Iedereen gaat het horen, zien en beseffen: We Zijn Niet Alleen!!

Iedereen gaat het horen, zien en beseffen:
We Zijn Niet Alleen!!

31 mei 2021 | Door Anton Teuben

Velen was het al opgevallen dat de mensheid wordt voorbereid op de aankondiging dat wij worden bezocht en (vreedzaam) in de gaten worden gehouden. Dit merken wij als meldpunt maar al te goed door de vele honderden nieuwe contacten en buitenaardse of inter-dimensionele feiten die zich in Nederland hebben voorgedaan.

Inmiddels heeft zich via de Schumann cursisten en de ongeveer zeshonderd bezoekers die ons vorig en dit jaar in Winsum hebben bezocht een geweldig team van universele kennis gevormd. Zij ontmoeten elkaar wekelijks bij de Energy-updates op dins- en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur waar wij in de afgelopen weken de groep gestaag zien groeien.

We krijgen updates van de mensen in binnen en buitenland over de situatie waarin wij aardebewoners ons bevinden en kunnen naast al het andere nieuws met blijdschap verkondigen dat het zover lijkt, dat iedereen gaat horen, zien en beseffen: We Zijn Niet Alleen!!

Hoe de mainstream-media, overheden en wetenschap dit nieuws gaan brengen is nog de vraag waar velen hun visie’s of mening over hebben. Sommige onafhankelijke en mainstream media-kanalen stellen dat de mensheid er nog niet klaar voor is om te horen dat “we niet alleen zijn”. Anderen hebben de mening dat ms-media weer het angstverhaal uit de kast gaan halen of daar opdracht voor krijgen. Zolang wij meldpunt zijn hebben wij duizenden verhalen gehoord en zeker ook over de ontvoeringen tot 2003 door de Grays.

Dit was zo bijzonder zeker voor de betrokkenen dat velen dit nog geheim houden, zelfs voor hun familie en geliefden. Wat wij verder hebben gezien, gehoord en geconstateerd is dat er eigenlijk alleen maar positieve en verhelderende contacten werden gemeld wat mensen inzicht gaf over hun eigen afkomst en de vreedzame en liefdevolle intenties van onze universele bezoekers. Mocht de media angst verhalen verspreiden dan staan er in Nederland en wereldwijd vele mensen klaar om dit recht te zetten met hun ervaringen en universele kennis die ze door het contact hebben ontvangen.

De grootste evolutiesprong ooit geeft mensen weer uitzicht op een betere, eerlijke, gezonde, respectvolle, vredevolle en liefdevolle wereld en waarvan al meer dan de helft van de wereldbevolking weet van heeft en het einde zal betekenen van de instituties die dit altijd hebben verzwegen.

Wil jij ook je verhaal doen? Neem dan contact met ons op via: teamantonteuben@gmail.com.

Energy Update: https://schumanninstituut.nl/energy-update/

Kijk tips:
Navy pilots describe encounters with UFOs:  https://www.youtube.com/watch?v=ZBtMbBPzqHY
Disclosure: https://www.youtube.com/watch?v=hn5MUamMHfc

Hartelijke groet,

Anton Teuben

Universe is magic and love is the key

https://www.antonteuben.nl/