Anton Teuben meldpunt en klokkenluider vanaf 1985 komt 26 juni a.s. naar Heemstede

Anton Teuben meldpunt en klokkenluider vanaf 1985 komt 26 juni a.s. naar Heemstede

22 mei 2018

Lucht- en ruimtevaartkenner en fotograaf, meldpunt voor vreemde objecten en buitenaardse ervaringen, klokkenluider van o.a. geo-engineering en chemtrails, monsanto, vaccinaties, straling, oprichter van SOPN in 2003 en woonachtig in Winsum (Gr.) komt dinsdag 26 juni a.s. naar Heemstede. Anton bezocht de grootste luchtvaartevenementen, was in Koeweit na de eerste golfoorlog, maakte vele vluchten, bezocht de plekken waar de Duitse ufo’s werden ontwikkeld en de vele militaire vliegbasissen die bezoek hebben gehad van buitenaardse objecten. In de laatste tientallen jaren sprak hij talloze mensen uit alle lagen van de bevolking die hun ervaring met hem kwamen delen. Buitenaards contact is een feit en breidt zich gestaag verder uit. Velen in Nederland hebben dit ook al ervaren en Anton zal deze avond zijn eigen belevenissen delen en de universele kennis die met hem en vele anderen is uitgewisseld.

In een enerverende presentatie worden de wereldwijde veranderingen met deze nieuwe (nog niet vrijgegeven) universele verbindingen met verschillende dimensies besproken met geruststellende en vredevolle feiten uit Nederland met name rond Groningen en uit Brabant.

In het tweede gedeelte van de avond gaat Anton in op de vele oplossingen die mogelijk zijn met het integreren van de Schumann resonantie, een term die is verdwenen uit het vakgebied van de universiteiten, maar onmisbaar is voor ons bestaan. Zonder deze hartslag/frequentie is leven niet mogelijk op Aarde. Als je deze eenvoudig te begrijpen kennis weer oppakt, kan het tevens de oplossing bieden voor veel fysieke en psychische gezondheidsproblemen.

Al negen jaar wordt de Schumann resonantie cursus gegeven en hebben velen van de duizenden cursisten zichzelf en hun energie weer onder controle gekregen, hun zelfgenezend vermogen geactiveerd. Ze zijn weer kapitein van hun eigen schip of aura geworden.

In 2009 waren Anton Teuben en Tessa Koop de eerste gasten van Desiré Blok. Hij is verheugd dat oude verbindingen weer worden hersteld en kijkt er naar uit om op 26 juni a.s. weer veel oude bekenden te ontmoeten.

Datum: 26 juni a.s.
Tijd: 20.00 – 22.30 uur

Meer informatie en aanmelden: www.delezing.nl/lezing/343/anton-teuben-

Universe is magic and love the key

http://www.antonteuben.nl/2018/05/22/anton-teuben-meldpunt-en-klokkenluider-vanaf-1985-komt-26-juni-a-s-naar-heemstede/#more-4009