Ultiem Universeel Advies: Stap in de Nieuwe Realiteit of Vijfde Dimensie!

Ultiem Universeel Advies: Stap in de Nieuwe Realiteit of Vijfde Dimensie!

Anton Teuben – 4 Juni 2020

Dit bericht is voor de miljoenen

Nederlanders die nu vredig, liefdevol en met respect voor de maatregelen hun mening ventileren of de straat opgaan om zich te verenigen tegen de realiteit die ons wordt of werd geboden. Geef het goede voorbeeld en laat zien hoe het ook kan. Onze bestuurders zien nu duidelijk in dat ze iets over het hoofd hebben gezien en wij/jullie dienen compassie te kunnen opbrengen voor de situatie waarin zij nu zijn beland. Er wordt naar jullie geluisterd… benoem de hele actualiteit en met name de oplossingen en verspreid het verder en geef mensen uitzicht op een betere,  respectvolle en liefdevolle toekomst.

Waarschijnlijk zijn klokkenluiders/UFO-meldpunten en mensen die weten en getuige waren van objecten en buitenaards contact hebben ervaren de meest verguisde en bewust vergeten groep op dit moment. Sinds wij vanaf 2002 de media en politiek hebben geattendeerd op onder andere. chemtrails en geo-engineering, wat zit er in de vaccins en in ons eten, de tastbare feiten wat straling kan aanrichten. En we hebben antwoorden gevraagd waarom de Schumann resonantie en leylijnen uit het vakgebied van universiteiten is verdwenen.  We hebben media, politiek en wetenschap met feiten en bewijs ingelicht over buitenaards contact in Groningen. Dit resulteerde in totaal onbegrip van deze instituties en we werden als fantasten en leugenaars neergezet. We konden begrip opbrengen voor deze reacties omdat er veel onwetendheid en vooroordelen zijn en we wisten dat er een tijd zou komen dat de waarheid zich zou aandienen. Daar zijn we nu midden in beland en 2020 zal het jaar zijn waarin sluiers worden opgetrokken en we eindelijk een positiever tijdperk binnen stappen… wat zich momenteel wereldwijd openbaart.

Wat velen niet willen beseffen is dat juist klokkenluiders, onafhankelijke journalisten en meldpunten toegang hebben tot de juiste informatie en adviezen om op universele wijze met de huidige situatie om te gaan. Het buitenaardse contact wat  duizenden Nederlanders en miljoenen wereldburgers hebben… dringt ook door bij de massa. Momenteel worden we vrijwel compleet in beslag genomen om onze universele rechten te herkrijgen en willen we eerlijk worden behandeld en voorgelicht over de grote energetische en evolutionaire veranderingen op aarde.

Stap in de nieuwe realiteit oftewel vijfde dimensie

In de vijfde dimensie heeft iedereen toegang tot de juiste informatie, is iedereen gezond, is er geen onderscheid qua kleur, gelden universele rechten voor iedereen, weet iedereen dat het om energie gaat, gebruiken we schone natuurzuivere energie, weten we dat we niet alleen zijn in het universum en alles met elkaar is verbonden en het belangrijkste… weten we wie we zelf zijn (Schumann resonantie) en welke mogelijkheden er nog meer zijn door met juiste intentie, verbinding en liefdesenergie je leven te verrijken en angst, smartapparaten en artificial intelligence je niet meer op het verkeerde spoor zetten.

Geld, macht (ego), conflicten, misleiding en geheimen spelen geen rol meer en iedereen ontwikkeld zich verder in datgene wat hij of zij interessant vindt en plezier aan beleeft. Verder ontdekken we wat deze nieuwe realiteit of vijfde dimensie nog meer aan nieuwe mogelijkheden biedt. Positiviteit, empathie, verantwoordelijkheid, respect en liefde en compassie zijn de ingrediënten.

Wat moet ik daarvoor doen?

Je openen en op zoek gaan naar de ultieme ene waarheid (die we allemaal in ons dragen) en de oplossingen die te vinden is op deze site en onze social media kanalen. Diegenen die de doorstroom van de Schumann resonantie hebben ervaren door al hun chakra’s te openen, weten hoe de vijfde dimensie voelt, welke mogelijkheden het biedt om jezelf herstellend vermogen te activeren, hoe je altijd soeverein kan zijn en je je kunt beschermen tegen ongewenste frequenties. Verder ontdek je deze nieuwe realiteit en hoe alles met elkaar verbonden is.

Verleg je Aandacht, Blijf Rustig en Positief

Kortom: Verleg je aandacht, controleer jezelf waar jij je energie in stopt en verbindt mensen door de oplossingen te presenteren. Respecteer met compassie de huidige maatregelen tot de massa ontdekt of te horen krijgt dat er universele hulp is die de aarde nu bevrijdt van schadelijke virussen, nadat de kernwapens al onder universele controle zijn gesteld.

Tot slot; er zijn twee oplossingen van het allergrootste belang die snel een einde kunnen maken aan alle onnodige ellende waar zovelen mee worden geconfronteerd. We blijven dit herhalen tot het moment dat het niet meer noodzakelijk is.

Ten eerste: Dat is de bekendmaking dat we worden bezocht door universele wezens die amper van ons mensen zijn te onderscheiden, veel verder in bewustzijn zijn en natuurlijke technieken beheersen, die wij ons in de verste verte niet kunnen voorstellen en dat zij ons zeer goed gezind zijn. Net zoals voor velen van ons is het ook voor hun vrijwel onbegrijpelijk wat er op deze planeet gebeurt.

Ten tweede: Dat alles draait om energie en het nu steeds actueler wordt dat de Schumann resonantie de “missing link” is in zowel de fysieke en geestelijke gezondheidszorg en het fundament dient te worden voor het gehele onderwijs. Het wachten is nu op de WHO en RIVM wanneer ze de mogelijkheden met het wetenschappelijk en praktisch bewijs met de Schumann resonantie erkennen, verder onderzoeken en vrijgeven. Dit zou een prachtig gebaar zijn en een direct uitvoerbaar alternatief voor de vele mensen die een injectie niet zien zitten.

Nog een misvatting die ik nog even wil benoemen. Vele mensen denken dat je er zelf niets aan hoeft te doen en dat alles uiteindelijk wel goed komt. Als je daadwerkelijk in de nieuwe wereld of vijfde dimensie wil stappen, doe het dan en richt en focus je op jezelf en die nieuwe realiteit, presenteer en bespreek de positieve ontwikkelingen en het essentiële nieuws wat iedereen nu dient te horen.

Dat betekent, dat je je ook niet meer bezighoudt met de problemen in de oude wereld en weet dat we allemaal hetzelfde zijn. In de nieuwe wereld (5D) die we nu met elkaar creëren zijn geen gewapende conflicten, discriminatie, chemtrails, mind control, vaccins, straling,  misleiding en financiële problemen. Zie deze misstanden niet meer, stap in de vijfde dimensie, verbind met respect en verspreid de informatie die het bewustzijn verhoogt.  Het tijdperk van de homo sapiens (de denkende mens) eindigt en we ontdekken dat we naar een nieuwe realiteit gaan en waar alles met elkaar is verbonden… en onszelf homo-galacticus mogen noemen?

Universe is magic and love the key

https://www.antonteuben.nl/