DE IMITATIES VAN THOR HAN

DE IMITATIES VAN THOR HAN

Elena Danaan – 29 januari 2024

Thor Han Eredyon is een Errahel van de planeet Erra, in het Ashaara (Taygeta) sterrensysteem, en mijn zielsgenoot sinds we ons oorspronkelijke thuissterrensysteem, Altea, verlieten in het sterrenstelsel NGC 7331, zichtbaar in het Pegasus sterrenbeeld, enkele honderdduizenden jaren geleden. We ondergingen samen vele incarnaties op verschillende werelden, toegewijd om de evolutie van de Menselijke soort bij te staan.

        Thor Han redde me toen ik 9 jaar oud was van een ontvoering door Grijzen uit Cygnus en Zeta Reticuli. Hij was kapitein van een verkenningsschip voor de Galactische Federatie van Werelden en onder zijn bevel stonden de piloten Val Nek en Celadion en de medicus Myrah. Deze drie andere personen werden door de jaren heen goede vrienden van mij en niemand op Aarde wist zelfs maar van hun namen en bestaan totdat ik in september 2020 mijn boek “A Gift From The Stars” publiceerde, waarin ik het verhaal van mijn ontvoering en redding vertel. Vanaf het moment dat het contact werd vernieuwd op 9-jarige leeftijd, hebben Thor Han, Val Nek en Myrah mijn hele leven met mij gecommuniceerd via technologie, ook teleporteerden ze naar mijn slaapkamer en teleporteerden ze mij aan boord van hun schip met een gemiddelde snelheid van 4 tot 6 keer per jaar. Tot november 2018 – Het “Shannon Incident” – toen de meer regelmatige interactie begon.

Thor Han is mijn belangrijkste contactpersoon in de Galactische Federatie van Werelden, waarvoor ik de afgezant op Aarde ben, en dat is de reden waarom sommige mensen die onder contraspionageprogramma’s en -agenda’s werken, of gewoon uit jaloezie, doen alsof ze contact met hem hebben. Thor Han was ook de officier die Generaal Van Herck ontmoette in Raven Rock op januari 2023, en dit kan een van de belangrijkste redenen zijn waarom er een campagne is om hem in diskrediet te brengen. Slechts drie andere mensen dan ik hebben van Thor Han zelf de bevestiging gekregen dat ze echt fysiek contact met hem hebben gehad: Dani Henderson, Jean-Charles Moyen en Dakota Frandsen. Bevestigd door Thor Han Eredyon zelf, niemand anders is ooit in contact geweest met hem op Aarde, en is dat momenteel, behalve ik.

        Toen mijn boek “A Gift From The Stars” uitkwam in 2020, begonnen mensen te doen alsof ze contact hadden met Thor Han, Val Nek en Myrah door waanvoorstellingen. Hetzelfde als nu met Oona, Ea, Annaxetc… Ik heb in verschillende artikelen en video’s grondig uitgelegd waarom deze specifieke buitenaardse entiteiten ALLEEN met mij communiceren.

Dit artikel De realiteit achter het werk van een Afgezant beschrijft het in alle details.

Tot op de dag van vandaag vinden sommige makers van YouTube-content het helaas vermakelijk om te liegen tegen het echte publiek, door te doen alsof ze denkbeeldige communicatie hebben met Val Nek, Thor Han, enz… door voor de lol reputaties en levens te vernietigen, en helaas zorgt dit er regelmatig voor dat ik het recht moet zetten.

Elena Danaan, 29 januari 2024.

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org