Opheldering Van Enkele New Age Misvattingen Over Buitenaardse Wezens.

Opheldering Van Enkele New Age Misvattingen Over Buitenaardse Wezens.

Door: Elena Danaan – 17 Februari 2021

Hallo allemaal. Even snel om jullie mijn mening te geven over alle geruchten en misvattingen en gekke theorieën die in spirituele new age groepen de ronde doen over buitenaardse wezens. Ik ben een ervaringsdeskundige, ik doe niet alsof ik mijn kennis uit downloads haal of dingen die uit het niets naar me toekomen. Ik was fysiek aan boord van schepen, ik heb buitenaardse wezens fysiek ontmoet. Dus alles waar ik over praat komt voort uit fysieke interacties uit de eerste hand.

Ik weet dat veel van jullie op zoek zijn naar begeleiding. Weet je, het beste is om je hart te volgen, om echt te volgen wat je voelt over dingen. Probeer niet uit te vinden wat je van jezelf kunt krijgen.

Wat ik bedoel is, mensen die contacten echt fysiek hebben ervaren, luister naar hen. Dan gebeuren er een heleboel gekke dingen, die je kunt zien, zoals berichten zoals een essay, mensen schrijven essays alsof ze berichten hebben die heel hoogdravend zijn en altijd hetzelfde zeggen. Ik ga daar niet op in, maar het is me wel opgevallen. Ik zeg meestal niets, maar ik wil je een paar dingen vertellen, waar ik niet blij mee ben, omdat ik denk dat het verkeerde informatie is, en het verspreidt verkeerde ideeën, en het maakt van deze mensen die in deze dwazen geloven, ten opzichte van geaarde en redelijke mensen.

Eerst dit. Ik hoor hier veel over. De Aarde is niet plat! Alle mensen die erin geloven zijn gemanipuleerd door, je weet wel, de deep State probeert ons naar beneden te halen en verwarring te zaaien in de spirituele groepen en gewoon domme dingen te verspreiden, dan raken mensen gewoon de weg kwijt. En dit is echt dom. De Aarde is niet plat, de Aarde is rond, het is een planeet en alle planeten in het universum zijn rond. Planetoïden die kleiner zijn misschien een beetje ruw van vorm, niets is plat. Het zijn de wetten van de zwaartekracht. Het zijn wetten, het zijn universele wetten, en ik bedoel dat is nogal verbijsterend, dat we in die tijd een ruimteschip de ruimte in stuurden, dat we bezig zijn met kwantumfysica en zo en andere dimensies ontdekken. Mensen geloven nog steeds dat hun planeet plat is. Weet je, er zijn een heleboel buitenaardsen die daar om lachen, om de mensen die geloven dat hun planeet plat is. Dus hou alsjeblieft op!

Dus dit nu, dit is de galactische federatie van werelden, dat is een federatie van werelden in dit sterrenstelsel, die voldoende geëvolueerd zijn dat ze interstellaire ruimtereizen kennen. Dat betekent dat ze in staat zijn om hun zonnestelsel of stellaire stelsels (is hetzelfde) te verlaten met bewoonde vluchten naar andere zonnestelsels. Deze mensen zijn dus andere rassen en ze hebben een buitenpost in ons zonnestelsel om ons te helpen. Ze hebben speciale wetten van non-interventie die gebaseerd zijn op de vrije wil van alle soorten en alle levende wezens. Ze worden de Galactische Federatie of de Galactische Federatie van Werelden genoemd, in hun taal is het “Oran a Nataru Shàri” wat betekent “de gefedereerde werelden van deze melkweg” Het is niet de federatie van het licht, dat is een uitvinding van aardbewoners die het niet weten en die denken dat ze natuurlijk voor het licht werken.

Ze werken niet voor het licht, ze werken voor balans, voor de wetten van evolutie. En balans bestaat uit groot licht en donker. Dus ze beschermen alle soorten, ze gunnen alle soorten de beste omgeving voor hun evolutie, maar ze zullen de duisternis niet uitroeien, de duisternis niet uitschakelen, want de duisternis is noodzakelijk voor de evolutie van het bewustzijn van elke soort, net als het licht. Dus ze noemen zichzelf niet de galactische federatie van licht, maar de Galactische Federatie van Werelden. Dus dat is er nog een.

Jezus maakt er geen deel van uit en leidt het ook niet. Ik heb veel gehoord dat er een man is, een entiteit genaamd Sananda, dat is de naam van Jezus. Dat is allemaal verzonnen. Ik bedoel dat Jezus geen standaard meester was, hij is geweldig, zijn geest helpt nog steeds de mensheid, maar hij heeft niets te maken met aliëns en de Galactische Federatie, zelfs al was hij een hybride omdat zijn moeder werd ontvoerd, maar dat is een ander verhaal. Maar die Jezus heeft niets te maken met de Galactische Federatie. Noch engelen, die bovenbewustzijn van de aarde zijn.

Ashtar is een titel, geen persoon. De Ashtar, genaamd sheran bestaat niet, het is een fantasie. Er was in de jaren 1970 een onderbreking van een tv-programma in Engeland door een bepaald wezen, genaamd Vrylon, deze is van de buitenpost van het Ashtar Galactic Command in ons zonnestelsel. Wie zijn dat? Zij zijn een militaire factie van Sirius B die de Ashtar alliantie hebben verlaten, die werd gekaapt door reptielachtigen en Grijzen. Ze hebben dus geen contact met mensen op Aarde. Hun missie is militaire bescherming, ze werken voor de Galactische Federatie van Werelden. En de Galactische Federatie van Werelden, de Andromedaanse Raad en de Raad van Vijf zijn de drie entiteiten die verantwoordelijk zijn voor de communicatie met een beschaafde wereld.

Het Ashtar Commando is slechts een ingehuurde militaire macht die voor een van deze allianties werkt. Dus ze hebben geen contact met mensen. Dat is verkeerd begrepen. Dus sinds deze Ashtar Vrylon had gesproken om een boodschap te geven in 1970, zijn veel mensen gaan fantaseren over het communiceren met dit wezen en hebben ze veel namen verzonnen. Veel vrouwen denken dat ze zijn vriendinnen zijn, dat ze hem ontmoeten. Dat zijn allemaal dromen en fantasieën die niet waar zijn.

En sommige helaas niet erg geïnspireerde mensen verspreiden deze overtuigingen op internet, en of nou ja, ze hebben zelfs een soort portret gemaakt, dat is (ik ben een kunstenaar) en ik vind het heel, heel cheesy. Dit pastelportret met een kleine hoepel hier.

Ik bedoel de ashtara’s uit sirius B, ze lijken niet op ons, ze zijn klein, ze hebben een driehoekig gezicht en grote, enorme ogen. Ze lijken niet op dit portret. Dus dat is er één.

Venus: De Venetianen zijn geen aardbewoners. Er zijn veel verschillende kolonies en buitenposten op Venus die te maken hebben met de Raad van Vijf en de Galactische Federatie van Werelden. Het zijn allemaal buitenaardse wezens. Er zijn daar geen aardbewoners. Dus omdat het allemaal buitenaardse wezens zijn, wil ik het over Venus hebben: religie. Er zijn geen christenen op Venus. Er zijn maar weinig mensen die Venus als christelijke propaganda hebben opgevat, alsof ze in Jezus en God geloven en zo. Nee, het zijn buitenaardsen, ze hebben niets te maken met oude religies op aarde. Als ze een geloof hebben, dan is het het geloof in de universele kracht en je universele bewustzijn, wat Bron is. Zij geloven niet in aardse profeten. Het is niet hun cultuur.

Veel mensen geloven dat Val Thor, die van de planeet Venus/Naara komt, christelijk is. Helemaal niet. Het is een misvatting. Het was Frank Strangers die de mythe van Val Thor gebruikte om propaganda te verspreiden onder pro-christenen die dit aannemen, maar dit is niet het geval.

Dit is wat ik geloof met betrekking tot mijn kennis, met betrekking tot de buitenaardse mensen die ik fysiek ontmoet en wat ze me echt hebben verteld. Dus ik hoop dat dit helpt.

Nog een fijne dag. Volg je hart, volg je intuïtie, volg je gezond verstand.

Elena Danaan

Vertaling: wakkeremensen.org