BUITENAARDSE ONTHULLING versus BLUE BEAM

BUITENAARDSE ONTHULLING
versus BLUE BEAM

11 juni 2023 – 17:45 EST
door: Elena Danaan

Op deze dag, 11 juni 2023, om 17:45 uur EST, geef ik een boodschap door van jullie broeders en zusters van de Sterren Naties.

Het is nu juni 2023 en in deze maand juni ontvouwt zich het ET-onthullingsplan, en niet zonder inmenging. Ik wil jullie herinneren aan de tijdlijn van de gebeurtenissen:

Op 7 januari 2023 kreeg Thor Han Eredyon, hoge officier in het commando van de Galactische Federatie van Werelden, zoals ik op die dag meldde, de opdracht om een apparaat te geven aan een 4 sterren generaal die later werd geïdentificeerd als generaal Glen VanHerck, hoofd van NORAD, in een geheime ondergrondse faciliteit onder de Blue Ridge Mountains, geïdentificeerd als de militaire faciliteit Raven Rock. Dit apparaat bevatte blauwdrukken van technologieën die we gaan implementeren voor het grotere goed van de mensheid, maar ook en vooral, de laatste updates over het onthullingsplan. Dit onthullingsplan is jarenlang voorbereid door de Galactische Federatie van Werelden en de Aarde Alliantie, en de vertegenwoordiging van de Aarde Alliantie onder de White Hats en de White Hats militairen.

De Aarde Alliantie is het samenwerkingsverband dat de White Hats militairen van Aarde en de krachten van de Galactische Federatie van Werelden samenbrengt. Zoals ik op 7 januari 2023 meldde, toen deze bijeenkomst plaatsvond, ging het om het opzetten van een plan voor onthulling in het jaar 2023 van de buitenaardse aanwezigheid op Aarde, die hier al heel lang is. Alles over de geheime ruimteprogramma’s, alles over retro-engineered technologie, alles was al gepland.

We zien nu mensen naar voren komen die openheid van zaken geven, omdat er vorig jaar een wet is ingevoerd over de bescherming van militaire klokkenluiders. Er zijn dingen die je moet weten. Zoals jullie weten, heeft de Deep State heel hard geprobeerd om de informatie die wij naar buiten brengen tegen te werken en verwarring te zaaien, door onjuiste verhalen te creëren die heel dicht bij de waarheid liggen, heel dicht bij de informatie die wij jullie brengen. Zelfs mijn contacten in de Galactische Federatie van Werelden, die alleen met mij spreken, hun namen zijn gebruikt door sommige contraspionage agenten, om te doen alsof ze met hen spreken en om valse informatie te geven. Alles is erop gericht om jullie in verwarring te brengen en jullie af te leiden, door de hele zaak af te schermen. Dit is hoe je waarheid van manipulatie kunt onderscheiden:

De Deep State speelt zijn laatste kaarten uit: redding door een buitenaardse invasie van wezens, om, zoals ze hopen, hun nieuwe wereldorde te installeren, waarvan ik in werkelijkheid overtuigd ben dat het niet zal gebeuren. Dus jullie zullen waarheid horen en jullie zullen leugens horen. Waarheid zal de frequentie hebben van Hoop, van broederschap met de Sterren Naties, van een progressieve toekomst, en leugens zullen de frequentie hebben van angst, oorlog en buitenaardse dreiging. Zo eenvoudig is dat. En ik zal jullie nu uitleggen en eraan herinneren waarom deze agenda van buitenaardse invasie zal mislukken. Omdat het dus echt waar is, proberen ze het te forceren terwijl de waarheid naar buiten komt. Het zal jullie werk zijn om te leren hoe je de waarheid van de leugens kunt onderscheiden, de waarheid van de manipulatie.

Hoop en eenheid, progressieve toekomst met positieve ET-intelligentie, of angst porno van een buitenaardse invasie die je vermogen om zelf te denken en de juiste beslissingen te nemen zou wegnemen. Dus…

400 000 jaar geleden kwamen de Annunaki naar deze planeet. Het was een expeditie geleid door Enlil, bevelhebber van de legers. Enlil betekent “Bevelhebber van de legers van de hemel”: Vlootcommandant. De missie was om de Aarde te bemachtigen voor het Anunnaki Rijk, dat eigenlijk Anakh heet. Anakhim, meervoud. Enlil slaagde erin de hele mensheid tot slaaf te maken, ondanks de pogingen van zijn halfbroer Enki, of Prins EA, om hem tegen te houden. Enki is een alchemist, een geneticus, en hij is geen bevelhebber van legers. Hij had destijds niet de militaire macht om het op te nemen tegen het leger van zijn halfbroer Enlil.

Enlil speelde Yahweh, zijn zoon Ninnurta speelde Allah en Marduk, die oorspronkelijk Enki’s zoon was, keerde zich onder de kwaadaardige invloed van Enlil naar de donkere kant van de Kracht. Marduk nam de rol van Satan op zich. Maar weet dat de drie samen, deze kwaadaardige drie-eenheid, deze kwaadaardige driehoek, soms van rol wisselden en spelletjes speelden. Ze hielden de mensheid al die jaren in verdeeldheid, om jullie te beheersen. Ze creëerden een zeer machtige orde die gedurende de hele geschiedenis van de mensheid is blijven voortbestaan, noem het Illuminati of andere namen. Deze kwaadaardige controlerende maatschappij die zich heeft ontwikkeld aan de menselijke kant, de menselijke volgelingen, is een organisatie achter de regeringen, die zeer machtig is. Ik zal ze niet bij naam noemen om hun frequentie niet aan te roepen, maar het begint met F en ze zijn door de geschiedenis heen erg machtig geweest. Hun symbool is een driehoek met het oog in het midden. Waarom Anu, de hoge koning van de Anunnaki, dit nooit heeft tegengehouden, is omdat Enlil, aan de macht op Aarde, half Anakh en half Ciakahrr is. Anu trouwde met een Ciakahrr Koningin om hun gebied uit te breiden op voorwaarde dat een eventuele zoon uit dat huwelijk de erfgenaam zo worden en niet zijn eerst geboren zoon uit zijn eerste huwelijk. Dit bleek een fout, want dit gaf de Ciakahrr de Macht.

Dus toen de Ciakahrr hun krachten bundelden met de Anunnaki, werd de Reptilian macht op Aarde erg machtig. Daar kwam nog bij dat in de jaren 1940 de Nebu Greys besloten om de Aarde binnen te vallen. Zij maakten afspraken met de Ciakahrr en op afstand met Enlil, en zoals je begrijpt is Enlil een half-Reptiliaan. De Anunnaki is niet één ras, één soort, het is een samenstelling van verschillende rassen. Deze hebben de mensheid tot slaaf gemaakt, met behulp van menselijke handlangers en met behulp van deze machtige maatschappij achter de regeringen, het stoppen van technologische ontwikkeling, het in de kiem smoren van de ontwikkeling van vrije energie, en het doden van mensen die probeerden om vrije energie te ontwikkelen. Ze creëerden een imperium gebaseerd op winst, het propageren van fossiele brandstoffen en al dit soort vormen die je tot slaaf maken, om als een gek te moeten werken om in staat te zijn je rekeningen te betalen en zodoende slaaf van hen te blijven.

Wees je er nu van bewust dat dit allemaal aan het afbrokkelen is, dat het aan het instorten is en dat de Deep State er alles aan doet om glitterstof in je ogen te gooien. Het is de enige manier waarop ze jullie kunnen controleren. Dat is hun laatste kaart. Als je toestemt… wel, angst is toestemming. Als je uit vrije wil besluit om angst te omarmen, word je een prooi voor het roofdier. Als je angst weigert, ben je niet de prooi; je wordt de tegenstander van het roofdier en je kunt het bestrijden.

Wat is er nog meer gebeurd met de Orion Greys:

Zij namen gedurende de jaren 1940 en 1950 contact op met de Aarde door middel van een reeks ontmoetingen, en Roswell was zeker een Trojaans paard. Zij maakten afspraken met de MJ-12 om de mensheid te verkopen. De MJ-12 verkocht de mensheid aan de Orion Greys in ruil voor technologie, maar dat was een truc. De Greys zijn de grootste leugenaars en bedriegers in deze Melkweg. Ze hebben nooit de beloofde technologie gegeven, alleen hier en daar een paar schepen. Het Aardse leger heeft hangars vol schepen, buitenaardse Grey-schepen. Menselijke ingenieurs zijn erin geslaagd om sommige technologie te re-engineeren, met name torsievelden, wat ik al vele malen heb uitgelegd en zoals het gedetailleerd staat in mijn boek “We zullen jullie nooit teleurstellen“. Maar daar gaat dit niet over. Het gaat er vandaag, in dit rapport om jullie te vertellen dat we vooral in 2021 en 2022 alle regressieve buitenaardsen van de Aarde hebben verdreven. De Galactische Federatie samen met de Aardse Alliantie, deze krachten, onze krachten, hebben samen heel hard gewerkt. Het grote kwaad heeft de planeet verlaten. Er zijn geen Reptilians meer op Aarde. Als je toevallig Greys en Reptilians ziet, zijn het of Hologrammen, gerepliceerde hybriden of klonen geproduceerd door menselijke Aardse militairen. Dit zijn geen ET’s meer. Ze zijn weg. Het zonnestelsel is veilig, Enlil is verwijderd, Ninnurta is verwijderd, Marduk is weg, alle Anunnaki concessies zijn aan de Aarde teruggegeven door Ea, die terug is om ons te helpen. Eerst moesten we de Ciakahrr reptielachtigen verslaan. Daarna kon Ea terugkomen en Enlil worden verwijderd. Zolang de Ciakahrr Reptilians aan de macht bleven op Aarde en in dit sterrenstelsel, kon Anu niet veel doen. Omdat dappere soldaten van Aarde en van bovenaf vochten om deze reptielen van deze planeet te schoppen, kwamen de Zaaiers in oktober 2021 terug. De Maan werd bevrijd, Mars werd bevrijd, Ceres en andere plaatsen.

Er zijn geen regressieve buitenaardsen in dit sterrenstelsel, maar wel regressieve menselijke militairen die nog steeds vasthouden aan een beetje macht. Dus als er een dreiging is, dan komt die niet uit de lucht; die wordt op Aarde gemaakt, geserveerd met een verhaal dat gemaakt is om jullie te controleren, af te leiden en te manipuleren. Dus in de komende dagen zullen jullie hierover horen. Ik wil dat jullie in gedachten houden dat jullie vijand jullie probeert tegen te houden om een toekomst van vrijheid en soevereiniteit op te bouwen. Jullie vijand probeert jullie tegen te houden om vrije energie te ontwikkelen om jullie rechtmatige toekomst binnen te stappen. De enige manier waarop ze kunnen slagen is door jullie bang te maken, door jullie geest in vervoering te brengen in een angstverhaal. Er kan geen buitenaardse invasie zijn, dat kan niet. Het zou 20 jaar geleden hebben kunnen werken, maar het werkt nu niet omdat er geen regressieve buitenaardse wezens meer in dit sterrensysteem zijn en ze er geen toegang meer toe hebben.

Jullie hebben de Intergalactische Confederatie: 500 moederschepen in jullie sterrensysteem met elk ongeveer een miljoen verkenningsschepen. De Galactische Federatie van Werelden en de Galactische Alliantie, meer dan 300 schepen. Het Anakh Rijk heeft zich nu aangesloten en beschermt ons, ze zijn buiten het sterrensysteem. Ook hebben we de Negumak Gnomopo van Antares, de Nemesis van de Ciakahrrs. Zij zijn hier ook om ons te beschermen en ze sluiten zich binnenkort bij de Federatie aan. Je hoeft dus niet bang te zijn, want er is geen bedreiging.

Onderscheidt leugens van waarheid. Onderscheidt angst van hoop. De geheime ruimteprogramma’s bestaan al sinds de overeenkomsten tussen de Amerikaanse marine en de Galactische Federatie van Werelden in 1954, toen president Dwight Eisenhower een overeenkomst tekende met de Galactische Federatie van Werelden om programma’s te ontwikkelen die ons zouden helpen een ruimtevloot op te bouwen die in staat zou zijn onszelf te verdedigen tegen potentiële buitenaardse bedreigingen, en waaruit Solar Warden is ontstaan. Vele klokkenluiders zoals William Tompkins en anderen hebben getuigd dat dit de realiteit is, en velen hebben hun leven verloren omdat ze zich hierover hebben uitgesproken. Solar Warden is de voet van de Aarde Alliantie. Jullie zullen hier zeer binnenkort over horen. En zodra de mensheid gewend is aan de realiteit van het bestaan van de Sterren Naties, kan er vreedzaam burgercontact plaatsvinden. Er is één obstakel tussen jullie en deze uitkomst van een vreedzaam contact met onze Sterren Naties: het enige obstakel is: psychologische operaties die jullie doen geloven dat de regressieve ET’s er nog steeds zijn en dat jullie alles wat uit de lucht komt, moeten vrezen als jullie vijand.

Ik spreek namens de Galactische Federatie van Werelden. Wij zijn niet jullie vijanden, wij zijn jullie bondgenoten. Wij zijn jullie broeders en zusters. We zijn gemaakt van hetzelfde sterrenstof, geboren op zoveel verschillende plaatsen maar nog steeds met hetzelfde hart verbonden met de Bron Schepper, waarvan we allemaal kinderen zijn. Hoe we er ook uitzien, welke taal we ook spreken, op welke wereld we ook geboren zijn, we zijn allemaal gelijk, en het wordt tijd dat jullie stoppen toe te geven aan de verhalen van verdeeldheid en leren dat diversiteit jullie kracht is, en diversiteit leidt tot Eenheid. Het is verenigd in al onze verschillen en diversiteiten dat we Eén worden, en als Eén houden we elkaars hand vast. Er is geen angst. Het gevaar is verdwenen. Als je de angstzaaiers niet voedt, zullen ze verhongeren en oplossen in de vergetelheid. Geef ze niet je energie, geef ze niet je hart, je emoties, je aandacht. Jullie hebben de macht om jullie werkelijkheid vorm te geven en het is met de frequentie van liefde en hoop dat jullie dat doen.

Ik wens jullie, namens de Galactische Federatie van Werelden, een veilige en plezierige Reis, als waarnemers en als bouwers van de toekomst. Jullie hebben de kracht. Die heb je altijd gehad. We staan aan je zijde. We zullen je nooit in de steek laten.

Hartelijk dank,

Elena Danaan

Vertaling: Silvia / voor wakkeremensen.org