Event 1 april in Winsum (Universal Village)

 

Event 1 april in Winsum (Universal Village)

26 februari  2023 / Door team Anton Teuben

Het meest essentiële nieuws voor de mensheid is de bekendmaking “Dat we worden bezocht” oftewel er is Buitenaards Contact. Wat het overgrote gedeelte van de wereldbevolking al vermoedde “We zijn niet alleen” begint bij steeds meer mensen door te dringen en zal het nieuws steeds meer bepalen. Er is geen ontkomen meer aan. We gaan ontdekken dat we vrienden in het universum hebben die in de meeste gevallen amper van ons aardebewoners zijn te onderscheiden en ons behoedden voor nog grotere escalaties. Er zijn talloze aanwijzingen en verklaringen dat massavernietigingswapens onder controle worden gehouden door de vele objecten die dagelijks door steeds meer mensen worden gezien. Vooral Nederland en België spelen een grote rol in de bekendmaking van dit vrede- en liefdevolle universele fenomeen.

Wat steeds duidelijker wordt; Onze aarde, schip of planeet is een levend wezen met bewustzijn wat energetisch wordt gevoed door onze zon/bron. Vanaf 1952 is het duidelijk dat onze planeet een hartslag heeft wat de Schumann Resonantie wordt genoemd en wat een cardiogram is van de hart frequentie van onze aarde. Het bijzondere is dat we ons met de hartslag, energie en bewustzijn van moeder aarde kunnen verbinden en integreren en daar mee je zelfherstellend vermogen kunt activeren en je leven een positieve draai kunt geven.

Op 1 april geven we in de theaterzaal in De Blauwe Schuit vanaf 16.00 tot 22.00 uitleg over Buitenaards contact en de mogelijkheden die de Schumann resonantie biedt voor onze gezondheid en welzijn. Dit is gebaseerd op wetenschappelijk en praktisch bewijs en feiten en bespreken we met getuigen en ervaringsdeskundigen en contactees. Dat dit uiterst bijzondere nieuws uit Noord-Nederland en Winsum komt is geen toeval en heeft te maken met de historie van het noorden wat ouder is dan religies. Dit is het nieuws wat wij met jullie willen delen en er nader uitleg over geven.

Tot zaterdag 1 april in De Blauwe Schuit Warfstraat 1, Winsum

presenteren

schumanninstituut.com en antonteuben.nl 

Zaal gaat open om 15.15 uur.
Programma start om 16.00 uur tot 22.00 uur. Pauze van 18.00 -18.45 uur
Aanmelden kan via onze agenda op 1 april door middel van een donatie van € 15

Team Anton Teuben

 

https://www.antonteuben.nl