Openbaringen op 11 juni a.s. tijdens de 2de Cosmic Show in Winsum (universal village)

Openbaringen op 11 juni a.s. tijdens de 2de Cosmic Show in Winsum (universal village)

2 juni 2022 / Door Anton Teuben & team

Op 10 en 11 juni is er weer volop universele activiteit in Winsum en wij verheugen ons weer om vele nieuwe gezichten te ontmoeten. De live cursus Schumann resonantie is op zowel zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur in “de Hoogte”Zaterdagavond  is de “Cosmic Show” op dezelfde locatie en start om 19.30 uur met interviews en eindigt tot in de kleine uurtjes met de prachtige helende klanken van Geert Huinink en DJ Nouvelle.

Het programma zal weer vele bezoekers inzicht geven wat zich momenteel aan het ontvouwen is op planeet aarde. Het programma is afwisselend en bewustmakend met korte interviews en verklaringen die bevestigen dat de creatie van “De Nieuwe Wereld” gaande is.

Onderwerpen die worden behandeld zijn o.a. leylijnen, Lemuria, Atlantis, vrije natuurzuivere energie als vervanging van alle bestaande milieu verontreinigende energiesystemen en voorzieningen, helende klanken en de Stargate. Verder besteden we aandacht aan de kinderen (onze toekomstige empathische leiders) en vervangt nieuwe opgedane kennis en bewustzijn het huidige leerstelsel. Het laatste nieuws over de verregaande mogelijkheden voor een goede gezondheid door de Schumann resonantie te integreren en uiteraard de laatste informatie over interdimensionaal contact. Waar staan wij op dit moment in het Nu.

Er zijn zowel voor de cursus Schumann resonantie en tweede Cosmic Show nog enkele plekken beschikbaar:

Live Schumann resonantie cursus 11 en 12 juni
Datum: 11 en 12 juni 2022
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Party Centrum De Hoogte, Kerkpad 8, Winsum-Groningen
Aanmelden: https://schumanninstituut.nl/cursus-schumann-resonantie-11-12-juni-2022-in-winsum/

Datum: 11 juni 2022
Tijd: 19.30 – 22.30 uur (zaal open om 18.45 uur)
Locatie: Party Centrum De Hoogte, Kerkpad 8, Winsum-Groningen
Aanmelden is noodzakelijk via winsum-open@outlook.com

Universe is magic and love the key

https://www.antonteuben.nl