Corey Goode update -“Houd een oogje in het zeil” …..

Corey Goode update

“Houd een oogje in het zeil voor driehoekige, ovale of enigszins conventionele uitziende UFO’s,” 
Een Update volgt Binnenkort.

Source – Sphere Being Alliance Facebook Page
Door: Corey Goode, 3 Oktober 2016

Houd een oogje in het zeil voor driehoekige, ovale of enigszins conventionele uitziende UFO’s. Woorden zijn naar beneden gekomen dat het bestuur in een aantal van deze militaire / Intelligence SSP / UNSAP te horen hebben gekregen dat de openbaarmaking van hun programma’s al in een operationele fase is …

Ik weet niet de volledige details over hoe ze van plan zijn om deze programma’s te onthullen, maar een paar massale publieke waarnemingen of soortgelijke evenementen zou de bal zeker aan het rollen kunnen brengen. Laten we hopen dat deze informatie juist is omdat een beetje disclosure beter is dan geen.

Related Boeing’s “You Just Wait” Ad Reveals 100 Year Partial Disclosure Timeline — Analysis | Disproving Partial Disclosure, Insider Testimony, and Steering Collective Consciousness Toward the Full Disclosure Timeline

De Aarde Alliantie en Secret Earth syndicaten zijn nog steeds in onderhandeling, maar één ding waar ze het over eens zijn is een langdurige disclosure. Ergens geloven ze nog steeds dat ze een disclosure agenda uit kunnen rollen die 50 tot 100 jaar duurt. Ik weet niet hoe dat mogelijk zou zijn, maar ze gaan het proberen.

Het is mijn mening en die van een paar in de SSP Alliantie dat de volgende cluster van “Data Dump’s” eerder vroeger dan later moeten plaatsvinden. We zouden de voorkeur willen geven aan gegevens tot in details in plaats van een data dump die politieke doeleinden heeft!

Mijn verslag is onderweg. Het groeit in omvang en lengte tot een punt waarop het nodig kan zijn dat ik het in twee delen moet vrij te geven. Dat zal mij helpen om een deel van de informatie eerder vrij te geven.

Jullie,
Corey Goode

Bron: https://www.facebook.com/BlueAvians/posts/1639707382993718

Vertaling: Martien