Alfred Steinecker: Extraterrestrial Contact – bewustwording van de mensheid in de kosmische samenleving

Alfred Steinecker:
Extraterrestrial Contact – bewustwording van de mensheid in de kosmische samenleving

10 mei 2016

https://www.youtube.com/watch?v=pQHrQgPJaIE&feature=youtu.be

Alfred Steinecker in gesprek met Michael Friedrich Vogt

Dat wij niet alleen zijn op de planeet Aarde, kan het nauwelijks worden ontkend op basis van vastgestelde feiten. Reeds vanuit statistische redenen hebben we direct te maken met meerdere  buitenaardse soorten. Officieel wordt dit natuurlijk niet officieel bevestigd. Nog niet. Want er kan op elk moment een zogeheten First Contact komen, en dan onmogelijk nog langer voor het wereld publiek kan worden verborgen.

Schriftelijke en mondelinge overleveringen van inheemse volkeren, houden religieuze teksten en buitengewone vondsten in van oude culturen die het bewijs leveren dat de mensheid reeds in vroegere tijden in zijn geschiedenis bezocht en begeleid werd door buitenaardse levensvormen. Zelfs in de wereld van vandaag melden meer en meer mensen ervaringen die onverklaarbaar lijken, die vaak worden  gecategoriseerd als “toevallige” natuurverschijnselen of simpel “hallucinaties” en aan de kant geschoven worden.

Naast de belanghebbende personen zelf houdt een verscheidenheid van nieuwsgierige mensen en geïnteresseerde amateur-onderzoekers zich bezig met deze buitengewone ervaringen en percepties en proberen om de geheimen van de materie te ontdekken.

Zelfs wetenschappers – vaak georganiseerd via verschillende respectievelijke disciplines – onderzoeken methodisch dit UFO-fenomeen en de zogenaamde fysieke contact ervaringen van de betrokkenen (Close Encounters). Niet al deze verschijnselen kunnen, ondanks alle mogelijke inspanningen, verklaren door de huidige staat van de wetenschap en blijft raadselachtig – of laat uiteindelijk maar één conclusie toe.

Alfred Steinecker had een eerste contact en bevond zich tijdens een spirituele reis plotseling in een ruimteschip en kreeg een nuchter en helder inzicht in de geschiedenis van de mensheid.

Dus we moeten onmiddellijk voor een groot evenement staan, waarbij de gehele geschiedenis van de mensheid in een geheel nieuwe richting zal bewegen. Reeds in oude profetieën wordt van deze overgang “in de Gouden Eeuw” gefilosofeerd en wordt dit evenement veelvuldig beschreven.

De mensheid weet dat ze niet alleen zijn in een schijnbaar oneindige universum. De mensheid wordt geconfronteerd met de grootste gebeurtenis in haar geschiedenis! Zij worden onderdeel van de kosmische samenleving, die bestaat uit een verscheidenheid aan buitenaardse beschavingen, die allen in diep respect voor elkaar in Harmonie en Vrede samenleven!

Websites:
http://www.firstcontact.world
http://www.das-goldene-buch.net

Kontakt:

Alfred Steinecker
Niederreutern 1
D-94086 Bad Griesbach
Telefon: +49 (0)8532 92 644 69
E-Mail: alfred@cosmic-society.net

Vertaling: Martien