Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde – kosmische gebruiksaanwijzing

Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde – kosmische gebruiksaanwijzing

23 oktober 2021 

Dit boek is een aanrader voor eenieder die is ontwaakt en onderdeel is van de kosmische gemeenschap. De missie is voor velen inmiddels duidelijk; We gaan naar de volgende liefdevolle realiteit oftewel de vijfde dimensie door deze te belichamen… Met elkaar  zijn we de grootste evolutiesprong ooit ingestapt.

Veel starseeds in alle leeftijdscategorieën die hun missie nog eens onder ogen willen zien adviseren wij dit  boek te lezen. Het boek is geschreven met veel universele tips, eye-openers en humor. Het is een tekst wat in 1990 al bekend en doorgegeven is. Het is nu inmiddels 30 jaar later!! Het is nu  “de allerhoogste tijd voor actie”! Iedereen mag de waarheid horen te beginnen met; Wie ben jij en we zijn niet alleen in het universum” (gelukkig maar). Dit boek maakt duidelijk waar het om gaat, beantwoord vele vragen en laat twijfels verdwijnen.

Universe is magic and love the key

Bestel het boek als het kan bij je eigen boekhandel: “Handboek Voor De Tijdelijke Bewoners Van Planeet Aarde – bijspijker editie : kosmische gebruiksaanwijzing voor de menselijke evolutie – Zoev Jho”

In een lekker leesbare stijl, met een priemende humor die tegelijkertijd een schouderklopje en een schop onder de kont geeft, herinnert dit handboek ons aan onze missie op planeet Aarde. Dan Millman, auteur van onder meer De twaalf poorten naar de ziel en Leven met een doel.

Noot van de auteurs: Deze tekst komt van bronnen uit de vijfde dimensie, met opzet zo geschreven dat de mensheid kan ontwaken uit haar eeuwenlange sluimer. Het is geen boek. Het is een technologie, ontworpen om je te zappen. We hopen dat je er plezier aan zult beleven. Moge de Kracht met je zijn ‘ Mission Control, voor de Intergalactische Raad.

Hier te downloaden als pdf (Engelstalig)

Op dit moment is het boek niet verkrijgbaar maar er wordt navraag gedaan of het boek opnieuw in het Nederlands kan worden uitgegeven. Je kunt het tot die tijd in het Engels als PDF lezen via de downloadlink. Hartelijke groet, team Anton Teuben

Antonteuben.nl
Universal news l Schumann Resonantie l Lezingen & cursussen
info@antonteuben.nl | www.antonteuben.nl