Openbaringen op 3 september a.s. in Winsum (Universal Village)

Openbaringen op 3 september a.s. in Winsum (Universal Village)

Door Anton Teuben & team

Op 3 september wordt er in Winsum weer een bijeenkomst georganiseerd door het Schumann instituut en het oudste Ufo meldpunt van Nederland, waar vele getuigen die interdimensionaal contact hebben gekregen hun verhaal ‘s avonds met het publiek willen delen. Met name de mensen die de Schumann resonantie hebben kunnen integreren, hun zelfherstellend vermogen hebben geactiveerd en hun trilling en bewustzijn hebben verruimd en zich nu in de vijfde dimensie bevinden mochten dit ervaren. Het kosmische evenement is gebaseerd op de creatie van “De Nieuwe Aarde”

3 september Winsum (universal village). We hebben Contact met onze Vrienden in het Universum!!

Dit universele nieuws wat al sinds mensengeheugenis gaande is en bij zeer velen bekend is, waar steeds meer mensen getuige van worden, begint nu bij de massa door te dringen. Dit nieuws verspreid zich snel vooral in Nederland en België wat waarschijnlijk één van de meest bezochte gebieden op aarde is en buitenaardse objecten en universele wezens de laatste tientallen jaren zich bij mensen hebben gemeld. De universele kennis die inmiddels tallozen mochten ontvangen geeft een totaal nieuw beeld over wie wij zijn en waarom wij op planeet aarde zijn beland. We zijn allemaal bewoners van het universum en universele wezens en bevinden ons om welke reden dan ook nu op planeet aarde.

Op 3 september wordt er in Winsum weer een bijeenkomst georganiseerd door het Schumann instituut en het oudste Ufo meldpunt van Nederland, waar vele getuigen die interdimensionaal contact hebben gekregen hun verhaal ‘s avonds met het publiek willen delen. Met name de mensen die de Schumann resonantie hebben kunnen integreren, hun zelfherstellend vermogen hebben geactiveerd en hun trilling en bewustzijn hebben verruimd en zich nu in de vijfde dimensie bevinden mochten dit ervaren. Het kosmische evenement is gebaseerd op de creatie van “De Nieuwe Aarde”.

Dat we deze presentatie in Winsum doen komt door de ligging op geactiveerde leylijnen en de vele getuigen in het noorden van het land die vooral vanaf 1940 de objecten hebben zien verschijnen en waar tallozen contact mee hebben gekregen. We werden in de gaten gehouden en nog ergere escalaties zijn voorkomen door onze vrienden uit het universum. Inmiddels weten wij waar onze bezoekers vandaan komen, waarom ze hier zijn en weten dat ze ons willen bijstaan om onze planeet aarde te begeleiden bij zijn herstel naar de vijfde dimensie. Daarom laten zij zich zien met de bedoeling om het bespreekbaar te maken en daarbij vooral aan onze kinderen te denken die de absolute waarheid mogen horen en begrijpen. Laten wij ons collectief bedenken dat “we the people” het nieuws zijn geworden en het nu in een steeds groter collectief verder te belichamen en te creëren.

We zitten midden in de grootste evolutiesprong ooit naar een vredige, gezonde, schone, eerlijke, respectvolle en liefdevolle wereld. De planeet aarde oftewel ons schip is sinds duizenden jaren uitgebuit en verkeert in een kritische situatie. Mocht het feit dat we worden bezocht algemeen bekend worden, kan onze aarde in betrekkelijk korte tijd worden hersteld. We hebben dan hulp en technologiën tot de beschikking die voor velen nog ondenkbaar zijn. Ook  binnen de instituties begint men in te zien dat er nog maar een manier is om onze planeet te redden en dat is nieuws brengen wat al het andere overstijgt en de oplossingen kan brengen. Dat is o.a. de bekendmaking van buitenaards contact en de mogelijkheden tot zelfherstel met de Schumann resonantie. Steeds meer mensen komen los van in artificial intelligence, algoritmes, quantum computing en hebben hun eigen onderzoek gedaan en ontdekt hoe de steel in de vork zit. Deze groep breidt zich snel uit en verbindt zich wereldwijd.

Het belooft een zeer bijzondere universele avond te worden op 3 september. Het is noodzakelijk om jezelf aan te melden en voor iedereen die zich heeft opgegeven is er plaats, vol is vol. Ook proberen we we weer via Zoom live uit te zenden voor de mensen die er niet bij kunnen zijn via de Zoomlink van de Energy Update. Tevens wordt dit weekend 3 en 4 september de live Schumann resonantie cursus gegeven van 11.00 tot 16.00 uur op hetzelfde adres in Winsum. https://schumanninstituut.nl/cursus-schumann-resonantie-3-4-september-2022-in-winsum/

Op 3 september bespreken we dit interdimensionale contact en waarom Nederland zo in de picture is bij onze bezoekers.

Nederland maakt een belangrijk deel uit van de algehele bekendmaking dat “We vrienden in het universum hebben” en met de overgedragen kennis de mensen gerust kunnen stellen en weer vertrouwen geven voor de komende tijd. Meer info over de invulling van de avond met helende klanken en frequenties volgt binnenkort.

Universe is magic and love the key

https://www.antonteuben.nl/