VERKLARING VAN THOR HAN EREDYON

VERKLARING VAN THOR HAN EREDYON

31 maart 2024

Dit is Hoog geplaatste Commandant Thor Han Eredyon. Ik sta voor mijn partner Afgezant Elena Danaan, mijn oude vriend Val Nek, de Galactische Federatie van Werelden en de waarden die we met gevaar voor eigen leven beschermen. Ik sta ook voor degenen die de waarheid in hen zien en weten dat de mensheid volwassen moet worden om te evolueren.

Open jullie ogen en kijk. Ik heb hier genoeg van. De tijd van kinderachtige spelletjes is voorbij. Ik heb eindelijk besloten om mijn stem en mening hierover te laten horen: elke vermelding van mijn naam, evenals de vermelding van Kahel Ambassadeur en Gouverneur Val Nek Oroyan in boeken geschreven door iemand die doet alsof hij met hem communiceert, zelfs met naamsveranderingen, is onnauwkeurig en misleidend, net als de valse informatie die erbij hoort. Dit is een verzinsel van de auteur en heeft op geen enkele manier met ons te maken. Ik mag namens mijn vriend Val Nek zeggen dat we geen van beiden hebben ingestemd met deze maskerade, die Val Nek zijn positie als Commandant aan boord van Battle Station XL6 van de Galactische Federatie van Werelden in 2021 heeft gekost.

Terranen, gebruik nu meer dan ooit jullie onderscheidingsvermogen. Het is gemakkelijk om in één oogopslag te zien wie onze namen gebruikt of doet alsof hij met ons communiceert voor persoonlijke doeleinden.

T.H. Eredyon – XL6 Sol Station – Terra dag 31/03/2024

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org