Nieuwsbrief september 2023! – Dit is het nieuws!

 

 

Nieuwsbrief september 2023!

September 2023 / Door Anton Teuben & Team

Dit is het nieuws!

Na een vakantieperiode is het weer tijd voor een nieuwsupdate! Er is veel gebeurd en er staat nog veel op de planning (scroll naar beneden voor de agenda voor de komende tijd). Anton is op 26 augustus weer een aards-jaartje ouder geworden en is overspoeld door veel lieve en mooie berichtjes. Als bedankje heeft hij een filmpje ingesproken, daar het voor hem niet mogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken. Klik op onderstaande foto om naar het filmpje te gaan.

 

Daarnaast is het programma voor aanstaande zaterdag ook bekend en zijn wij enthousiast om deze met jullie te delen. We hebben veel boeiende gastsprekers met diverse onderwerpen. Het belooft een prachtige avond te worden, ben jij er ook bij? Er zijn nog plekken beschikbaar. Aanmelden kan via onze online agenda of via Eventbrite, het evenement is op donatiebasis.

 

Aangezien er nu steeds meer nieuws over buitenaards leven in het binnen- en buitenland naar voren komt, krijgen wij ook meer meldingen binnen over fenomenen en objecten die gespot zijn. Wij hebben hierop besloten een Telegram kanaal op te richten om de meldingen op te delen, ook de meldingen die wij niet op social media posten! Lid worden van onze UFO Telegram kan hier.

 

In het kader van de disclosure rondom de UFO’s heeft Anton ook een UFO Tour in Friesland georganiseerd om te spreken over het fenomeen dat al jaren plaatsvind in zowel Friesland en Groningen. De eerste presentaties staan gepland in Sneek en Gorredijk. Er zal ook eentje plaatsvinden in Bolsward begin volgend jaar, houd onze agenda of de website van Apollanja Crystals hiervoor in de gaten! In de presentaties zal veel bevindingen besproken worden + ervaringen vanuit het publiek en Anton. Wees welkom!

 

Dat was alweer veel nieuws vanuit ons voor deze keer. In oktober komen we weer bij je. Mocht je nou nieuwsgierig geworden zijn naar het Instituut om ons een handje te komen helpen bij bijvoorbeeld flyeren of zelfs een functie op kantoor te vervullen, neem dan contact met ons op via info@schumanninstituut.nl.

Wij wensen je alle goeds toe en tot de volgende nieuwsbrief.

Hartverwarmende groet en in liefde verbindend,

Team Schumann Instituut Nederland
Universe is Magic and Love is the Key!

www.antonteuben.nl
www.schumanninstituut.com
www.schumanninstituut.nl