Winsum 3 sept.: Open uitnodiging aan de inwoners van Winsum (Universal Village)

Winsum 3 sept.: Open uitnodiging aan de inwoners van Winsum (Universal Village)

team Anton Teuben

 

Namens de leden van het Schumanninstituut nodig ik, Anton Teuben, inwoner van Winsum u allen van harte uit voor een informatieve en openhartige bijeenkomst op zaterdagavond 3 september in “De Hoogte”, Kerkpad 8, Winsum.

Het Doel van deze bijeenkomst:

Graag leg ik en onze gasten uit waarom het Schumann instituut in Winsum is gevestigd en waarom wij solidair zijn met alle burgers die twijfels hebben over het huidige regeringsbeleid (Europees beleid, wereldbeleid) w.o. het stikstof-, energie-, klimaat-, gezondheids-, economie-, militair-, justitiebeleid, etc.

Tevens lichten wij de handelwijze van instituties toe, waardoor burgers zich steeds meer in het nauw gedreven voelen en onze mooie planeet aarde met al het leven in gevaar wordt gebracht.Uiteraard maakt u kennis met de mogelijkheden van vrije energie zoals de Schumann Resonantie: wat deze inhoudt en wat je ermee kunt. Van-zelf-sprekend hoort hier ook een praktische oefening bij, zodat u dit direct thuis kunt toepassen. Ook het UFO fenomeen en onze Buitenaardse vrienden in het universum komen aan bod. Dit nieuws zal de komende tijd veel zendtijd krijgen, omdat meer dan de helft van de wereldbevolking er al van op de hoogte is.

Ons Uitgangspunt:

Als mensen dienen wij met name in deze tijd, nu, schouder aan schouder te staan om onszelf, onze kinderen en onze planeet aarde te redden en weer op te bouwen. Dit is mogelijk door vanuit onszelf blijvend te zoeken naar en inhoud te geven aan wat ons aan kennis werd en is onthouden. Dit allerbelangrijkste nieuws van dit moment deelt het Schumann Instituut op 3 september met iedereen met een open mind en verantwoordelijkheidsgevoel. Onze positieve ontdekkingen zullen steeds meer op de beeldschermen verschijnen en zijn niet meer te negeren.

Mijn Trigger:

In 1989 werd ik als meldpunt getriggerd door een bericht op het NOS-journaal over buitengewone waarnemingen in Rusland. Na diepgaand onderzoek hierin ontdekten we (inmiddels was ontstaan het Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland, SOPN) dat veel door de politiek op dit gebied wordt genegeerd, m.n. wat van essentieel belang is voor het welzijn van de bevolking. Een basis onderdeel hiervan is de SCHUMANN RESONANTIE. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat deze vrije energie ons zelfherstellend vermogen kan activeren.

Meer lezen >>>