(VIDEO) De Ultieme Hersen-Upgrade: Megan Rose En Elena Danaan’s Schokkende Debat Over Hersenimplantaten Van De Galactische Federatie – Zijn Ze De Sleutel Tot Onze Toekomst Of Een Duistere Agenda?

(VIDEO) De Ultieme Hersen-Upgrade: Megan Rose En Elena Danaan’s Schokkende Debat Over Hersenimplantaten Van De Galactische Federatie – Zijn Ze De Sleutel Tot Onze Toekomst Of Een Duistere Agenda?

Hersenimplantaten en Val Nec: Het verkennen van de geschilpunten tussen twee Galactische Beïnvloeders.

Door: Jennifer Tucker – donderdag 4 mei 2023

 

Onlangs dook een video op, gepubliceerd op 21 april 2023, waarin Megan Rose werd geïnterviewd door Tyler Kiwana en Aaron Kuhn van het YouTube-kanaal Journey to Truth. Terwijl we ons verdiepen in dit fascinerende verhaal, hopen we een brug te vormen tussen Megan Rose en Elena Danaan, de twee vrouwen die ooit bekend stonden als de ‘Cosmic Girls’, waarbij we beiden met het grootste respect behandelen.

Val Nec: Het hart van het conflict

De kern van het meningsverschil tussen Elena Danaan en Megan Rose ligt in hun verschillende standpunten over een lid van de Galactische Federatie van Werelden, Val Nek genaamd.

Elena beweert dat Val Nek uit zijn functie in deze sector van de Melkweg is ontheven nadat Megan gecompromitteerd werd, en dat hij geen contact meer heeft met Megan. Megan beweert echter dat ze nog steeds communiceert met de echte Val Nek. Om neutraal te blijven, noemen we deze entiteit Val Nec.

Hersenimplantaten in de Galactische Federatie van Werelden

Tijdens het interview werd Megan Rose gevraagd naar haar mening over hersenimplantaten, waarbij de vraag werd gesteld of deze deel uitmaken van een duistere transhumanistische agenda.

Megan reageerde door uit te leggen dat als de mensheid evolueert naar een multi-planetaire samenleving, dit belangrijke gevolgen zou hebben, zoals de behoefte aan communicatie op lange afstand met vrienden en familie op Aarde.

In deze context zou een implantaat nuttig kunnen zijn om verbinding te maken met het ruimteschip dat men bestuurt, zoals Elena Danaan eerder heeft betoogd.

Megan Rose benadrukte dat deze technologie voor hersenimplantaten met een hogere dichtheid kan worden beschouwd als een instrument, en dat de morele waarde ervan afhangt van de gebruiker.

 

Zij verwees ook naar het afgezantenprogramma, waarbij bepaalde afgezanten hersenimplantaten met een hogere dichtheid kregen, die niet bedoeld waren als communicatiemiddelen maar als instrumenten om frequenties met een hogere dichtheid te creëren.

Deze implantaten waren bedoeld om de afgezanten te helpen zich gemakkelijker af te stemmen op frequenties van hogere dichtheid en zich opnieuw te verbinden met hun eigen hogere aspecten, aangezien het voor sommige afgezanten een uitdaging bleek om hun bewustzijn te verhogen naar hun oorspronkelijke, buitenaardse hogere dichtheid.

Een onzichtbaar maar krachtig hulpmiddel

Volgens Megan zijn deze implantaten met een hogere dichtheid niet zichtbaar op MRI-scans, die anders veel individuen van het Geheime Ruimteprogramma zouden hebben blootgelegd.

De onzichtbaarheid van de technologie roept een kritische vraag op: zou je zelf een hoge-dichtheid implantaat willen?

Terwijl we het drama tussen Megan Rose en Elena Danaan blijven onderzoeken, is het cruciaal om onbevooroordeeld en kritisch te blijven in onze analyse.

Het debat rond Val Nec en hersenimplantaten in de Galactic Federation of Worlds werpt licht op de complexe kwesties en verschillende perspectieven binnen deze kosmische gemeenschap.

Blijf kijken terwijl we ons verder verdiepen in de saga van de Kosmische Meisjes en proberen de kloof tussen deze twee invloedrijke figuren te overbruggen.

Artikelbron

Vertaling: wakkeremensen.org