthuld door Goode, die nu verantwoordelijk was voor de nazi-bases in Antarctica. Daarom is het meer dan waarschijnlijk dat het bezoek van president Obama aan Bariloche, was om nieuwe deals af te ronden met de ICC / nazi’s, die hun wens om een groot aantal mensen en vracht te verhuizen naar veilige plaatsen in Zuid-Amerika en Antarctica zou vergemakkelijken.

Goode’s 14 mei-update ging door met het beschrijven van grote onderzeeërs gebruikt om mensen en vracht te vervoeren naar Antarctica, zoals geopenbaard aan hem door een “Lt. Col. Gonzales”, die het afgelopen jaar nauw heeft samengewerkt met Goode in geheime onderhandelingen en vergaderingen waarbij verschillende ruimtevaartprogramma’s en buitenaardse allianties betrokken waren:

Gonzales bevestigde later dat deze mensen en voorraden in veel gevallen werden vervoerd naar Antarctica via “Black Submarines ‘die” EM aangedreven waren “en de omvang hadden van containerschepen”. De water gevulde onderaardse kloof systemen zijn zo ongelooflijk groot dat ze geen problemen hadden op hun reis. Bovendien geven de rapporten aan dat de kloof grotten in de oudheid gewijzigd zijn in enorme gewelfde tunnels.

Related Cosmic Disclosure Season 2 – Episode 3: Special Report: The Gonzales Enigma – Summary and Analysis | Corey Goode and David Wilcock

Goode leverde aan verschillende kunstenaars afbeeldingen van een van de deuren in de enorme water gevulde tunnel systemen in Zuid-Amerika en Antarctica gebruikt door de elites die zich helemaal uitbreiden van Mexico, door Zuid-Amerika, en omlaag naar Antarctica.

Hij zei dat er zes grote industriële complexen zijn in het westelijke Antarctische gebied. De twee grootste complexen hebben de afmeting van een stad en zijn ongeveer twee mijl breed. Hij verstrekte een illustratie voor de locatie van deze bases waar hij persoonlijk mee naar toe werd genomen voor een bezoek aan de “Anshar” op 14 mei. Goode heeft de Anshar eerder beschreven als de oudste van de Binnen Aarde beschavingen die hij heeft ontmoet in geheime onderhandelingen – de vermeende datering  gaat 18 miljoen jaar terug.

Related Inner Earth Beings Take First Step to Openly Reveal Themselves to Humanity

Verder verklaarde hij dat de geheime Antarctische steden zag terwijl hij reisde in een ruimteschip dat ongeveer 60 voet boven het oppervlak van de oceaan vloog direct in wat leek op een Antarctische ijs klif, maar dat in werkelijkheid een hologram was wat de ingang van een van deze steden verborg.  Goode zag grote gebouwen, en twee enorme zwarte onderzeeërs die gebruikt werden om mensen en vracht te vervoeren naar Antarctica om te worden gelost door reusachtige kranen.

Related Science Confirms: Giant “Wetlands” Exist Beneath the Ice in Antartica – A Good Location for ET or Secret Military Bases?

Related Corey Goode Update Via Michael Salla Part 2 | Military Abduction & Extraterrestrial Contact Treaty – Corey Goode Briefing Pt 2

Deze grote industriële complexen zijn eerst gevestigd in de jaren 1930 door nazi-Duitsland, aldus Goode, en vervolgens uitgebreid in de jaren 1950 en nadat er afspraken waren bereikt met het Eisenhower administratie en de Verenigde Staten en het U.S. militair-industrieel complex. Momenteel worden deze zes Antarctica bases gebruikt door het Interplanetaire corporate conglomeraat, een van de geheime ruimte programma’s die door Goode als zodanig zijn geindentificeerd.

Hij beschreef in zijn 14 mei-update, een strijd die plaats had gevonden boven Antarctica :

Een van de meest interessante dingen die uit deze briefing [door Gonzales nu veilig gelegen op een geheime Kuipergordel basis] was dat er onlangs meldingen van 6 grote cruisers (traanvormige) bezig waren de atmosfeer te verlaten na het doorbreken van de oppervlakte van de oceaan voor de kust van Antarctica. Tientallen onbekende “Chevron Vaartuigen” omzwermden deze kruisers en vielen de leidende twee vaartuigen aan waardoor enorme en shockerende schade ontstond. De kruisers braken hun pogingen om te vertrekken af en keerden terug naar onder het oppervlak van de oceaan waar ze vandaan kwamen.

Goode heeft een illustratie van de strijd die plaatsvond verstrekt. Hij vertelde me dat de traanvormige cruisers behoorde tot het syndicaat groepen die zijn afgestemd op de “Dark Fleet” – een ruimte-programma voor het eerst in Antarctica opgericht door nazi-Duitsland / Duitse geheime genootschappen – die zich later verbonden met het Amerikaanse militair-industrieel complex.

Hij voegde er aan toe dat de SSP Alliantie er niet zeker van waren aan wie het chevron gevormde ruimteschip toebehoorde, maar de speculatie was dat ze verband hielden met de “Aarde Alliantie”, een consortium van ” Witte Hoeden” van diverse nationale legers nauw samen met de BRICS-landen.

Volgens Goode, was het Antarctica gevecht geen geïsoleerd incident:

Er is een grote stijging in conflicten net buiten en binnen onze atmosfeer tussen de ruimtetuigen van verschillende groepen die betrokken zijn geweest bij het neerhalen van een aantal ruimteschepen.

Gonzales rapporteerde tientallen ondergrondse / oceaan conflicten met het gebruik van exotische wapens en een stijging in het gebruik van wapens voor weer modificatie die betrokken zijn bij zowel de verschillende syndicaten en elementen van de Aarde Alliantie.

De gebeurtenissen in Antarctica werden nauwlettend gevolgd door verschillende landen en / of ruimtevaartprogramma’s. Goode beschreef enorme sferische ruimtevaartuigen boven Antarctica die leken te zijn voor de uitvoering van het toezicht:

Gedetailleerde meldingen kwamen binnen ongeveer 6 weken geleden “enorme sferische ruimteschepen” in een geostationaire baan boven het continent van Antarctica. Deze meldingen kwamen uit 5 verschillende bronnen en beschreven de sferen als grote, metalen, glanzend met één rij van patrijspoorten die rond de bol draait. Men speculeerde dat deze vaartuigen van Russische afkomst waren.

Goode legde vervolgens uit dat het ruimtevaartuig opereerden over grote gebieden van het zuidelijk halfrond, waaronder Australië.

Het is mogelijk dat het schip is gerelateerd aan de Cosmospheres  naar verluidt ontwikkeld door de Sovjet Unie, die uitvoerig zijn beschreven in de Peter Beter audiobestanden. Beter was de General Counsel van de Export-Import Bank (1961-1967), en had hoog niveau bronnen die aan hem toevertrouwde wat er achter de schermen gebeurde in de ruimte tot aan de vroege jaren 1980.

De Cosmospheres vestigde Sovjet-wapens dominantie in een dichtbij gelegen baan rond de aarde, waar zij militaire schermutselingen hadden met ruimtevaartuigen die behoren tot de USAF Space Command en NRO, die volgens Goode, werken tot ongeveer 400 mijl boven de Aarde, en af en toe zonden zij hun meest geavanceerde ruimteschip naar de Maan.

Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat de grote bolvormige objecten die de Antarctische ruimte gevechten observeerde inderdaad Cosmospheres waren die nu onder de controle van president Poetin en de Russische Federatie zijn. Het is mogelijk dat ze intelligentie verschafte, gebruikt door het chevron gevormde ruimteschip dat het grote traanvormige ruimteschip onderschept werd en terugkeerde,  en vertrokken met hun waarschijnlijke wereldwijde elite passagiers.

Klik hier voor deel II.

Bron: http://exopolitics.org/secret-space-programs-battle-over-antarctic-skies-during-global-elite-exodus/

© Michael E. Salla, Ph.D. Copyright Notice

Vertaling: Martien