Dr. Frank E. Stranges

Dr. Frank E. Stranges

Contactee van Val Thor

Een Onthulling van de verschillende Rassen doorheen het Universum

Op dit moment wil ik jullie kennis laten maken met de verschillende huidskleuren van hen die zowel deze planeet Aarde als in en op andere planeten in het hele Universum bevolken. Bedenk alstublieft dat het Universum zich blijft uitbreiden, zelfs terwijl ik spreek. Het Universum is zeer groot in omvang en geen enkel mens heeft ooit de omvang van de Mysteries van het Universum volledig begrepen of doorgrond. In het allereerste begin van de tijd zelf, sprak de Almachtige God eenvoudigweg het Universum tot bestaan. Hij ging vervolgens over tot het bevolken van deze verschillende planeten naar Zijn eigen Goddelijke wijze. Theologen van vandaag de dag begrijpen of zijn het nog niet eens met vele anderen op Aarde over de juiste interpretaties van het Universele Leven. Wetenschappers blijven nadenken over de vraag hoe het Universum in hemelsnaam uit absoluut niets kan komen? Hun zwakke geesten zullen hen blijven kwetsen totdat zij volledig begrijpen dat de Almachtige God en Zijn schepping niet afhankelijk waren van de theorieën of zwakke berekeningen van de mensheid. Velen van hen blijven vasthouden aan de “Big Bang” theorie. Maar ze zijn totaal niet in staat om de vraag te beantwoorden: “Wie of wat heeft de Big Bang veroorzaakt?”.

EEN HANDLEIDING VOOR “HET VOLK”

Om te beginnen verschijnen de mensen van het massa-Universum in elke denkbare kleur. In dit specifieke zonnestelsel hangt hun huidskleur grotendeels af van hoe ver ze van de Zon leven. Binnenin de Aarde heb ik genoten van het genoegen om een aantal van hen te ontmoeten, zowel op het Sterrenschip alsook op Victor One. Staat u mij toe ze te beschrijven. Ze verschijnen als volgt:

1- wit als een vel papier. Dit zijn mannen en vrouwen die afkomstig zijn van planeten die zeer ver van de zon verwijderd zijn. Ik heb ze gezien op een andere planeet en binnenin onze Aarde. De eerste keer dat ik ze ontmoette was aan boord van Victor One vele jaren geleden.

2- Roze, zoals velen van ons verschijnen. Deze mensen, zowel mannen als vrouwen, leven zowel aan de oppervlakte als in het binnenland van de planeet Aarde. Ze lijken op de meesten van ons aan de oppervlakte. Ze wonen ook in de Koepelsteden.

3 – Donkerbruin. Deze mannen en vrouwen bevolken het binnenste van Venus en vele andere planeten in ons systeem en aan de Rand van het Universum. Ik heb er ook een klein aantal gezien op het Sterrenschip. Natuurlijk, begrijp alstublieft dat het Sterrenschip bevolkt is met een contingent van al deze genoemde kleuren.

4 – Ebbenzwart. De Ebbenzwarte mensen bevolken zowel het Sterrenschip als Victor One. Zij bewonen trouwens ook alle andere schepen van de Victor klasse Schepen over de hele wereld. Het is een zeer warm en gezellig volk. Ze willen zichzelf in dienst stellen van de Almachtige God en van vele anderen van het zonnestelsel.

5- Rood van huid. Deze mensen lijken op de Indiase rassen op Aarde. Ze bewonen ook de Binnenaarde en de gedomestreerde steden. Toen ik in Minnesota woonde, had ik het voorrecht om een aantal Indiase families als kerkleden te hebben. We zaten vaak in de stilte van de avond naar de nachtelijke hemel te kijken. Ze vertelden me veel verhalen over het geloof van hun voorouders dat het Indiase ras uit andere werelden afkomstig is. Ze vertelden ook veel verhalen over waarnemingen van UFO’s in de lucht. Ze noemden ze ” Hemel Boten”.

6- Geel van huid mensen. Dr. Lee is de expert op het gebied van de mensen met een gele huid. Hij beweert dat ze ook op andere planeten zouden kunnen zijn ontstaan voordat ze hier naar de planeet Aarde kwamen. Deze mensen wonen ook in de binnenste lagen van de Aarde, in de gedomestreerde steden en in het binnenland van veel planeten in ons eigen zonnestelsel. Zij hebben een grote gemeenschap die op het Sterrenschip woont.

7- Zwart-wit gestreept (als een zebra). Deze mensen bezoeken bijna nooit het oppervlak van de Aarde. Ze wonen ook in veel van de planeten van ons systeem alsook op het Sterrenschip. Ze zijn in alle opzichten uniek. Plus, ze zijn zeer, zeer muzikaal. Ze houden van zingen en bespelen graag muziekinstrumenten. Hun kinderen zijn ook zeer begaafd in deze groep.

8- Gespikkelde mensen. Ook dit is weer een vrij uniek ras van mensen wiens lichaam volledig bedekt is met kleurrijke spikkels. Ze glinsteren in het zonlicht van hun verschillende planeten. Ik heb er persoonlijk een paar gezien aan boord van Victor One, het Sterrenschip en ook in het binnenste van deze planeet. Deze mensen staan bekend om hun uiterste zorg voor het welzijn van anderen. Ze spreken ook alle bekende talen en dialecten in het massa-Universum. Het zijn ook zeer begaafde kunstenaars.

9Regenboogkleurig. Deze bijzondere mensen zien eruit als de kleuren van de regenboog. De meesten van hen beweren dat ze direct na de Grote Zondvloed van Noach zijn voortgekomen. Zij hebben de hoogste Spirituele krachten behouden sinds de dagen van de grote Zondvloed. Ze zijn door heel Azië en Europa gemigreerd. Echter, op een moment in de tijd (volgens hen) tijdens de laatste dagen van Jezus Christus op Aarde, werden ze uitgenodigd en uitgekozen om naar andere werelden te reizen. Tot op de dag van vandaag woont slechts tien procent van hun gehele bevolking nog steeds op en in de planeet Aarde. Anderen zijn naar vele andere planeten gereisd, ver weg van de Aarde. Het is een diep religieus volk dat nooit het minste verlangen heeft gehad om zich met te veel mensen op Aarde te verbinden.

Conclusie:

Hier hebben jullie een korte beschrijving gehoord van de Negen grote rassen van menselijke wezens die de Aarde, de binnenste Aarde, de gedomesticeerde steden en vreemde planeten bewonen. Ze zijn allemaal mensachtig van uiterlijk en zijn allemaal geschapen naar het beeld van de Almachtige God. Deze mensen vertegenwoordigen de woorden van de Meester, Jezus Christus toen hij zei. ” Ik heb andere schapen (aanhangers of volgelingen) die niet van deze schaapskooi zijn. Het woord “schaapskooi” wordt geïnterpreteerd als het woord “Aarde”. (OF PLANEET). Hij verwijst ook naar hen als degenen die in “Mijn Vaders Huis” wonen. Deze woorden zullen zeker als een complete schok komen voor degenen op Aarde die voelen dat hun ras de enige zijn die het Koninkrijk van de Almachtige God zullen erven. Dit betekent dat elk ras, elke verwant, elke kleur, elke maat, elke vorm en kleur het Koninkrijk van de Almachtige God zal erven. Dit betekent ook dat wanneer die tijd zich zou moeten voordoen dat de Almachtige God het laatste gordijn voor menselijke zaken op Aarde zal neerhalen, de Koninkrijks Dispensatie zal beginnen en dat iedereen die hierboven genoemd is (inclusief jij) zijn voeten onder de geweldige tafel van God zal plaatsen. Dit is de eettafel, die door Jezus Christus zelf zal worden geregeld. Dit betekent het einde van alle aardse beproevingen, kwellingen, ziekte, kwalen en alle andere menselijke beperkingen. Zoals Adam en Eva en de Engelen, samen met degenen uit de ruimte, zullen jullie in staat zijn om door de lucht te vliegen, door vaste stoffen te vliegen om absoluut geen enkele menselijke beperking te ervaren. Zijn jullie er klaar voor om dit in jullie leven te laten plaatsvinden??

————————————————————————————————————————

De les die hier wordt gepresenteerd is van een eerder gehouden seminar van de Binnenste Cirkel.

Jullie worden uitgenodigd om deze informatie met anderen te delen, maar erken het auteursrecht en houdt dit artikel intact.

© Dr. Frank E. Stranges, NICUFO