Lieve papa’s en mama’s… Luister naar je en onze kinderen

Lieve papa’s en mama’s… Luister naar je en onze kinderen

Dit is een belangrijke tip voor alle ouders en ook die ouders die hun kind tot dusver niet hebben begrepen. Dit heeft tot catastrofale verkeerde beoordelingen geleid vanuit de beperkte visie in de huidige gezondheidszorg en in het onderwijs. Het is zo belangrijk voor onze kinderen dat ze worden gehoord, begrepen en geloofd en sta versteld van de kennis die ze dragen!

In overleg met de moeder van Amy laten wij jullie het eerste interview zien van dit 9 jarige Belgische meisje. Ik wil hierbij een compliment maken aan Amy en Melissa en aan haar ouders. De perfecte aanvullingen en uitleg van Amy’s mama hebben mij er toe aangezet om haar tijdens een Energy Update binnenkort te mogen interviewen. Samen staan we schouders aan schouder voor de toekomst van onze kinderen en hele planeet.

Inleiding van Melissa (interviewster Spiri-Praatjes):

Tijdens deze aflevering ben ik met Amy en haar mama in gesprek gegaan over hoe het is om een Starseed kind te zijn. Voor Amy was dit haar eerste keer dat zij haar verhaal zo openlijk heeft gedeeld voor de camera. Hoewel zij dit erg spannend vond heeft zij goed haar best gedaan al jullie kijkersvragen te beantwoorden. Amy is een bijzondere dame die overleden mensen kan zien, aura’s kan zien van mensen, ze weet waar en waarom mensen pijn hebben, kan mensen healen d.m.v. edelstenen en heeft ook nog hele mooie boodschappen voor iedereen op aarde die dat maar wil horen.

Samen met haar aardse mama trotseert ze haar leven en weet ze iedereen gerust te stellen die twijfels heeft. Tijdens deze aflevering deelt Amy tekeningen van verschillende beings, vertelt ze ons over haar papa en mama uit de bovenwereld, geeft ze ons mooie boodschappen en geeft ze ons ook nog tips en tools hoe wij zelf spiritueel meer kunnen groeien.

Ook laat de mama van Amy weten hoe zij dit ervaart en steekt ze ouders met soortgelijke kinderen, een hart onder de riem. Kortom een prachtige aflevering met veel mooie inzichten voor een ieder die daar voor open staat. Mocht je aan de hand van deze aflevering nog vragen hebben voel je dan vrij ze te stellen in de comments of aan Amy zelf via haar persoonlijke pagina. Shout out naar jullie (Amy en mama)!

Bedankt voor het delen van jullie kennis en ervaringen tijdens deze aflevering! Wil je meer weten over Amy? Klik dan hier!

https://www.youtube.com/watch?v=jdqbFjngyio&feature=emb_logo

Universe is magic and love the key

https://www.antonteuben.nl/