Wie is Elena Danaan?

Wie is Elena Danaan?

Dit artikel wordt herplaatst om meer aandacht te geven aan haar 4 boeken, die nu in het Nederlands zijn vertaald, door  obeliskboeken.nl,  waar je ze kunt bestellen.

Meer over deze boeken is te lezen op ufo-boeken

Elena Danaan

Mijn naam is Elena Danaan. Ik ben een ontwaakster. Ik kwam hier om de mensheid te helpen en te begeleiden bij het herverbinden met hun ware aard en kracht, en het omarmen van hun soevereiniteit. Ik kom van een plek heel ver weg van hier, en net als vele anderen koos ik als een missie van mijn hart, om de mensheid van de Aarde te komen helpen in hun grote ontwaken. Ik ben in dit bestaan geboren uit een lange oude lijn van Baltische sjamanen.

Ik reisde over deze planeet en werkte vele jaren als veldarcheoloog. Voornamelijk in Egypte, werkend voor de Franse en Egyptische regeringen, in Luxor, Karnak, Cairo, de Vallei der Koningen en Dendera. Ik werd daar ingewijd in de geheimen en rituelen van de oude Egyptische magie. Later volgde ik het pad van de oude Druïden om mijn kennis en de verbinding met de magie van het Universum te voltooien. Als gecertificeerd druïde en Keltische priesteres, werkte ik in dienst van de menselijke gemeenschap, in Ierland, tot de dag dat ik mijn missie volledig omhelsde, als een ontwaker voor de grotere menselijke gemeenschap van de Aarde en een afgezant van de galactische federatie van werelden.

Ik ben contactpersoon en ervaringsdeskundige sinds mijn vroegste jeugd, en ik deel de kennis die ik van mijn ET beschermers heb geleerd, ten bate van de mensheid. Ik schreef: “A Gift From The Stars”, een boek dat het verhaal vertelt van mijn ontvoering op 9 jarige leeftijd door buitenaardse wezens van Zeta Reticuli, en mijn redding door welwillende ET’s van de Galactische Federatie van Werelden, die mij mijn hele leven hebben beschermd, en met wie ik tot op de dag van vandaag in contact sta. Het boek wat ik heb geschreven bevat niet alleen mijn ware verhaal, maar ook het complete repertoire van de buitenaardse rassen die betrokken zijn bij de aarde, een sterrenkaart die laat zien waar ze vandaan komen, hun verschillende agenda’s, alle allianties, federaties en raden, geïllustreerd door mijzelf.

Ik ben ook de auteur van “Resilience”, en de Franse fantasie saga “Shandora”. Kunstenaar, muzikant, zanger, ik gebruik mijn talenten ten dienste van de grotere gemeenschap van de menselijke soort. Ik kom hier om jullie te vertellen dat wij, mensen, de onthulling zijn, dat wij de macht hebben en dat we die altijd hebben gehad, omdat het aan ons is dat de soevereiniteit van deze planeet toebehoort. Wij zijn uiterst machtig.

Het grote ontwaken is begonnen, en dit proces is exponentieel. In deze historische bevrijding van lange millennia van slavernij, heb ik het voorrecht jullie hand te nemen en jullie te begeleiden om het volgende niveau in de evolutie van bewustzijn te bereiken, en de galactische gemeenschap binnen te treden als gelijkwaardige wezens, vrij.

Moge jullie in het licht wandelen en werken, en moge jullie Licht zijn. Want dit is waar jullie van gemaakt zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=188bf6J2yHU

Bezoek mijn website: https://www.elenadanaan.org/ — “A Gift From The Stars” is beschikbaar op Amazon en Barnes & Noble  – https://www.elenadanaan.org/a-gift-fr… — Om je opnieuw te verbinden met je galactische oorsprong, neem contact op met Elisa Herrera voor een Quantum Hypnose sessie: https://www.quantumlifetransformations.com/

Elena Danaan —Patreon: Pleiadean Contacts

Over Merkaba

Elena Danaan

Vertaling: Martien