Over Commander Val Thor (Deel 1)

Over Commander Val Thor (Deel 1)

Door: Dr. Frank E. Stranges

Gedurende een bepaalde periode heb ik veel verzoeken gekregen om aanvullende informatie met betrekking tot Commander Valiant Thor. Deze tekst is daarom gewijd aan informatie die nog niet is vrijgegeven aan alle secties. In feite kun je iets ervan al eerder hebben gehoord. Er bestaat echter veel informatie met betrekking tot de Commander die nooit eerder is vrijgegeven.

Als je mijn boek “Stranger at the Pentagon” niet hebt gelezen, zou je moeten proberen zo snel mogelijk een exemplaar hiervan te pakken te krijgen want dat zal je een prachtig inzicht geven niet alleen over de Commander maar ook over zijn missie naar deze planeet Aarde.

EEN GECREËERD WEZEN

Commander Val Thor werd geschapen (net als de Engelen) eons voordat vorm was gegeven aan tijd. Hij was echt een heel wijs man en daarbij behoorlijk begiftigd met vermogens die de menselijke verbeeldingskracht ver te boven gaan. Hij is ongeveer 2 meter lang en tot op de dag van vandaag weegt hij ongeveer 85 kg. Zijn haar is bruin en golvend. Zijn ogen zijn ook bruin en zijn hele huidkleur is enigszins gebruind.

De Commander heeft een uniek gevoel voor humor, wat hem zeker onderscheidt van een massa andere “ruimtemensen”. In vele opzichten is hij een heel ongewone man. En toch, wanneer je in zijn aanwezigheid bent,  voel je je opeens heel erg op je gemak. Hij is een man met veel spirituele gaven die hem hebben onderscheiden tot op het punt waarop hij op zijn thuisplaneet Venus terecht werd aangesteld als één van de Raad van Twaalf.

 ALGEMEEN GELIEFD

Waar hij ook verschijnt in andere delen van het Universum, hij wordt altijd begroet als een man van God. Een man waar tegenop gekeken wordt met ontzettend veel liefde en respect. Hij wordt vaak gevraagd door wezens van andere werelden om te helpen wanneer ze bepaalde beslissingen moeten nemen die rechtstreeks invloed hebben op de gehele bevolking. Zijn optreden is altijd onberispelijk op welke manier dan ook.

VEEL GEVRAAGD

Het feit dat hij veel wordt gevraagd komt door zijn unieke vermogen om spiritueel onderscheid te maken en daardoor veel problemen oplost. Zo’n man, wiens reputatie hem vooruit gaat, wordt geliefd en bewonderd voor zijn toewijding en liefde voor de Almachtige God, onder wiens directe bevel hij werkzaam is.

EEN PUNT VAN VERDERE INTERESSE

Het interesseert je wellicht om te ontdekken dat hij gedurende de afgelopen jaren inderdaad heeft gecommuniceerd met een aantal leden van de Binnenste Kring, de abonnee’s van de Interspace link, leden van de Koninklijke Orde van Melchizedek en anderen. Een aantal van jullie heeft hem in het verleden geschreven met vragen over bepaalde problemen en hij is zo vriendelijk geweest om op die vragen antwoord te geven.

Maar na verloop van tijd zijn bepaalde mensen hem ook nogal absurde vragen gaan stellen. Zoals, wat voor kleur toilettissues zou ik moeten gebruiken, hoe kan ik een ruimtevrouw (of –man) vinden om mee te trouwen, geeft me alsjeblieft een fantastische tip voor de aandelenmarkt en ik zal Dr. Stranges 10% geven, en dat soort andere belachelijke vragen en zinloze voorstellen. Natuurlijk heeft hij het niet waardig gevonden om op dat soort vragen te antwoorden.

ANDERE WONDERBAARLIJKE GAVEN EN VERMOGENS

Commander Valiant Thor heeft het vermogen om te verschijnen en te verdwijnen naar goeddunken. Hij bezit het vermogen om de moleculaire structuur van zijn lichaam te demonteren en heel ergens anders weer te monteren. Dit is de manier waarop hij uit het Pentagon verdween en door de deur ging van zijn appartement waarin hij was opgesloten en angstvallig werd bewaakt door twee militaire politiemannen van de Luchtmacht.

Hij sloot zich daarna aan bij zijn broer, Vice-commander Donn en Jill die toen verschenen in de voortuin van het huis van Howard Menger in High Bridge, New Jersey. Ze woonden toen een UFO-lezing bij op het grasveld waar iedereen hen kon zien. Weinigen kenden hen echter of konden zelfs vermoeden dat deze mensen van een andere wereld kwamen. Mijn vriend, de overleden August C. Roberts heeft veel foto’s van ze genomen die later in mijn boek Stranger in het Pentagon werden gepubliceerd.

Een van de getuigen bij die speciale lezing was een andere vriend van mij, Mr. James Moseley uit Key West, Florida. Vreemd genoeg hebben heel wat mensen hem in latere jaren wel herkend wanneer hij lezingen bijwoonde in Amerika en daarbuiten.

NOG MEER VERMOGENS

Omdat hij begenadigd is met nog veel andere vermogens, maakt hij daar met succes gebruik van om de mensheid op deze Aarde bij te staan. Hij is in staat om de spreken en te communiceren in elke taal en elk dialect (inclusief gebarentaal) die de mensheid heden ten dage kent. Op deze manier is hij erin geslaagd om het vertrouwen te winnen van mensen over de hele wereld.

Waaronder de kinderen die hij letterlijk opgepikt heeft van de vuilnisbelten van de grootste steden ter wereld. Dit zijn de kinderen die geen ouders, geen plaats om te slapen of het juiste voedsel hebben voor hun tengere lichaampjes. Ze zijn ziekelijk, zwak, ondervoed en ongewenst door de grote massa. Hij heeft deze arme kinderen, zowel jongens als meisjes benaderd, met ze gesproken in hun eigen taal of dialect, hun vertrouwen gewonnen en in veel gevallen ze letterlijk in zijn liefdevolle armen naar het wachtende ruimteschip Victor Class gedragen.

EEN WARME, LIEFDEVOLLE ONTVANGST VOOR DE KINDEREN

Eenmaal aan boord worden de kinderen warm en liefdevolle behandeld door andere leden van de bemanning die voor hen zorgen voordat ze naar de woningen en de wachtende armen van hun nieuwe pleegouders worden gebracht. Hij bezit ook het vermogen om recht in je hart en geest te kijken om te weten te komen wat je innerlijke behoeften zijn en daar begrip voor te hebben. Dit is een gewoonte die ook met grote liefde werd uitgeoefend door onze Meester, Jezus Christus, met wie de Commander een constante vriendschap en verbondenheid geniet.

Commander Val Thor

Vertaling: Petronella