Buitenaards Contact in Nederland en België wint aandacht en triggert velen

Buitenaards Contact in Nederland en België wint aandacht en triggert velen

17 september 2021  / Door Anton Teuben

Meerdere mensen stoppen hun energie in het openbaar maken van hun eigen ontdekkingen, innerlijke en universele kennis en over het interdimensionale contact in Nederland en België. De verklaringen van het Pentagon en het stappenplan heeft al heel wat in werking gezet. We zijn iedereen erg dankbaar dat inmiddels vele mails en brieven richting de media zijn gestuurd. Dit inspireert ook de getuigen zelf en zij beginnen dan met hun eigen blog of youtube kanaal om het ware nieuws over de mogelijkheden met de Schumann resonantie en buitenaards contact bekend en verder openbaar te maken.

We gaan de komende tijd veel nieuwe gezichten zien die allemaal een taak hebben door de mensheid de universele kennis terug te geven en oplossingen te bieden voor de talloze problemen. Dit impliceert dat steeds meer mensen het belangrijke nieuws ontvangen en er kennis van nemen en het daarna ondersteunen en promoten. Zo werd ik benaderd voor een interview door Melissa en Rijer die hun eigen kanaal zijn begonnen om de waarheid onder de mensen te verspreiden.

Het hoogtepunt wordt de openbaring waarom Nederland en België zo bijzonder zijn en via de Energy-update (link) houden we jullie op de hoogte van onze gezamenlijke activiteiten. We zijn nu een groeiend collectief die weten waar ze het over hebben en zich hebben verbonden in kennis en frequentie en weten dat…

Universe is magic and love is the key

Meer lezen >>>