Het “Ware Nieuws” in gemeente Het Hogeland

Het “Ware Nieuws” in gemeente Het Hogeland

22 juni 2020 / Door Anton Teuben

Winsumers en landgenoten, dit is het “Ware Nieuws” in gemeente Het Hogeland.

Dat er heel veel gaande is algemeen bekend en dat het verstandig is om aan jezelf te werken en je kennis (bewustzijn) te verbreden, wordt ook steeds duidelijker. De sluiers worden opgelicht en we krijgen inzicht wat zich wereldwijd voltrekt en welke invloed de Schumann resonantie en wij daar op hebben. Zonder deze trilling is leven op deze planeet onmogelijk en essentieel dat deze kennis weer in het onderwijs dient te worden opgenomen.

Een tijdje geleden kwamen wij erachter dat de advertentie van het Schumann Instituut van HogelandNieuws was verdwenen en artikelen niet meer werden geplaatst na 28 maart jl. Dit gebeurde vanaf het moment dat de wereld net in een lockdown was gezet. Met name het verwijderen van de advertentie met de oplossing en wetenschappelijk bewijs hoe je te beschermen tegen virussen en straling is niet te accepteren.

Dit is in tegenspraak met alle afspraken die zijn gemaakt om regelmatig overleg te hebben en de Winsumers te updaten over de bijzondere gebeurtenissen en ontdekkingen die wij vanaf 2002 in Winsum hebben gedaan. Deze toezegging kun je beluisteren in de laatste minuut van deze video. Redactieleden van HogelandNieuws waren zelf getuige van de bijzondere objecten boven Groningen en hebben het net zoals duizenden noorderlingen bij ons meldpunt gemeld en weten  dat Winsum een soort energetische poort is naar andere dimensies of realiteiten. Dit is terug te vinden in dit artikel van april 2016 toen ik net weer in Winsum woonde en we weer iets zeer bijzonders hadden ontdekt.  Met deze universele kennis kunnen wij iedereen uitzicht bieden op een gezonde, vredevolle respectvolle en liefdevolle toekomst.

Wij vinden het onbegrijpelijk om te concluderen dat ook HogelandNieuws is gezwicht en waarschijnlijk wordt gecontroleerd en gecensureerd. Deze tendens hebben we ook bij vele sites gezien die de gebeurtenissen in Groningen nu al meer dan 10 jaar verzwijgen en zich nu zelf als onbetrouwbaar hebben geprofileerd.

Het grootste nieuws wereldwijd en in Nederland is ongetwijfeld Buitenaards contact en de mogelijkheden met de “missing link”‘ in de fysieke en psychische gezondheidszorg de “Schumann resonantie” die wij hebben mogen ontvangen en ontdekken.

Wij vragen jullie de redactie@hogelandnieuws.nl te mailen met jullie ervaring en nieuws en het verzoek de advertentie van het Schumann instituut weer te plaatsen, verder onderzoek te doen en mensen het “Ware Nieuws” weer te presenteren.

Zo bieden wij de redactie de mogelijkheden om uniek te blijven in de mediawereld, die van vooroordelen en ontkenning aan elkaar hangt.  De ontwikkelingen over de algehele bekendmaking van buitenaards leven en het contact wat zovele Groningers, landgenoten en wereldburgers hebben ervaren, kun je via onze kanalen volgen en iedereen mag het delen en verspreiden. Groningen heeft het grootste nieuws wat in korte tijd alle problemen kan oplossen en iedereen weer uitzicht geeft op een betere toekomst.

Universe is magic and love the key

https://www.antonteuben.nl/