Cosmic Society opent Telepathie Centra In Europa en Wereld-Wijd in Voorbereiding op het Eerste Contact

Cosmic Society opent Telepathie Centra In Europa en Wereld-Wijd in Voorbereiding op het Eerste Contact

Door Deb West / 7 december 2016

Lost Knowledge Radio zal Alfred Steinecker interviewen op 10 december 2016 om 12 s middags PST.

Luister Live op: http://www.freedomslips.com/index.htm Studio A.

Luister daarna op:  UTube “Making Fifth Dimension Your Reality”

https://www.youtube.com/channel/UCOWNLD3QWhDTENJYW31oyXA/feed

Luister naar Lost Knowledge op 10 december als we Alfred Steinecker interviewen over Cosmic Society Telepathie Centra die worden gevestigd in heel Europa, en uiteindelijk de hele wereld.

De Cosmic Society bereid  de Aarde voor op de laatste fase voor een Open eerste contact met Galactische Beschavingen doorheen de gehele Melkweg en andere sterrenstelsels. Deze spannende, voorspelde gebeurtenis in tijd in de geschiedenis van de Aarde is een onderdeel van de ascentie van de Aarde naar een hogere staat van bewustzijn en begint met het intuïtieve geloof in ons vermogen te bestaan als vreedzame soevereine wezens.

Telepathische communicatie en contact met onze goedwillende buitenaardse beschavingen (die in het hele universum vreedzaam bestaan) werd officieel gestart voor de Aarde op 21 juni 2016. Telepathische centra en open communicatie tussen alle burgers, ook wetenschappers in het hele universum bieden de Aarde de nieuwe mogelijkheid om vreedzaam te integreren in de galactische samenleving en benutten nieuwe technologieën voor een betere manier van leven.

Alfred Steinecker leidt het Cosmic Society Team en is gelegen in Duitsland. Zijn team opent de telepathische centra in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en uiteindelijk de hele wereld. Er zijn 14 Telepathie Centers, 9 in Duitsland, een in Zwitserland, een in Oostenrijk, één in Spanje, een in Canada en een in de Verenigde Staten. Het doel is om een grote interculturele uitwisseling neer te zetten tussen de Aarde en de vele welwillende beschavingen van andere planeten.

“Een van onze belangrijkste aandachtspunten is de steun van wetenschappers in verschillende specialisaties in het erkennen van hun eerste contact met buitenaardse wezens en het ondersteunen van hen om hun relatie te verdiepen”, zegt Steinecker.

“We zijn al een paar honderd jaar in gezelschap geweest van goedaardige buitenaardse wezens , een tijdperk waarin de mensheid is gesensibiliseerd over het bestaan van buitenaardse levensvormen. Met 21 juni 2016 en de publicatie van de boodschap aan de mensheid gingen we de fase in van het aanbieden van open contact door de buitenaardsen.”

De Cosmic Society biedt gratis webinars aan, aan personen die op zoek zijn om hun telepathische communicatiemiddelen te herontdekken en eventueel open contact tot stand te brengen buiten de Aarde als we verschijnen in een Galactische Samenleving. Veel nieuwe mogelijkheden zullen ook beschikbaar worden gedurende deze tijd met inbegrip van het reizen naar andere planeten, wetenschappelijke kennisdeling en culturele uitwisselingen.

“Het contact met goedwillende buitenaardse beschavingen is zeer verschillend van wat we zien in science fiction films. Doorgaans beschrijven films buitenaardse wezens als agressief en een bedreiging voor de mensheid. Dit idee van buitenaardse wezens is sterk gebaseerd op onze ervaringen op Aarde met oorlog, terreur en de uitoefening van de macht over anderen. Dit kon niet verder van de waarheid zijn.

Wat we nu weten is dat er vele duizenden buitenaardse beschavingen doorheen het hele Universum zijn die reeds samenleven in vrede en harmonie en vreedzame interculturele uitwisselingen hebben met elkaar. “

Wij op Aarde zullen in hoog tempo deel gaan uitmaken van een van de prachtige galactische samenlevingen. Onze buren in de ruimte zijn al gevorderd tot een vreedzame coëxistentie. Alleen de Aarde blijft nog gevangen in de oorlogstijd mentaliteit, dat is een nadeel voor alle levensvormen. Het Cosmic Society Team biedt ieder van ons een kans om de staat van bewustzijn te bereiken achter de sluier waar alle wezens actief evolueren als individuele en collectieve zielen. Volg ons op 10 december op 2:00 als we de opwindende kans om telepathische communicatie met andere rassen te ontwikkelen bespreken en om ons bewustzijn uit te breiden om te erkennen dat we bestaan in een universum vol bewust leven.

Over Alfred Steinbecker:

Alfred Steinecker werd geboren 1958 in Mainz, in de buurt van Frankfurt / Main, Duitsland. Zijn achtergrond omvat een diploma in de informatica en natuurkunde aan de Universiteit van Kaiserslautern. Hij heeft diverse internationale functies gehad in het management van de IT-industrie.

In mei 2011, had Alfred een overweldigende uittreding dat zijn materialistische gebaseerde kijk op de wereld verbrijzelde. Toen begon hij te werken in harmonie met buitenaardse beschavingen om de Aarde te helpen gericht georiënteerd te worden naar een vreedzaam eerste contact door het opzetten van telepathische communicatie wat leidt tot interculturele en wetenschappelijke uitwisselingen in het hele universum.

Bron: https://ufospotlight.wordpress.com/cosmic-society-opens-telepathic-centers-in-europe-world-wide-in-preparation-for-first-contact/

Vertaling: Martien