Omnec Onec

Omnec Onec

3 januari 2015

Wanneer ik mijn venster op de wereld open doe, de PC aanzet dus, dan kan het zomaar zijn dat ik ineens ergens terechtkom. Vanavond kwam ik via You Tube terecht in de gesproken boodschap van Omnec Onec part 1 International UFO conference, Bergen, Norway 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=ya5VaSS_Ne4

https://www.youtube.com/watch?v=4HuitXp2f2Y

Zij is afkomstig van Venus en kwam hier op onze planeet op jonge leeftijd (7 jaar) in een nieuw lichaam. Zij vertelde over haar ervaring in het astrale veld, ook gaf ze informatie over onze voorouders en de verschillende gebieden van herkomst van diverse mensenrassen op aarde. Deel 2 heb ik erachteraan geplakt, dan maar laat naar bed.

Documentaires, bewegende beelden zijn nog weer uitgebreider qua informatieverstrekking, dan alleen letters die woorden en zinnen vormen.

Deze prachtige vrouw met haar jeugdige lach. Hoe ze uit een glas wil gaan drinken en tegelijkertijd haar microfoontje uit het water probeert te houden. Het shirtje wat zo af en toe van haar schouders glijdt. Haar schitterende menselijkheid, haar enorme liefdevolle uitstraling.

Een golf van vertedering overviel me waardoor de tranen rijkelijk vloeiden. Ik gaf haar een lichtje met mijn aansteker die altijd bij mijn PC ligt om iedereen een lichtvlammetje te geven die zijn of haar mooie Zelf laat zien. Liefde en dankbaarheid kunnen soms zó intens zijn, dat het lichaam te strak lijkt.

Ergens begin ik het wel te begrijpen. Stel je voor dat je 100% bewustzijn hebt. Hoe moet je al dat geweldigs in ’s hemelsnaam fysiek vast houden?  Dat moet dan toch willen exploderen, dansen of zweven?