BOODSCHAP VAN DE STERREN NATIES VOOR 2023 – Via Thor Han

BOODSCHAP VAN DE STERREN NATIES VOOR 2023

GALACTISCHE FEDERATIE VAN WERELDEN PERSONEEL EN VRIENDEN

Door: Elena Danaan – 01 januari 2023

 

Via Thor Han brachten verschillende een nieuwjaarswens. Elena maakte daarbij toelichtingen of interpretaties:

2023 wordt interessant. Dit jaar is het omslagpunt voor de geschiedenis van de mensheid op Aarde. Ik heb de toekomst al gezien en over 20 jaar zullen we veel bereiken, omdat we met elkaar overweg kunnen. Dat is iets vreemds om over na te denken, omdat we denken dat we dat niet kunnen. Toch is dit onvermogen om in vrede te leven een illusie, want we zijn eigenlijk heel goed in staat om in harmonie te leven. De reden waarom we zoveel ruzie maken in plaats van intelligent verschillende perspectieven en meningen te bespreken, is omdat we worden gemanipuleerd om dat te doen. Dit jaar zullen we dit moeten begrijpen, omdat de conflicten tussen mensen op het punt staan zo’n hoogtepunt te bereiken dat de mensheid iets kan begrijpen. Helaas is dit de manier waarop de mensheid altijd heeft gewerkt: als mensen worden we vaak tot het uiterste gedreven om een lesje te leren en gedrag te veranderen. Dat is typisch Mens.

Thor Han Eredyon, mijn contactpersoon in de Galactische Federatie van Werelden, verzamelde berichten van verschillende buitenaardse wezens die je misschien kent als je mijn werk sinds begin 2020 volgt. Voordat ik deze berichten deel, wil ik je eraan herinneren dat de positieve buitenaardsen niet  aanbeden en bewonderd willen worden, maar beschouwd willen worden als gelijkwaardige en normale mensen, alleen geboren in een andere cultuur, plaats en tijd. Ze hebben hier altijd tegen gevochten. Alles wat “Heer” of “Meester” wordt genoemd met betrekking tot ET’s, is niet juist. Omdat de positieve Sterrennaties zichzelf nooit als zodanig zouden presenteren, doen alleen de regressieven dat. “Lord Ashtar” is bijvoorbeeld een typische. militaire titel, dus dit slaat nergens op. De reden waarom ik dit onderwerp noem, is omdat Thor Han onlangs is gepromoveerd. Hij vroeg me altijd om er niets over te vertellen omdat het niet belangrijk is, het is alleen een militaire titel, niets meer.

Sinds de oorlog in dit sterrenstelsel tot een einde kwam, had Thor Han, die met de Aarde Alliantie werkte, toevallig meer tijd om verschillende taken uit te voeren. Hij heeft onlangs op Mars gewerkt met de Alpha Centaurian-kolonies, zoals ik beschreef in mijn boek “The Seeders” en enkele van mijn video’s; hij is op Jupiter Ganymeedes geweest, op veel verschillende plaatsen en ook met de laboratoria van de Earth Alliance op de verborgen kant van de maan, die de nieuwe medische technologieën produceren en… hij heeft samengewerkt met het opperbevel. Het moederschip genaamd “Excelsior” door de Aarde Alliantie en door Thor Han “The Battle Station” genoemd, is een van de vier moederschepen van de Galactic Federation of Worlds in dit sterrenstelsel. Elk van deze moederschepen heeft een opperbevel en het opperbevel van de Excelsior wordt geleid door opperbevelhebber Ardaana. Er zijn veel officieren en commandanten in het opperbevel en Thor Han is nu een van hen. Hij blijft vlootcommandant, maar hij werkt ook samen met de andere officieren van het opperbevel. Hij is nu beter in staat om informatie te delen en heeft toegang tot alle geheimen van de diplomatieke procedures. Zijn nieuwe titel is “High Command Officer”, maar hij wil gewoon aangesproken blijven worden als “Thor Han”. Het is alleen zijn functie op het werk en niet wie hij persoonlijk is, hij wilde dat ik dit voor iedereen duidelijk maakte omdat hij mensen goed genoeg kent. Deze recente promotie heeft ook te maken met het feit dat ik als afgezant steeds meer betrokken ben bij diplomatieke off-world evenementen, zodat ik alles met hem kan delen en hij mij kan vergezellen, bijvoorbeeld wanneer ik Ea bezoek of de Hoge Raad.


Opperbevelhebber Thor Han Eredyon – Battle Station Excelsior GFW

        “De tijd om te knielen is voorbij. Sta op en sta op. Velen van jullie waren gewend om te knielen en te buigen in angst omdat jullie gemanipuleerd werden en dat was verkeerd. Het is niet de bedoeling dat iemand voor iets of iemand knielt. We zijn fractalen van Bron en zelfs voor de Bron moet je niet knielen.”

Elena’s commentaar: niet knielen, dat is alles! Sta op! Kniel alleen voor je eigen goddelijkheid. Stop met knielen. Niet voor een religie, een “god” of een “opperwezen”, een “hoogste” politicus of leider. Dat was het oude paradigma. Wanneer een paradigma verandert, vecht het oude paradigma altijd terug.

Ardaana, opperbevelhebber van het Battle Station Excelsior – GFW

         “De Aardse Alliantie heeft de controle over de militaire instellingen overgenomen en vervangt belangrijk personeel (key personnel). Meer kan ik niet onthullen. Werk aan eenheid, zoals het duister werkt aan verdeeldheid. Wees niet langer bang voor autoriteit. Er zijn twee kanten van autoriteit. Autoriteit moet enkel bestaan als leidraad door tijden van chaos, suggererend en nooit opleggend, als leidraad. De andere kant van autoriteit, die vraagt om je dagelijkse meest simpele kleine vrijheden op te offeren voor het welzijn van een samenleving, verbergt een niet-heilzame agenda voor die bevolking. Wij zijn hier, ook als je ons niet ziet. We zijn hier altijd geweest. Als je niet begrijpt waarom we niet zo zichtbaar zijn als je zou willen, bedenk dan dat we erg actief zijn achter de schermen. We werken nauw samen met jullie goede leiders en onze gemeenschappelijke militaire programma’s, op de planeet en daarbuiten.

        Dit jaar zullen meer wetenschappelijke onthullingen worden vrijgegeven aan de bevolking van Terra. Leden van de Galactische Federatie van Werelden zoals de Ummite, Silo en Meton zijn zeer actief geweest en deelden onophoudelijk technologieën met veel Contactees. Deze mensen gaan binnenkort spreken want ze worden beschermd door nieuwe wetten. 2023 wordt een jaar van herontdekkingen. Herontdekking van jullie eigen soevereiniteit en menselijke cognitieve capaciteiten, herontdekking van technologieën die zullen worden vrijgegeven, en het Oude Verleden zal weer aan de oppervlakte komen, met name gerelateerd aan eilanden in jullie oceanen. Open de piramides. Focus op de piramides dit jaar.”

Opperbevel Militaire Wetenschap Officer Dene Thor – Battle Station Excelsior GFW

Elena’s commentaar: Dene Thor werkt met de geheime ruimteprogramma’s van de Aarde Alliantie, aan boord van de Excelsior. Hij wordt bijgestaan door de Mantid Meisha.

        “De waarheid zal eindelijk worden onthuld met betrekking tot de ruimteprogramma’s. De agenten van de vijand zullen onschadelijk worden. De ware getuigen die momenteel bang zijn om te spreken, zullen naar voren treden en spreken. Nieuwe informatie die in strijd zal zijn met de eerdere getuigenissen kan een agenda verbergen. .”

Elena’s commentaar: Er zijn echte Space-Program-leden en -rekruten die naar voren zijn gekomen. Positieve ruimteprogramma’s van de Aarde Alliantie, zoals bijvoorbeeld Jean-Charles Moyen van het Solar Warden-programma, Dark Space-programma’s zoals de Nachtwaffen waarin Tony Rodrigues werd meegenomen, en zoveel anderen die betrokken zijn bij verschillende ruimteprogramma’s komen bij me op zoals als Randy Cramer, Rebecca Rose, Niara Terela Isley en vele, vele anderen is de lijst behoorlijk lang. Velen van hen bevestigen elkaar, en sommige niet. Wanneer dezelfde informatie door verschillende bronnen wordt bevestigd, versterkt dit de waarheid. Dene Thor concludeert:

        “Mensen, werkend voor de Deep State en geprogrammeerd om de onthulling van het ruimteprogramma te stoppen, zullen mislukken, want hun meesters en controleurs zijn weg, chaos en malafide elementen achterlatend.”

Medische officier biotechnologie Myrah – Wetenschapsschip GFW

Elena’s commentaar: Myrah is nu terug in het Sirius-B-systeem, op haar thuiswereld Nyan.

        “De bevrijding van de slavernij van de Nebu heeft zich nu verspreid naar andere sterrenstelsels, in een sneeuwbaleffect. De Nebu hebben gedaan. Het is mogelijk om de engste vijand te verslaan door zich te verenigen. Verlies nooit de hoop.”

Elena’s commentaar: Ik kreeg heel lang geleden te horen dat het lot van de Aarde beslissend zou zijn voor de hele melkweg. Ik dacht: “Hoe kan een eenvoudige planeet aan de rand van de melkweg bepalend zijn voor de rest van deze hele melkweg?” Deze situatie is op zoveel andere plaatsen voorgekomen en ik wist van een tweede locatie met hetzelfde probleem, Epsilon Eridani, de thuiswereld van mijn oude vriend Val Nek. In 2021 ontsnapten Eban-officieren uit de Dulce Base en werden ze gepakt bij de stargate bij Jupiter, in de val gelokt, en naar de Excelsior gebracht. Thor Han leidde de expeditie en was betrokken bij de vangst, en dit is een van de redenen waarom hij werd gepromoveerd tot hoge officier.

        De Ebans hebben, zoals de meeste Grijzen, geen uitpuilende neus, maar ze dragen een prothese die eruitziet alsof ze een grote uitpuilende neus hebben. Het stelt hen in staat om de atmosfeer van onze Aarde in te ademen. Dat is de reden waarom de Ebans soms de “langneus Grijzen” worden genoemd. De Eban-officieren werden meteen gepakt en in stasis gestopt in blauwe gelbuizen die ik kon zien. Dit gebeurde snel genoeg en dit was een primeur, want hun bewustzijn bleef intact in hun lichaam. (Wanneer Grijzen worden gepakt, worden ze meestal onmiddellijk gedeactiveerd. Ze worden onmiddellijk en op afstand van hun synthetische lichaam gehaald door de Hive Queen, zodat ze geen informatie over de Hive en het hele collectief lekken.) Zo kon Dene Thor de code van de Hive kraken. En… er werd iets akeligs (nasty) teruggestuurd op de frequentie van de Hive.

        Het instorten van de Nebu Hive heeft het Sirius-B-systeem en vervolgens vele anderen in staat gesteld zich te bevrijden van de Nebu-tirannie en de Grijzen eruit te schoppen. Met het instorten van de Orion Hive valt het Nebu-rijk nu uit elkaar. De Grijzen zijn niettemin, zoals alle levende vormen in het Universum, wezens uit de Bron. Ze keren nu terug naar het hervormen van hun oorspronkelijke planetaire bijenkorven, met het centrale kernbewustzijn van elke planeet als een planetaire bijenkorf-koningin. Zoals het was vanaf het begin voordat de Betelgeuze Ebans de Hive Super-Queen van de Orionnevel creëerden en ze allemaal in één hergroepeerde. Alle verschillende grijze culturen die van assimilatie zijn bevrijd, zullen ok overleven, maar het Nebu-rijk zal binnenkort verleden tijd zijn. Ik hoop echt dat de Grijzen hier hun lessen uit zullen trekken en zullen groeien in bewustzijn en wijsheid. Het universum zit zo vol verrassingen.

Ruimteschippiloot Celadion – GFW

“Houd altijd vreugde en plezier in je hart. Lach elke dag om iets geks.
Laat nooit een dag voorbijgaan zonder een glimlach. Dit is macht/kracht.”

Akvaaru uit Taalihara – GFW

        “Vergeef pas als je het gevecht hebt gewonnen. Vergeving is acceptatie.
Accepteer alleen de overwinning. Vergeef dan om de schakel te verbreken en je vijand te bevrijden.”

Elena’s commentaar: Akvaaru verliet zijn thuiswereld Taalihara, in het Alcyone-systeem, om te ontsnappen aan de Taal-Shiar-autoriteit en hulp te zoeken om zijn volk te redden. Hij kwam twee jaar geleden bij de GFW als huursoldaat en raakte bevriend met Thor Han. Akvaaru wordt nu intensief opgeleid tot ambassadeur. Zodra hij er klaar voor is, kan hij namens de GFW officieel terugkeren naar het Alcyone-systeem en veilig zaken doen met de regering van Alcyone. Hij zal worden beschermd en ondersteund door de GFW. Zo gaat Akvaaru zijn planeet redden. Akvaaru ontmoette een Pleiadische dame uit Maia, aan boord van de Excelsior. Haar naam is Nora en ze werkt op de afdeling Militaire Wetenschappen, op de administratie. Ik heb nooit helemaal kunnen bevatten wat haar baan werkelijk inhoudt, maar ik weet dat haar baas Dene Thor is. Ze is slank en draagt haar lange blonde haar vaak in een paardenstaart, en ze heeft mooie groene ogen. Ze houden heel erg van elkaar en ze is zwanger. Nora gaat binnenkort bevallen van hun dochter Emi.

Hogeraadslid Annax – Alnilam Raad van Vijf

“Daa maa.

Tolerantie en Eenheid zijn de enige voorwaarden om het nieuwe gastvrije tijdperk van de Aarde als een galactische cultuur te omarmen.

Elena’s commentaar: De Deep State heeft de mensen van de Aarde voorbereid, gemanipuleerd en geconditioneerd om bang te zijn voor wat anders is, en angst en haat te brengen. Uit angst voor wat je niet begrijpt en wat niet bij je past, haat je ze en wil je ze kwaad doen. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen op Aarde zo werden geprepareerd, naast natuurlijk de verdeel-en-heers-agenda voor controle van de bevolking door de diepe staat, is dat de dag waarop we positieve buitenaardse wezens zouden ontmoeten, die nog meer anders zijn dan alle van ons onder elkaar, zouden we ze vrezen en wantrouwen, en daarom weigeren om verder te gaan in de richting van onze positieve “Star Trek” toekomst. Deze angst voor het verschil voedt ook de nep-buitenaardse invasie Deep State-agenda. Ontdoe je alstublieft van haat, stop met elkaar te haten en ruzie te maken. Verschillen zijn groot, spannend, intrigerend. Communiceer, leer van elkaar. Leer van je verschillen. Verenig jullie in jullie verschillen. Diversiteit maakt het universum, het is wat het leven overal mogelijk maakt.

Een verrassing…


        Thor Han had een verrassing voor mij en voor iedereen. Toen hij werd gepromoveerd tot het opperbevel van de Excelsior, kreeg Thor Han toegang tot beveiligde communicatie met iemand die al heel lang zijn zeer goede vriend is, en een zeer goede vriend van mij sinds mijn vroege jeugd (“A Gift van The Stars” – 2020). Hij maakte deel uit van mijn reddingsteam toen ik een kind was en hij bracht me vaak voor leuke vluchten in de ruimte met Thor Han, aangezien hij destijds een verkenningsschippiloot was onder het bevel van Thor Han. Hij staat bekend als Val Nek, maar zijn echte naam die hij openbaar wilde maken, is Valorian Neek Oroyan. Hij komt van de planeet Ammakha in het Kohan-sterrenstelsel (Epsilon Eridani). Hij is geen Pleïadier maar een Kahel.

        Val Nek werd in oktober 2021 ontheven uit zijn functies in de GFW in dit sterrenstelsel, toen bij een contact dat hij op Aarde had een MK Ultra-programmering werd ingeschakeld, die niemand van tevoren kon detecteren. Val Nek moest vertrekken voor zijn eigen bescherming. Je kunt het hele verhaal gedetailleerd vinden in mijn boek “The Seeders”, of via deze link:

https://www.elenadanaan.org/announcements

        Het volgende bericht werd doorgegeven via een communicatie die Thor Han had met Val Nek op deze dag 01/01/2023. Deze beveiligde communicatie werd gecontroleerd door opperbevelhebber Ardaana, een vertegenwoordiger van de GFW Hoge Raad en een vertegenwoordiger van de Andromedaanse Raad. Omdat ze ‘boven’ allemaal voor elkaar zorgen. Ik was een beetje emotioneel toen ik dit bericht van mijn oude vriend Val Nek ontving, omdat het zo lang geleden was dat ik iets van hem had gehoord. Ik sprak voor het eerst over Val Nek en noemde zijn naam in mijn eerste boek uit 2020: “A gift From The Stars”, maar ik maakte ook een video met notitieboekjes uit mijn kindertijd en tekeningen uit de jaren 70, toen ik zijn naam al noemde. Vind de video via deze link:

https://youtu.be/vzKpI6_Y4Dw

Val Nek uit Kohan – gepensioneerde GFW-officier

        “Vertel ze dat ik mijn tijd voor de Galactische Federatie van Werelden nooit zal vergeten. Het is met grote droefheid dat ik mijn taken in het Sol-systeem moest opgeven, maar in mijn hart wist ik al wat de uitkomst van de oorlog in dat sterrensysteem zou zijn. Ik begon een nieuw hoofdstuk in mijn leven in (aardse tijd) oktober 2021 met een nieuwe opdracht voor een niet bekendgemaakt nieuw sterrenstelsel. Ik ben niet langer vlootcommandant voor de GFW, maar ik heb nu een behoorlijk interessante baan. Meer ga ik niet zeggen.

        Ik ben blij dat Thor Han bij wijze van uitzondering deze boodschap mocht doorgeven. Ik bevestig je ook, in alle eerlijkheid, dat ik sinds oktober 2021 met niemand meer in contact ben geweest op Terra, toen ik werd ontheven
van mijn functies en weggestuurd. Leugens die in mijn naam worden gepresenteerd, hebben geen band met mij. Hier zorgen we allemaal voor elkaar en volgen elkaar. Ik heb als getuige de Hoge Raad van de Galactische Federatie van Werelden en de Zenatean Council. Ik groet je met genegenheid. Ik kom terug als alle illusies zijn verbrijzeld.”

Elena’s commentaar: Het ontvangen van dit bericht was voor iedereen emotioneel. Val Nek is blij en het komt goed met hem. Hij houdt van zijn nieuwe baan, waar hij echter even aan moest wennen. Afstanden in de ruimte zijn erg kort als je over de juiste technologie beschikt, dus Thor Han heeft hem een paar keer onder toezicht ontmoet.

Ambassadeur en operationeel commandant Val Thor – GFW & Council of Five

        “Verenig jullie en stop met het spelen van de spelletjes van verdeling.
Ik heb grote sympathie voor de mensen van Terra, ook al heb ik gezworen discreet te blijven.
Ik werk actief binnen de politieke kringen van de Aarde Alliantie.
We zijn de onthulling van Solar Warden aan het burgerbewustzijn aan het voorbereiden. “

Elena’s commentaar: Commandant Val Thor is de moeilijkste persoon om zich bij aan te sluiten en hoewel ik zelf contact met hem had kunnen opnemen, ging Thor Han de uitdaging aan om het zelf te doen, voor de enige voldoening om mij te verrassen. De onthulling van Solar Warden zal een enorme deuropening zijn naar de volledige onthulling van de ruimteprogramma’s. Ik weet echter niet of dit komend jaar zal gebeuren, aangezien Val Thor zei dat ze bezig waren met het voorbereiden van deze onthulling. Persoonlijk geloof ik dat het de komende 2/3 jaar sowieso kan gebeuren.

Altean afgezant Oona – Intergalactische Confederatie

        “Alle arks zijn nu geactiveerd. Venster 2017-2022 is gelukt. Jullie zijn erin gelukt. Jullie gaan verder en vooruit.

Elena’s commentaar: Er was ongeveer een halve eeuw geleden een bericht van de Egoni (IC), verwijzend naar een periode tussen 2017 en 2022, waarin we de tijdlijn zouden kunnen veranderen, van negatief naar positief. Het goede nieuws is dat we het hebben veranderd, we hebben het hersteld, het is nu gestabiliseerd. Op de zonnewende van 21 december 2022 werd de tijdlijn bepaald, het raam gesloten en gaan we nu vooruit naar een positieve toekomst voor de mensheid op Aarde. Zoals Oona zei: deze uitdaging is ons gelukt. We hebben gewonnen; de tijdlijn is nu beveiligd. Alleen nog, nu moeten we onze macht terugnemen. Het gaat hoe dan ook positief vooruit, maar als je dingen wilt versnellen, wil je misschien doen wat al deze mooie mensen tegen ons zeggen: verenig je. Stop met bekvechten. Wees vriendelijk, wees respectvol. Ze delen allemaal dezelfde boodschap, dus het zou een hint kunnen zijn dat 2023 een uitdaging gaat worden op dit gebied.

Ea, voorheen bekend als Enki – Anunnaki-geneticus en koninklijke prins van de Anu-dynastie.

Elena’s commentaar: Ea komt niet in de buurt van de Aarde (hij blijft in zijn Nibiru-schip in een baan om Saturnus) omdat dat niet nodig is en hij wil ook niet het risico nemen om aanbeden te worden of beschoten te worden. Thor Han kon prins Ea niet bereiken, dus nam ik zelf contact met hem op. Eerst begreep Ea niet waarom ik hem vroeg om op deze specifieke datum een leidraad te geven voor de hele mensheid, totdat ik hem uitlegde dat aardbewoners een nieuwe volledige draaiing van hun planeet rond hun ster vierden. Hij glimlachte en gaf me dit:

         “Geloof in je eigen potentieel. Als medische technologie die je wordt gegeven, je aanbiedt om je eigen, reeds sluimerend, potentieel te reactiveren, is dat voor je grotere goed. Als je een medische technologie wordt aangeboden om je reeds bestaand potentieel (geactiveerd of niet) artificieel te upgraden of te verhogen, kun je beslissen of je vertrouwen wilt stellen in deze technologie. Of niet.”

Elena’s commentaar: Ik geloof dat Ea verwijst naar de angst rond het Adamische DNA-staal dat hij meebracht en dat nu wordt geïmplementeerd in de nieuwe medische technologieën die massaal op Luna worden geproduceerd. Hij maakt hier een punt door te zeggen dat, als je wordt aangeboden om een medische technologie te proberen die je geneest of herstelt, of activeert wat in je sluimert, je die net zo goed kunt nemen. Maar als deze technologie vreemde, kunstmatige of chemische elementen aan je lichaam toevoegt, of aanbiedt om je te “upgraden”, of zelfs enkele kunstmatige elementen aan je organische lichaam toe te voegen, je misschien eerst wilt nadenken of dit gunstig voor je is of dat dit een agenda heeft. Dus, Ea die het Adamische monster terugbrengt, gaat over een reparatie. Het is niet iets kunstmatigs of zelfs biologisch dat in je lichaam wordt gestopt, nee; het is een frequentiesleutel. Omdat DNA frequentie is – en de DNA-blauwdruk gaat over holografische dynamische geometrie. Deze frequentiecode zal activeren wat lang geleden werd geblokkeerd en het ware potentieel van het Aarde-Mens-DNA ontsluiten. Het activeert wat er al is. Er wordt niets toegevoegd, niets verwijderd; het is een holografische frequentiecode, een zeer complexe formule. Deze sleutel wordt geïmplementeerd in de nieuwe medische bedden en zal de beschadigde en losgekoppelde elementen van het menselijk DNA herstellen en de verbroken waterstofgrenzen opnieuw verbinden.

        “Excuses dat ik niet eerder ben terug kunnen komen, maar ik moest wachten tot Enlil de voogdij over de Aarde verloor. Ik gaf Saturnus terug aan de Earth Alliance en deze akkoorden werden getekend op Mimas. De oude bouwersrassen die zich dit jaar weer manifesteren, zullen zichzelf openbaren. Zeg tegen de mensen op Aarde dat ik onvoorwaardelijk van hen hou.”

Elena’s commentaar: Dat doet hij echt. Ea houdt echt onvoorwaardelijk van de mensheid. Anders had hij niet graag terug willen komen. Hij hoefde niet eens, maar hij koos ervoor om toch terug te keren in de wens om een karma te herstellen. Ea heeft waardigheid en eer. Hij kwam zo snel mogelijk terug nadat Enlil eindelijk de strijd en de voogdij over de Aarde had verloren. Ea kwam tegelijkertijd terug met de Seeders, en om dezelfde redenen: het Sol-systeem was vrij. Ea kwam terug om het onrecht recht te zetten van leden van zijn eigen familie, dezelfde die hem lang geleden hadden verstoten, en ondanks het feit dat hij wist dat de Annunaki hier op Aarde een slechte naam hebben. Enlil en zijn factie hebben tot op de dag van vandaag enorme schade aangericht. Net als Marduk en Ninnurtag. Al deze regressieve hoofdrolspelers zijn nu van de planeet gehaald. Ea kwam toch terug, wetende dat hij gehaat zou worden omdat hij deze naam draagt… Anunnaki. Hij wist dat zijn naam geschonden zou worden, hij wist dat mensen op hem zouden spuwen, maar dat kon hem niet schelen. Hij keerde terug omdat hij de frequentiecode van het Adamische DNA-sjabloon terug wilde brengen, om door kwantumresonantie het geblokkeerde menselijke DNA opnieuw te koppelen. Als iemand wist hoe dit moest, dan was hij het wel, en alleen hij kon het. Het karma op de naam “Anunnaki” is nu gewist in dit sterrenstelsel.


        Ea houdt van je, en zelfs degenen die hem haten, hij houdt ook van hen. Zo wijs, oud en verheven is hij. Hier is het geweldige wezen dat ik trots en nederig ben om mijn vriend te noemen.

Terraformer-student Jen Han Eredyon – GFW

Elena’s commentaar: Jen Han is de jongere broer van Thor Han, die eigenlijk studeert op de schepen van de Seeders, in ons sterrenstelsel nabij Ganymedes. Het is een geweldige kans voor hem om zijn kennis in terraforming te vervolmaken. Jen Han leert zo veel met hen, over verschillende aspecten van terraforming, over het zaaien van leven, over levensvorming en genetica, hij heeft het hier echt naar zijn zin. Dan Willis en ik hebben heel hard met hem gewerkt om antwoorden op veel vragen te krijgen, en hebben een reeks video’s voorbereid over de verschillende toepassingen van kristallen. Hier is de boodschap van Jen Han voor de mensheid van de Aarde in dit jaar 2023:

“Focus op de capaciteiten van kristallen en nulpuntenergie.

Het is gratis, het is eenvoudig, het is overal om ons heen aanwezig en het zal de ondergang van de menselijke slavenmeesters betekenen.

De sleutel tot je toekomst is liefde. Want Liefde opent oneindige mogelijkheden.”


Laatste woorden van de afgezant

Dit jaar wordt heel bijzonder. Als ik één persoonlijke wens mocht hebben, dan zou dat niet voor mij zijn, maar voor jullie allemaal. Het is aan de mensen van de Aarde om eindelijk hun macht terug te nemen en zich te verenigen. En het enige dat alles in dit universum verenigt, is liefde. De frequentie van Liefde bindt alle dingen samen. Liefde is niet alleen een gevoel; het vertaalt zich als zodanig in menselijk gedrag en ervaring, maar het is veel meer dan een gevoel. Wat dit gevoel genereert, is een frequentie. En het is een frequentie die het universum van hart tot hart samenbindt. Van het hart van een cel naar het hart van een andere cel. Van het hart van een atoom naar het hart van een ander atoom. Van het hart van een mens naar het hart van een ander mens. Van het hart van een mens tot het hart van een planeet, het hart van een ster, het hart van een sterrenstelsel, het hart van het universum… Liefde bindt alle harten samen.

        Ik wens dat we deze sleutel opnemen, die Liefde is, en dat we de deur openen naar onze mooie toekomst.

Vertaling: Agnes