Nieuwsbrief Schumann Instituut Nederland

Nieuwsbrief Schumann Instituut Nederland

Beste Schumanner,

We merken allemaal in wat voor een bijzondere tijd we zijn beland. Als we om ons heen kijken, is het voor velen van ons duidelijk, merkbaar en zichtbaar dat het goede kant op gaat. We zitten midden in de grote transitie. Het is nu positief en flexibel blijven, afstemmen, observeren, vertrouwen en met liefde en compassie anticiperen op de steeds veranderende situatie die leidt naar de ontknoping, openbaring en de manifestatie van de nieuwe wereld.


Agenda:

Cursus Schumann Resonantie 4-5 september 2021 – ONLINE
Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ Connecting Consciousness 6 september 2021 – ONLINE
Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ op 23 september 2021 – ONLINE
Cursus Schumann Resonantie 25-26 september 2021 – ONLINE
Informatie-avond Trainersopleiding 30 september 2021 – ONLINE
Cursus Schumann Resonantie 9-10 oktober 2021 – ONLINE

Vanwege de voortdurende veranderingen hebben we besloten om voorlopig nog geen cursussen op locatie te plannen. Zodra deze weer gepland worden, wordt dit vermeld in de nieuwsbrief en op onze social media kanalen


Informatie-avond Trainersopleiding Schumann Instituut

De Schumann resonantie werkt als basis en aanvullend aan een therapeutisch beroep, in de zorg of het onderwijs. Na het volgen van de cursus Schumann Resonantie kun je de kennis en oefeningen gebruiken in je eigen omgeving of je praktijk.

Heb je de cursus Schumann Resonantie gevolgd, kun je de Schumann Resonantie integreren en zou je dit graag aan anderen willen leren door het geven van de cursus Schumann Resonantie? Volg dan onze trainersopleiding!

Op donderdag 30 september a.s. is er een informatie-avond over de Trainersopleiding:

Datum: donderdag 30 september a.s.
Tijd: 20.00 – 22.15 uur
Spreker: Anton Teuben
Kosten: gratis
Aanmelden: Je kunt je hier aanmelden voor deze online informatie-avond.


Connecting Consciousness

Op maandagavond 6 september a.s. van 19.30 – 21.30 uur zal Anton Teuben de presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ geven voor alle leden Connecting Consciousness in Nederland. Connecting Consciousness (CC) is een wereldwijde organisatie die als collectief van gelijkgestemden ernaar streeft mensen, die op zoek zijn naar een beter Nederland en een betere wereld voor iedereen, met elkaar in verbinding te brengen. Je kunt op hun website gratis lid worden van Connecting Consciousness. Ontmoet gelijkgestemden en sluit aan bij deze presentatie (en vele andere CC-bijeenkomsten), voel je welkom!
Aanmelden: Als lid van Schumann Instituut Nederland of Connecting Consciousness kun je je hier aanmelden om de Zoomlink te ontvangen


Coaching

Debbie Teuben Coaching biedt individuele coachingstrajecten voor ondersteuning bij het integreren en verankeren van de Schumann resonantie in jouw leven. Je kunt een (gratis) intakegesprek aanvragen, om samen te kijken naar welke begeleiding passend is voor jou. Soms zijn er nog blokkades en twijfels die in de weg staan. Voor vragen of het plannen van een intakegesprek kun je hier contact opnemen met Debbie Teuben. Je bent van harte welkom in haar praktijk.


Astrum Stargate

In de praktijk is er ook de mogelijkheid om een energetische behandeling in de Astrum Stargate te ervaren, waarmee jouw zelfherstellend vermogen weer geactiveerd wordt op energetische, dus natuurlijke wijze. Lees hier meer informatie over de Stargate en boek je afspraken via het contactformulier.


Wekelijkse Energy Updates

We zijn uitermate verheugd wekelijks honderden mensen te zien bij de online Energy-update. Iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en zaterdagavond van 20.30 – 21.30 uur is er een (gratis) online Energy Update-Schumann Instituut Nederland met Anton Teuben. In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie en buitenaards contact. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Als je lid bent van het Schumann Instituut Nederland, kun je zo vaak meedoen als je wilt. Hier kun je gratis lid worden.


Toegang oefening Schumann resonantie

Als lid van het Schumann Instituut Nederland heb je toegang tot de oefening Schumann resonantie van een half uur, gegeven door Anton Teuben. Je kunt hier gratis lid worden. Als je al lid bent, kun hier inloggen.


Nieuws Antonteuben.nl

Stairway to heaven… het stappenplan: Samenwerken
Hoe kunnen we de Nieuwe Wereld creëren? Onze mening is door ons te focussen op de drie onderwerpen die het bewustzijn direct kunnen openen en informatie-overstijgend is:

  1. Wie ben ik (Beings of frequence)
    2. Schumann resonantie (Alles is energie)
    3. We are not alone (Er is meer; tussen hemel en aarde)

Met deze informatie kan de wereldbevolking verder evolueren omdat dan de juiste tools beschikbaar komen om o.a. jezelf te herontdekken en het zelfgenezend vermogen te activeren. Om een start te maken met het verder bekendmaken van deze informatie hebben wij een voorbeeldbrief opgesteld die eenieder op eigen verzoek kan mailen naar media en instanties. Lees meer


Open middagen Winsum-Open

Om de parallelle samenleving op lokaal niveau vorm te geven zijn we het initiatief ‘’Winsum-Open’’ gestart. We houden weer open middagen van 14.00 tot 16.00 uur in Winsum. Wij focussen ons op ons vakgebied, interdimensionaal contact en de mogelijkheden tot zelfherstel middels de Schumann resonantie, de oplossingen en het stappenplan naar de nieuwe wereld en hoe dat eruit ziet. De toegang is vrij. De eerste open middag is op woensdag 1 september a.s. Lees meer


Social media

Je vindt het Schumann Instituut Nederland op Telegram en social media: Telegram kanaalTelegram chat, Facebook pagina, Facebookgroep, en Instagram. Deze groepen zijn bedoeld voor iedereen die cursus Schumann resonantie heeft gevolgd of geïnteresseerd is in de Schumann resonantie en hebben als doel onderlinge verbinding. Deel je ervaring en kom in contact met gelijkgestemden.

We wensen je alle goeds toe en graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Team Schumann Instituut Nederland
Universe is magic and love the key