Alex Collier – Verdedigen van Heilige Grond Deel 2

Alex Collier – Verdedigen van Heilige Grond

De Mondiale ET Connectie

Een lezing door Alex Collier (Hoofst. 1 /deel 2)

Mars: culturele propaganda van een werkelijkheid

Volgens de Andromedanen heeft Mars driemaal de omvang van dat wat het publiek wordt verteld. Er wordt ons in de publicaties verteld dat Mars een doorsnee heeft van 6300 kilometer , terwijl dit in feite meer dan 17000 kilometer is. In maart 1995 is er een rapport gepubliceerd in een krant uit San Diego, die een foto van Mars in de lente toonde. Hier kwam naar voren dat het Viking ruimtestation enorme hoeveelheden ozon in de atmosfeer van Mars ontdekte. Welnu, hoeveel boeken ken je die je vertelden dat er zich ozon bevindt in de atmosfeer van Mars? Geen enkele. Dit was een gecontroleerd lekken van informatie. Ons wordt verteld dat daar hoofdzakelijk koolstof dioxide in de atmosfeer bestaat. Hoe kan dit waar zijn wanneer er wordt verteld dat er waarschijnlijk geen plantenleven is? Wanneer je de poolkap in het voorjaar ziet smelten, zoals in boeken wordt getoond, hoe kunnen zij dan nog vertellen dat de hoogste temperatuur op Mars 141 graden onder het nulpunt ligt? De poolkap op Mars bestaat uit water. Wil iemand mij alsjeblieft vertellen hoe water kan smelten bij 141 graden onder het nulpunt?

Volgens de Andromedanen is de gemiddelde temperatuur op de evenaar van Mars 59 graden. In 1979 gaf NASA toe dat er wolken gezien waren die over Olympus Mons trokken, waarschijnlijk de grootste vulkaan in het zonnestelsel. Maar, Olympus Mons is meer dan 22 kilometer hoog. Dat moet dan wel een enorme atmosfeer zijn wanneer je wolken hebt op een hoogte van 22 kilometer .

Tetrahedronische Geometrie en Magnetische Frequentie Omzetting in het Zonnestelsel

De monumenten, het ‘gezicht’ op Mars, zijn volgens Morenae graven en er zijn waarschijnlijk dergelijke monumenten over het gehele oppervlak. De Andromedanen zeggen ook dat, wanneer je naar het oppervlak van alle planeten in het zonnestelsel kijkt, er op elke planeet monumenten zijn. De reden dat zij daar zijn is vanwege de magnetische frequentie die zij veroorzaken, die waarschijnlijk een geluid teweegbrengt of creëert die ons zonnestelsel in een tegenovergestelde richting polariseert dan wat we zijn als spirituele wezens. Met andere woorden, wij vibreren op een specifieke frequentie. Zolang het zonnestelsel vibreert op deze frequentie, kunnen wij op zielsniveau het zonnestelsel niet verlaten. Ik begrijp dit niet allemaal, maar ik laat het jullie wel weten.

Venus zou een maan van Uranus zijn en Mercurius een maan van Saturnus. Wat het grote plan en ontwerp van dit alles is – ik zou het niet weten. Wanneer ik over de Aarde vragen had, werd mij gezegd dat de Aarde een ijsplaneet is geweest in een andere baan dan nu. Wanneer ik dan vroeg wie hiervoor verantwoordelijk was, kreeg ik als antwoord ‘dat de Pleiadiërs dit moeten beantwoorden’. De Pleiadiërs zijn niet allen slecht, maar ze vertellen niet alles. Zij zijn heel lang betrokken geweest bij ons zonnestelsel. Mij werd verteld, dat de enige reden waarom de Raad van Andromeda hierbij betrokken is, komt vanwege het feit dat de Pleiadiërs naar hen toegekomen zijn met de vraag hen te helpen. Ons zonnestelsel was 117.000 jaar geleden betrokken bij een oorlog. Gedeeltelijk kwam dit door de Pleiadiërs, die eenvoudig vertrokken. Sommigen kwamen terug. Atlantis was een ET kolonie. De Pleiadiërs namen nooit de verantwoordelijkheid voor wat ze deden en nu komen ze terug om dit te herstellen. Het probleem is, dat toen ze terugkwamen, hun verleden hun parten speelde. Wij zijn een spiegelbeeld  van wie zij eens waren en het is voor hen heel moeilijk hiermee om te gaan. Om het probleem op te lossen hebben ze een stap teruggezet in hun ‘strijders’ rol en zij willen dit niet meer doen omdat het zo destructief is. Dus, als gevolg, moesten zij hierbij geholpen worden.

Een plaatje vertelt meer dan duizend woorden: Holografische Beeld Technologie

Zij hebben een camera waarmee ze foto’s kunnen maken, die ze kunnen scheiden om gegevens te krijgen die teruggaan tot het allereerste begin. Stel dat ik een leverprobleem heb. Zij kunnen naar het beginstadium teruggaan en de gegevens zien van mijn gezonde lever en kunnen deze holografisch projecteren en de lever genezen. Dit is de holografische technologie. Letterlijk ben ik het die mezelf geneest. Wij hebben dezelfde vermogens door gebruik te maken van ons brein. De sleutel is ons denken open te maken voor het denkbeeld dat alles wat in onze hersenen ligt opgeslagen holografisch wordt bewaard. Elke gedachte is holografisch opgeslagen. Wanneer je probeert iets in je leven te creëren door middel van je meditaties, zie dit dan niet op de manier zoals je dit gebruikelijk doet. Draai erom heen, kijk er achter, vanboven en eronder. Train je denken en je onbewuste om het te zien zoals het werkelijk is. Zij zeggen dat wij dit vermogen bezitten, zij hebben er de technologie voor nodig, maar wij niet, aangezien wij bevoordeeld zijn doordat wij al in de 11e dichtheid zijn geweest.

Het Leven in de Kosmos: Aanwijzingen

Zoals jullie weten ligt de Aarde in een uithoek van onze melkweg. Wanneer we dichter bij het centrum hadden gelegen, hadden we geen enkele gelegenheid gehad om onze eigen zaken te regelen. Dit mogen we als een feit vaststellen t.a.v. elke vrijheid die we hebben. De Andromedanen zeggen dat er biologisch leven is op 7 planeten en 15 manen in ons zonnestelsel, maar de menselijke technologie is niet voldoende geavanceerd om dit te ontdekken.

De onderzoekssatelliet Galileo dat zich door de atmosfeer beweegt, zou worden vernietigd bij het landen. Maar NASA vertelt ons nu dat het wekenlang vanaf het oppervlak zal uitzenden. Oppervlak? Welk oppervlak? Zij hebben ons al tijden gezegd dat er geen oppervlak was. De belangrijkste functie van het baantjes draaiende deel van de Galileo is het in de gaten houden van de manen van Jupiter.

Vraag: Velen van ons hebben zich afgevraagd waarom we hier op de planeet zijn in de eerste plaats. Heb je enige informatie over?

AC: Mij is verteld dat sommigen van ons hier al lang zijn, evoluerend, lerend om de liefde niet te verstoppen. Mij is ook verteld dat sommigen van ons terug zijn gereisd in de tijd vanuit de toekomst naar deze tijd, om ‘een verschrikkelijke fout goed te maken’. Dat is alles wat ik weet.

(Aant.: Er zijn gegevens in het laatste boek van Robert Monroe ‘Een Eindige Reis”, dat ook aangeeft dat velen van ons vanuit een periode van 3000 jaar AD naar dit punt in de geschiedenis kwamen om te leren hoe een dergelijke planetaire situatie eruit ziet wanneer het zich in de toekomst bevindt.)

Vraag: Hoe zie je de energievelden van de mens?

AC: Ik zie het zo dat er acht zijn, die een holografische afdruk maken van alles wat we als individu zijn, gericht op één doel n.l. het fysieke lichaam waar we nu in zitten. Met andere woorden, we zijn multidimensionaal, en het kost acht niveaus van intentie om mijn wezen te creëren, zoals die momenteel tegen jullie praat.

Vraag: Enkele jaren geleden werd mij door een vriend van mij bij het CIA verteld, dat zijn broer, die met pensioen was gegaan bij de NASA als een uitvoerend directeur, hem gezegd had dat de ontmoeting in 1990 tussen George Bush en Gorbatsjof op een boot in de wateren buiten Malta, alleen maar ging over een bespreking over een object dat in een baan rond Mars draaide. Het commentaar van deze man was, dat beiden als de dood waren. Dit staat in verband met de machtswisseling in 1989 die je in je tape noemt.

AC: Mij is verteld dat wij technologieën hebben gekregen en dat wij toestemming hebben om de Maan en Mars te koloniseren. De beste technologie is naar Mars meegenomen en sommige van onze beste genetische mensen zijn daar naartoe gebracht. Nadat dit gebeurde in 1989 verbraken de Draconiërs de ‘deal’, bezetten Mars en vernietigden de menselijke kolonie daar. Gelijktijdig werd onze regering door de Draconiërs verteld, dat zij onze omgeving moesten vervuilen om de mensen op de knieën te krijgen. Zij kregen van de Grijzen de belofte dat ze hun technologie zouden gebruiken om de planeet weer te reinigen, zodra de regering ieder zelfbeschikkingsrecht op de planeet vernietigd had. Volgens Morenae hadden de Grijzen niet de bedoeling die belofte te houden.

Het belangrijkste is dat Wij-De-Mensen het niet langer meer pikken en de rollen van het leiderschap op onze planeet overnemen. Ik weet niet hoe we dit moeten doen, maar wanneer we dit samen doen zullen we succes hebben. Wij moeten alle stomme dingen terzijde schuiven en naar onze prioriteiten kijken. Wat zijn prioriteiten? Het milieu, wij en onze kinderen. Dit moeten wij doen. Op de een of andere manier moeten we dit doen.

Vraag: Ik zou graag willen weten of de Andromedanen ons gaan helpen, wanneer ze dit gaan doen en of ze ons wel of niet gaan informeren, waardoor we ons met een meer uniforme aanpak kunnen verenigen om onze problemen op te lossen.

AC: Zij hebben in feite die keus al gemaakt door te zeggen dat alle buitenaardse rassen hier voor 12 augustus 2003 verdwenen moeten zijn. Sommige graancirkels zijn door de Andromedanengemaakt als boodschap voor sommige andere rassen, dat ze hier op dat moment moeten verdwijnen. Zij hebben een besluit genomen om te interveniëren. Wanneer het eerder moet gebeuren, heb ik gehoord dat minstens 10% van de bevolking hierom moet vragen. Wij moeten dit individueel vragen en het moet minstens 10% van de bevolking zijn. Zij zeggen: “op het moment dat jullie stoppen met bidden, zullen we hier zijn.” Zij willen helpen, maar wij hebben een vrije wil. Wanneer ze binnen zouden komen zonder gevraagd te zijn, dan doen ze onze vrije wil geweld aan zoals de Grijzen en Draconiërs hebben gedaan. Dit zullen ze niet doen. Het is niet volgens hun normen.

Vraag: Heb je enig idee hoe de Andromedanen de andere buitenaardse rassen willen aanpakken die weigeren te vertrekken?

AC: Ik zou het niet weten, maar wanneer er nog enkele in de Aarde zijn achtergebleven, dan zie ik persoonlijk maar één manier en dat is de polen binnen te gaan en hen eruit te drijven, wat betekent dat het hier vreemd kan toegaan. Kun jij je voorstellen dat je reptielachtigen hier over de hoofdweg ziet rennen?

Vraag: Je zei, dat de volgende tien jaren heel eigenaardig kunnen worden. Is dit een deel van die vreemdheid en wat kunnen we nog meer verwachten? Je zei dat ze Mars kwijt waren en de Maan schijnt niet zo’n goede plek te zijn om naar toe te gaan.

AC: Juist. De Maan was slechts een springplank om Mars te koloniseren. Omdat er geen atmosfeer is, is een lange-termijn bewoning op de Maan niet mogelijk; daarom gingen ze ook naar Mars. Welnu, ze zijn beide kwijtgeraakt en de wereldleiders en iedereen die al deze deals met de buitenaardsen maakten, hebben nu een groot probleem: zij kunnen nergens meer schuilen. Zij kunnen niet even overwippen. Om hier een antwoord op te hebben, gebruiken ze nu de Verenigde Naties en het Mondiale Biosfeer Programma om ‘reservegebieden’ te creëren, meestal in de USA. De reden? Meer dan 78% van het drinkwater in de wereld bevindt zich in Noord-Amerika. Wanneer je het water controleert, dan controleer je het voedsel en de mensen. Wanneer je de mensen controleert, ben je de ‘koning’.

De Volgende Grote Ontsnapping: het UN Mondiaal Biosfeer Programma

Welnu, in september 1995, gaf Bill Clinton 7,5 miljoen hectaren van Yellowstone National Park aan het UN Biosfeer Programma. Je hoeft alleen maar de telefoon te pakken en het boswachterstation te bellen en hen te vragen of het een UN Mondiaal Biosfeer Programma is en naar het antwoord te luisteren. Het is niet langer geheim. Yosemite en de Rocky Mountain NationalPark zijn nu ‘genomineerd’. Hij geeft alles zo maar weg. Zij trekken letterlijk het land onder onze kont vandaan.

Het interessante van dit plan is, dat delen van deze Biosfeer Reservegebieden voor ieder mens verboden terrein is. De mensen mogen daar absoluut nooit komen. Er omheen zullen bufferzones zijn van 230 kilometer . Wanneer je naar Yellowstone kijkt, zijn ze plannen aan het maken om alle mensen binnen een straal van 75 kilometer van het park te verwijderen met het doel om de dieren terug te laten komen. Wanneer je kijkt naar de 100 wolven, hebben ze ongeveer 12 miljoen hectaren nodig als ‘zwerfgebied’, wat gelijk staat met de staat Connecticut, Rhode Island en NewHampshire samen. Wat moet je met al die mensen doen, om alleen maar 100 wolven een leefgebied te geven? Dit gebeurt er momenteel.

De leidende voorstander van dit alles is het instituut ‘Natuur Behoud’. Zij kopen het land, bewaren het een paar jaar en geven het daarna aan de US regering, die op haar beurt het aan de Verenigde Naties geeft. Wat is hier mis mee? Het ultieme doel voor de volgende vijf jaren is dat de USA, zoals we weten, zal ophouden te bestaan.

Ruimtereizen rond de Sterren: de Reis van de Geest

Vraag: Wat gebeurt er met de menselijke geest wanneer deze het lichaam verlaat? Waar gaan we dan naartoe?

AC: Nu zul je je denken moeten oprekken. Ik zal het denkbeeld bespreken dat, wanneer we aan de andere kant komen en allen het ‘licht’ zien en ‘onze geliefden zullen ontmoeten’, de fysieke locatie van dat proces de Allen Belt is. Wij gaan daar heen en wij ondergaan daar een verwerkingsproces. Een onderdeel van het proces is een terugblik op ons leven, om te zien waar we zonder liefde waren en dan komen we terug om dat deel zonder liefde te harmoniseren. Wanneer we niet zo’n troep van de godsdiensten hadden gemaakt, dan zouden we deze lessen al lang hebben geleerd.

(Opm.: Wanneer dit zo is, wat voor uitwerking zal dan het HAARP project hebben op dit proces? Andere bronnen geven aan dat dit voor ons allen de laatste incarnatie op deze Aarde is.)

Vraag: Kun je nog meer vertellen wat de Andromedanen zeiden over ons vermogen om met ons denken holografisch te projecteren?

AC: Ze zeiden dat alle ervaringen van ons holografisch zijn opgeslagen. Wanneer je bijvoorbeeld naar mij kijkt, slaat je brein niet alleen op wat je ziet, maar ook mijn energieveld, de gedachten in mijn energieveld en meer. De hersenen slaan de gegevens continu op en zij zeggen dat wij het vermogen hebben om je hierop aan te sluiten. Morenae verwees naar het feit dat het gehele universum aan het veranderen is, omdat ons denken is veranderd. Het is een en hetzelfde.

Vraag: Kan de holografische camera waar je over sprak alleen maar tot dit leven teruggaan of geldt dit ook voor de vorige levens?

AC: Het betreft alle levens.

Vraag: Terug naar de staat van ons DNA vóór de verwijdering van de 10 strengen?

AC: Ja en deze informatie ligt binnen ons energieveld opgeslagen. Alles wat we ooit zijn geweest is daar opgeslagen. Lees tussen de regels door, alsjeblieft.

Vraag: Hoe zit het met het kankerprobleem?

AC: Volgens Morenae ligt een deel van dit probleem in de genen. Toen jullie fysieke lichamen gecreëerd werden, stopten ze er bepaalde genen in om de lichamen sneller te laten groeien. Toen ze de 10 strengen verwijderden, lieten ze bepaalde genen achter, die verwijderd hadden moeten worden. Iets in onze genen schopt deze gen in een versnelling, waarna het zich gaat manifesteren. De vibratie van liefde kan het genezen.

(Opm.: De wetenschap van vandaag probeert de mensen te overtuigen dat het alleen een kwestie van de genen is, waardoor ze het probleem van milieugiften in de voeding en water die daar doelbewust zijn geplaatst kunnen omzeilen en processen worden voorkomen. Dit alles is een gevolg van de Neodarwin-karakteristieken van de genetische priesters van de wetenschap – wetenschap als een religie.)

Intentie, het volgen van instincten en de effecten van frequentieverschuivingen

Vraag: Ik vraag me af – wanneer we ons richten op aandacht voor licht en liefde – of dit ons niet verbindt met de hogere krachten die erop wachten om met ons te werken?

AC: Wij zijn al verbonden. Waar ze vooral naar uitkijken is onze intentie en of je kunt stoppen voordat je een hond wilt slaan … wat voor beslissing je ook in je leven neemt, stop even en vraag jezelf af: “wat is mijn bedoeling achter dit besluit?” Onze intentie schept die rotzooi. Wij moeten de verantwoordelijkheid nemen. Dus, velen van ons nemen beslissingen op basis van een automatische reactie van oude prikkels; wij zijn ons niet bewust van onze bedoelingen, noch gebruiken we hiervoor onze intuïtie. Wanneer je intuïtie zegt niets te doen, of ergens niet naar toe te gaan, doe dat dan niet en eer dit en geef de eer aan je Zelf.

Jullie weten dat deze frequentieveranderingen gaan komen? De Andromedanen beweren dat de mannen op onze wereld het meest hierdoor beïnvloed worden. Ze zeggen dat veel mannen op onze wereld zullen verdwijnen, overgaan. De overlijdensberichten in jullie dagbladen zullen tientallen pagina’s beslaan. Dit komt omdat de meerderheid van de mannen een te grote eigendunk hebben en zich geïsoleerd hebben. Zij hebben zich afgesloten. Wanneer ze de energie niet de gelegenheid geven om, zoals bij de vrouwen, door hun lichaam heen te gaan, dan zullen veel mannen het niet halen. Zij zullen hersenaneurysmen krijgen en hartaanvallen. Wanneer je niet in een ruimte van liefde bent, dan zit je in een ruimte van angst.

Hale- Bopp: de Blauwe Ster en het Imperium slaat terug

Volgens Morenae is Hale-Bopp een protocolschip van Orion. Het bezit vier spiraalstructuren en het heeft twee manen achter zich. Wanneer het ons zonnestelsel in 1997 binnenkomt, zullen de twee manen in een baan rond Mercurius blijven en de ‘buitenregering’ is van plan een publieke aankondiging ‘Ze Zijn Hier’ te laten uitgaan. Ze zijn hier niet om ons te helpen. Ze zijn hier om te zorgen dat er controle is. Dit zal waarschijnlijk in februari-maart plaatsvinden. Deze ‘komeet’ heeft zijn koers al drie keer verlegd. Kometen doen dat niet. De een af andere verslaggever vroeg de NASA over deze koersvariaties en de NASA antwoordde dat dit kwam door de zwaartekracht van de planeten. Gelukkig was de verslaggever slim genoeg om te vragen ‘welke planeten?’ En hier eindigde de discussie met NASA. Verandering komt, en jullie moeten je hiervoor klaarmaken. Wij lopen uit de tijd en we kunnen dit doen. We kunnen het zelf doen en we kunnen trots zijn op het feit dat we het kunnen doen. Wanneer de UN helikopters gaan vliegen, kijk dan niet naar elkaar, want dat is precies wat zij willen.

Vraag: Wat ik van jouw verhaal heb begrepen is, dat de duivel een functie heeft in onze overtuigingen en dat materie eenzelfde functie heeft. Is dat juist?

AC: Ja zeker. Dus, alles is een overtuiging, een geloofsstelsel. Dus, wat ligt achter iedere overtuiging? Ik wil even teruggaan naar wat Morenae eerder heeft gezegd, dat het er niet om gaat wat je gelooft, maar waarom je het gelooft.

Vraag: Dus, wanneer je het zo stelt dan is er geen materie en is er geen duivel.

AC: Technisch is dat correct, maar ik zit niet op dat niveau.

De toekomst, eigen verantwoordelijkheid en zelfonderzoek

Vraag: Ik zie een overeenkomst in veel geloofsstelsels en ik vraag mij af of het een onderdeel is van een totale historische wereldprogrammering. Fundamenteel denken de ‘New Age’ mensen dat er een overgang is naar een nieuw bewustzijn, zoals jij ook zegt. Ik zie hetzelfde soort mechanisme  in het Christelijke geloof, in termen van ‘vervoering’, extase. Ik zie veel mensen die bij het UFO materiaal zijn betrokken, denken ‘zij komen hier om ons te redden’. Er zijn hiervan vier of vijf verschillende versies, afhankelijk van hun staat van bewustzijn. Fundamenteel is die boodschap voor mij ‘ga maar liggen en laten de tanks over je heen rijden’. Dit houdt iemand terug van (het concept) van persoonlijke verantwoordelijkheid. Heb je hier een mening over?

AC: Zeker. Ik vroeg eens aan Vissaeus mij een ‘definitie’ te geven van onze toekomst en wat dit inhield. Hij zei dat hij mij dit niet kon vertellen, want alles is mogelijk. Ik zei tegen hem: “Wat kun je me dan vertellen?” Hij zei: “Welnu, ik kan je een definitie geven”. Dit is de definitie waar we waarschijnlijk naartoe zullen gaan en hij zei dat we dit punt zullen bereiken. Hij zei: “Verantwoordelijke vrijheid van zelfonderzoek, wordt werkelijk zelfvertrouwen en het onvoorwaardelijk vrij zijn om voor zichzelf verantwoordelijk te zijn, zonder gedwongen te worden om de een of andere hogere autoriteit te aanvaarden.” Waar we naar uitkijken, zijn we al. Als je gered wilt worden – en ik weet dat dit een gevoelig onderwerp is – als je gered wilt worden dan is dat prima. Maar, tussen nu en dat je gered wordt ben je voor jezelf verantwoordelijk en leer ook je kinderen dat ze voor zichzelf verantwoordelijk zijn. Wij hebben de taak om een ras van leiders te worden, niet een ras van schapen. Wij moeten leiders worden – dit leren ze hun mensen – niemand blijft achter – wij evolueren samen. De kinderen worden geacht in alles te worden onderwezen wat wij weten en nog meer.

Er wordt verwacht dat kinderen alle informatie krijgen, want zij zijn het volgende bestaansniveau. Ik sta versteld wat zij momenteel de kinderen op school ‘onderwijzen’. Zij leren hen niets. Niets. Ze kunnen geen enkel probleem zelf oplossen. Ze worden onderwezen wat ze moeten denken, waardoor ze feiten verder kunnen uitspitten, zoals een computer. Ze worden niet onderricht om zelf te denken. Mensen, wij zijn het aan hen verplicht om hen te leren hoe ze zelf moeten denken. De scholen zijn niet anders als ‘bewaarplaatsen’. In het Andromeda-stelsel staan de onderwijzers in hoog aanzien, want zij beïnvloeden alle toekomstige generaties. Bij ons zijn de helft van de leraren uitgewoond. Dat komt omdat wij achterwaarts denken. Wij zullen moeten veranderen en het hangt van ons af wie eraan gaat beginnen. Het doet niet terzake of we de kinderen thuis gaan onderwijzen, of dat we naar Washington gaan en iedereen wegsturen en het helemaal over gaan doen.

Het Andromedaanse perspectief op de bijbelse zaken van de mens

Voor zover het ‘het reddingsscenario’ betreft, er is mij verteld dat het in ons geloofsstelsel is geplaatst om ons krachteloos te maken. Welnu, dit ligt gevoelig, dus ik ga jullie alleen maar op de hoogte stellen wat zij mij hebben verteld. En ik ga op het Nieuwe Testament inhaken, en ik moet mij verontschuldigen. Opnieuw, ik wil niemand beledigen. Ik wil jullie alleen maar laten delen in wat zij mij verteld hebben. Dit is hun perspectief. Het meeste van het Oude Testament, speciaal Genesis, bestaat uit overgenomen versies van Chaldese teksten van 651 vóór Christus. Het wezen dat we kennen als Mozes,  is in feite twee personen. De ene was Moab, een Chaldese leider, en de andere was Prins Sesostres uit Egypte. De schrijvers in 651 voegden beide samen tot één persoon en schiepen een gemengd karakter. Dus, het is niet wat het lijkt te zijn.

Wanneer we naar het Nieuwe Testament gaan, zien we dat de negen Zendbrieven van Paulus waarschijnlijk uit India meegebracht zijn door Apollonius van Tyana. De vier Evangeliën komen van Harriman Armandi uit India. Er waren oorspronkelijke Hindoes die door Apollonius beschreven werden, Apollonius die ook als Paulus de Apostel bekend stond. Het wezen die we als Jezus kennen, bestond inderdaad. Hij werd gekruisigd door de handen, maar, volgens de Andromedanen, ging hij niet dood maar leefde verder en stierf in 64 AD. Welnu, ik weet ook niet alles, want ik was daar niet. Ze zeggen ook dat de laatste versie van de Zendbrieven en de Evangeliën door Euphilius vertaald waren, een katholieke bisschop, en dat de originele boeken zich in hun oorspronkelijke vorm in de Universiteit van Upsal bevinden, en dat zij de Codex Argentinus worden genoemd. Het oorspronkelijke handschrift was Sumerisch. Dat is alles wat ik weet en opnieuw, dit is hun zienswijze.

Vraag: Hoe staat het met Adam en Eva?

AC: Dit was een volksstam, volgens de Andromedanen, niet alleen maar twee mensen. Wij ontvingen de ‘Hoofd’ versie hiervan.

Vraag: Het denkbeeld dat Mozes een samenvoeging van twee karakters was, doet niets af van het feit dat ‘hij’ op de juiste tijd op de juiste plaats was en een leider moest zijn.

AC: Je hebt absoluut gelijk. Welnu, hoe kun je een leugen het beste verbergen? Tussen twee waarheden. Je verandert het een beetje en daarna kun je de stukken weer samenvoegen. Besef, dat het gaat over de eigen verantwoordelijkheid, het recht op zelfbeschikking. Ze hebben de waarheden net genoeg veranderd om ons allen in een positie te houden van afwachten, wachten en wachten. Leven, na leven, na leven, want wij wachten op iemand die ons gaat redden. En dat gaat niet gebeuren. Zij zeggen dat het niet op die manier gaat gebeuren. Zij willen hier niet komen en ons ‘redden’, want dan zouden we hen altijd de schuld kunnen geven en dan begint die hele cyclus opnieuw. We hebben trouwens geen tijd meer – de Aarde is ziek. Wij kunnen nergens anders heen. Dat is niet het antwoord dat ik wil horen, want dat zou betekenen dat ik eerst alles kapot moet maken om mijn leven op orde te krijgen. Maar, ik heb een keus. Het is niet anders.

Vraag: Maar er is een realiteit van redding. Er is een waarheid die de mensen uitdaagt om innerlijk te groeien, waardoor deze mee kan gaan wanneer de planeet naar de 4e en 5e dimensie gaat. Dit geeft ons als individu een grote verantwoordelijkheid.

AC: Juist. Welnu, laat ons eens veronderstellen dat Jezus een werkelijkheid is. Jezus zei: “Je zult groter zijn wanneer je gelooft”. Hierin ligt een belangrijke boodschap verborgen: de dingen die ik doe, zullen jullie nog grootser doen, wanneer je gelooft. Dit bevat een belangrijke boodschap. Negeer dit niet. Jullie zijn angstig. Iedereen is angstig. Reken niet op datgene wat jullie verteld is (in de culturele sociale werkelijkheid). Het is een leugen. Je bent bang.

De Nabije Toekomst vanuit het Andromedaanse Perspectief

Waarschijnlijke gebeurtenissen in de volgende negen jaren

In wil iets vertellen over de waarschijnlijke gebeurtenissen in de volgende negen jaren. Zij (de Andromedanen) zeggen dat deze dingen 90 tot 100% waarschijnlijk zijn:

 1. Wetenschappelijk bewijs en hoger zelfbewustzijngaat plaatsvinden. Wij zullen er waarschijnlijk niet eerder iets over horen dat over 15 – 20 jaar, tenzij we de dingen gladstrijken.
 2. Reïncarnatie zal wetenschappelijk bewezen en gedemonstreerd worden. Dit alles binnen de volgende negen jaren en dit zijn belangrijke bewustzijnsverschuivingen. Welnu, wanneer dit gebeurt, dames en heren, betekent dat niet dat iedereen naar het Hindoeïsme en het Boeddhisme moet rennen en gaan zeggen: “Dit is de weg, dit is de weg”. Dat is niet de bedoeling.
 3. Kennis van het levenelders in het universum. Zij zijnreeds bezig om jullie daarvoor gereed te maken.
 4. Wij zullen buitenaards contact hebben met minstens negen verschillende rassen. Als je dan maar niet denkt dat alle predikanten hiervan opgewonden raken, let maar op. Ik zou graag willen horen watBilly Graham hierover te zeggen heeft.
 5. De introductie van schone,vrijbeschikbare energieapparaten op basis van magnetische velden. Deze technologie isreeds ontwikkeld. Zij zeggen dat het door hen geïntroduceerd zal worden en daar vandaan zal komen.
 6. Kennis dat de aarde hol is en dat deze het leven binnenin in stand kan houden en kennis over een stad met de naamKalnigor dat oorspronkelijk door deLyranen gebouwd is. Dat zijn onze menselijke voorvaderen in de galaxy.
 7. Kennis over het verloren landAtlantis. Dit heeftreeds plaatsgevonden. Het is buiten de kust van Portugal, maar zij hebben er alles aan gedaan om het geheim te houden.
 8. Ontdekking van een groot tempelcomplex in dePacific, 150 mijlen zuidoost vanEaster Island, dat behoort bij Lemurië. Morenae (een Andromedaan) zegt dat dit reeds bij de Russen bekend is.
 9. De kennis dat, wat wij fysiek zien, een holografische afdruk creëert en gecontroleerd wordt door een hoger deel van onszelf. Welnu, wanneer dat waar is, betekent dit dat we niemand de schuld kunnen geven. Het betekent dat de verantwoordelijkheid op je schouders rust. En je moet dit tot je eigendom maken, want je kunt dit niet naar iemand anders afschuiven. Stop een slachtoffer te zijn, want dan ontken je alleen maar dat jij de situatie hebt gecreëerd. Wanneer je het geschapen hebt, dan kun je het ook weeront-scheppen, maar je moet wel de verantwoordelijkheid op je nemen en wees duidelijk in je bedoeling.
 10. De kennis dat het menselijke bewustzijn niet in je hersenen zit, maar geheel gelokaliseerd is in de energievelden die je lichaam omgeven. Dat ben je. Je bent niet het lichaam.
 11. Wij zullen het besef hebben hoe onze vroegere en huidige educatieve processen ons niet voorbereid hebben om creatieve, bewuste denkers te zijn.
 12. Dat het organische leven op zeven planeten en vijftien manen bestaat in ons zonnestelsel, Welnu dames en heren, NASA wil praten over micro-organismen die ze hebben gevonden op sommige rotsen, waarvan ze denken dat die van Mars komen. Je wilt leven in dit zonnestelsel vinden? Kom bij elkaar en vertel NASA een onderzoekssatelliet naarUranus te zenden. Daar is een planten- en dierenleven. Ik zweer het jullie, het is daar, zoals we zeggen. Daarom willen ze er niets van weten. Hun houding is “betaal je rekening en donder op!”
 13. De algemene ontdekking dat ieder van ons een deel is van het geheel en dat wij een betekenisvol deel zijn van wat we ‘God’ noemen en dat ‘God’ het denkbeeld is dat we liefde noemen.
 14. Dat deze versnelde zelfontdekking die wordt ervaren geschapen en geactiveerd werd door ons allen.
 15. Dat wij, als een product van buitenaardse genetische manipulatie, de bezitters zijn van een enorme genenbank die bestaat uit veel verschillende raciale geheugenbanken, die ook nog eenstenminste 22 verschillende rassen bevatten. Vanwege onze genetische erfenis en omdat we Geest zijn, zien de ons goed gezinde buitenaardse rassen ons als zijnde koninklijk. Welnu, dat moet dan wel het best bewaarde geheim in het zonnestelsel zijn.Tenminste op deze planeet, in ieder geval. Zij beschouwen ons allen in feite van koninklijke bloede.

Meer over de onmenselijke UN Biodiversiteit Contract

AC: Jullie weten, mijn vrouw en ik praten veel over dit werk. Het is gemakkelijk om ‘niets te doen’. Om je schuil te houden. Maar, wij willen een gezin gaan beginnen en wanneer ik niets doe en deze poppenkast maar laat gebeuren, bestaat er de kans dat ons kind niet die kans krijgt die wij hebben gehad. Niet dat het gemakkelijk is geweest. Onze voorouders die rijke mensen waren, gaven alles op omdat zij een patroon van tirannie zagen. De geschiedenis herhaalt zich voortdurend. Wanneer jullie vanavond naar huis rijden, zouden jullie je zegeningen moeten tellen, want je hoeft geen (nog niet) ‘checkpoint’ te passeren en je pasje te laten zien zoals dit in sommige landen gebeurt.

Twee honderd jaar geleden veranderde de Verenigde Staten het bewustzijn van de wereld. Vandaag worden wij, vanwege onze vrijheden, aangevallen. Neem alsjeblieft nooit iets aan wat je voor niets krijgt. De gemakkelijkste manier om ons in de greep te krijgen is economisch. Vier dagen geleden, geloof ik, bedroeg de schuld aan creditcards in de USA een totaal van duizend miljard dollars. Wanneer je kijkt naar de publieke en private schulden, vermeerderd met de federale schulden en alles wat aan het buitenland verschuldigd is, moeten wij met ons allen tenminstezestigduizend miljard dollars afbetalen. Welnu, ik ben een gediplomeerd boekhouder en ik ken de betekenis van getallen. Dit kunnen we nooit afbetalen. De werkelijkheid is echter dat we dit alles kunnen veranderen.

De politici doen ons in de uitverkoop. We hebben het nu over de ‘Biodiversiteitprogramma’. Ik wil jullie twee stukjes voorlezen uit dit ‘Beschermen van Yellowstone’. Ze zeggen: “in de werkelijkheidsvisie van de UN Mondiaal Biodiversiteit Taxatie, vormt de mens slechts één draad in het web der natuur en bezitten derhalve geen hogere rechten dan welk ander schepsel”.

Ziet dit ernaar uit dat een mens dit heeft geschreven? Wel, denk daar eens over na. Het zegt dat een menselijk wezen niet meer rechten bezit dan enig ander schepsel. Welnu, het is één ding om met elkaar in harmonie te leven, maar gaan jullie mij vertellen dat een mier of een kakkerlak hetzelfde bewustzijn heeft dan jullie of ik? Nee. Maar, zij willen ons allen op één hoop gooien. Wat is er dan fout aan dit plaatje?

Welnu, een vriend van mij in Texas is heel geïnteresseerd in het bewaren van voedsel vanwege de veranderingen die zullen komen. Hij kreeg een handboekje met de titel “De Regering komt over ons”, en ik wil jullie hier iets uit voorlezen. Het zegt dat ‘er nu een wet in Texas is die ervoor zorgt dat, wanneer je gepakt wordt met een snelheid van 100 tot 110 km per uur, je twee boetes krijgt. De ene is voor te hard rijden en de andere is voor de gasuitstoot. Wanneer je gepakt wordt voor een snelheid van meer dan 110 km/uur dan krijg je slechts één bekeuring’. Wil iemand mij vertellen welke boodschap zij nu afgeven?

Vraag: Misschien willen zij dat de mensen harder gaan rijden en zichzelf doodrijden.

Het zelfstandig denken van de mens lijkt de vijand te zijn

AC: Ik zou het niet weten. Misschien. Hier is nog een verhaal. ‘Leerlingen in San Antonio vertelden hun ouders over vreemde dingen waarvoor ze getest werden op school. Een groep ouders vroegen die toets te mogen zien en kregen geen toestemming om deze te zien. Zij gingen naar de rechter en wonnen het proces en mochten de toets zien. De Texas Education Association ging in beroep, onder het mom dat de ouders geen rechten bezaten in de opvoeding van hun kinderen. De TEA wilden de zaak naar het Hoogste Gerechtshof brengen, op kosten van onze belastingcenten. Wanneer zij winnen, verliezen wij de controle over de opvoeding van onze kinderen. Wanner zij winnen, zullen de thuisscholen en de privé-scholen aan de beurt zijn’. Welnu, dit geeft te denken. Wij hebben het nu over toekomstige generaties. Wat zij hiermee zeggen is, dat onze kinderen het eigendom van de regering zijn. Wat is er mis met dit plaatje?

Wat me het allermeest frustreert is de apathie van de mensen, die wel kletsen maar niets doen. Let op jullie woorden mensen. Aan de vrijheid kleven risico’s, zeker, maar er bestaat maar één risico om gebonden te zijn en dat is eruit breken en onze vrijheid nemen. Wanneer je je goed wilt voelen, doe dan iets. We hebben niet veel tijd meer. De UN heeft al 8 miljoen hectaren van Yellowstonein eigendom gekregen en dat is nog maar het begin. Waar wacht je dan op? De militairen van de VS leiden de UN troepen op om van deur tot deur te gaan. De US Regering wil een leger van huurlingen inhuren om hier te stationeren en de macht over te nemen. Welnu, de zelfstandig denkende mensen zijn de vijand. Ze proberen jullie nieuwe bullshit religies door je strot te duwen. Het heeft allemaal te maken met eigen verantwoordelijkheid. Het Christendom heeft dat al lang geleden onderwezen, nu wordt het tijd om het toe te passen.

De mens wordt gekluisterd door een gebrek aan visie

AC: We ontvingen een band over de Gunderson Railway Company in Oregon die een contact wil krijgen voor de bouw van een spoorlijn voor 107.200 auto’s, die in series van 143 aan elkaar zijn gekoppeld. Ik heb het een en ander nagetrokken en het is werkelijk waar. Dus, zij willen 15 miljoen mensen in deze treinauto’s vervoeren. Wat is er mis met dit plaatje? Dit is de Verenigde Staten. Wij moeten eens stoppen om alles te ontkennen. Wanneer jullie niets van de ET’s zouden willen weten, dan kan ik jullie nu uit de grond van mijn hart vertellen dat zij hierachter zitten. De regressieven willen alles controleren en de enige manier om jullie te controleren is te overheersen. Welnu, wanneer er een planeet is met het recht op zelfbeschikking, dan kan er geen controle plaatsvinden. Hierover bestaat geen mysterie. Maar, omdat we zijn wie we zijn, zonen en dochters van God, met een vrije wil, moeten zij ons een richting uitduwen waarbij we onze vrije wil opgeven. Religies, die een positieve invloed hebben – voor zover het de mensen verenigt en voorziet van fundamentele waarden – worden nu gebruikt om ons te controleren en te manipuleren. De Gunderson informatie kwam van Phill Schneider.

Volgens die visie van de Andromedanen, zijn onze godsdiensten al 450 jaar op een dood spoor beland en krachteloos geworden. In plaats daarvan ontpoppen de religies zich steeds meer als instrumenten om ons te verdelen. Er is geen gemeenschappelijke visie. Besluiteloosheid, gepaard aan een gebrek aan visie, is het punt waarop wij ons als ras bevinden. Dat betekent niet dat er iemand naar voren moet komen die zegt: “Ik heb voor jullie de antwoorden en volg mij.” Ik weet niet hoe jullie hierover denken, maar voor mij werkt dit niet. Ik heb het al eens geprobeerd en het werd een ramp. De wereld is niet beter dan 2000 jaar geleden. En zij doen niets anders dan het doden van de leraren en daarna keert het gewone leventje weer terug. Maar wanneer we dit niet langer pikken en zeggen: “Hé, wij gaan dit samen doen” en wij maken een sprong in het elkaar vertrouwen – zelfs als we dit maar een week volhouden – misschien kunnen we dan de dingen hier veranderen. Maar wij zijn degenen die dit moeten doen.

De mensen aan de top hebben ons al lang geleden verkocht en ze zijn zo verhard dat ze de ene leugen op de andere stapelen. Dus je kunt niets meer vertrouwen. Tien dagen voordat Kennedywerd vermoord, zei hij: “Het bureau van de President wordt gebruikt om de rechten van de mens te ondermijnen en het is mijn plicht om dit te vertellen”, of iets dergelijks. In 1978 gaf het Congres tijdens de hoorzittingen toe dat hier sprake was van de doofpot en toen verzegelden zij de records opnieuw voor 75 jaar. Wanneer ‘Oswald dit deed’, vanwaar die doofpot? Waarom de informatie geheim houden? Omdat iedereen die hier bij betrokken was nog steeds in leven is. Wanneer wij de waarheid zouden weten, wat zou er dan gebeuren? En dit is nu de overheid waarvoor jij jouw belasting betaalt.

Dus, dus ik bepleit niets anders dan dat, al diegenen die in 1996 nog op hun kantoren zaten, eruit gegooid worden en dat we dan opnieuw kunnen gaan beginnen. Dat betekent dat jullie naar alle vergaderingen van jullie gemeenteraad, PTA  en schoolraden moeten gaan, want iedereen moet erbij betrokken worden. Kom uit je stoelen, zet die TV uit, ga naar buiten en doe je mond open. Vertel je congreslid: “Kijk, als je ons belazerd dan gooien we je eruit. Wij hebben er genoeg van”.

Wij zijn nu legaal, onder de supervisie van de UN, een natuurlijk verschijnsel, een gebruiksvoorwerp. Delen van de USA worden onttrokken aan het menselijke gebruik. Wat gaan ze doen met de mensen die in die gebieden wonen? Wij hebben al een deel van Yellowstone verloren en, zoals ik heb gezegd, andere gebieden in de USA staan op het lijstje. Ik heb geen wapen, maar toch sta ik niet toe dat het Congres de Burgerrechten terzijde schuift. Wanneer je door het zwaard leeft, zul je door het zwaard vergaan, maar soms ga je dood zonder het zwaard. Als ik ervoor kies om een wapen te hebben, dan zal ik erop uitgaan en er één kopen.

Als we eeuwig zijn, waarom zouden we dan bang zijn?

AC: Alle materie verandert omdat het gehele denken verandert. De Andromedanen hebben dit gezegd en we hebben er gisteren over gesproken. Gedurende een periode van 357 jaar in de toekomst zal er tirannie bestaan in onze melkweg. Het gaat niet in de goede richting. We zouden meer sociaal en meer vrij moeten worden en niet meer gevangen en onderdrukt. Het begint met ons.

Vrijheid van spreken en persvrijheid is tegenwoordig bijna een grap. Daarom probeert de regering de alternatieve berichtgeving onderuit te halen omdat ze de waarheid vertellen en daarom willen ze het Internet sluiten, want het groeit zo snel dat mensen wakker worden. Wereldregeringen krijgen wapens van de ET’s. De enige reden waarom de buitenaardsen hier kunnen zijn is vanwege het feit dat zij de angst bevorderen. Het is de enige macht die zij over ons hebben. Wij zijn zielen. Wij zijn Geest. Wij zijn eeuwig. Elk religieus boek vertelt je dat, dus waarom bang zijn?

Overtuigingen en de schepping van stoffelijke werkelijkheid

AC: Laten we even aannemen dat ik een ‘gerucht’ verspreid en ik breng het gerucht de wereld in dat mijn poes Sam kan praten. Sommige mensen geloven dit en voor hen wordt het een werkelijkheid. Welnu, omdat zij dit geloven richten zij hun aandacht op het feit dat Sam kan praten. Welnu, mijn poes praat niet. Generatie na generatie geloven ze dat Sam kan praten, want zij propagandeerden de overtuiging dat Sam kon praten. Morenae en Vissaeus zeiden dat, omdat wij het vermogen hebben een stoffelijke werkelijkheid door middel van ons denken en onze overtuigingen te creëren, dat wij letterlijk het Boek Openbaringen uit gaan spelen. Wij roepen het letterlijk op. Ik weet dat jullie het hier moeilijk mee hebben en dat spijt me. Ik ben hier niet om jullie zeepbellen door te prikken. Ik ben hier om jullie een perspectief aan te bieden. Niet meer en niet minder. Ik ben hier niet om jullie uit je veilige wereldje te halen. Ik ben hier om te delen, want dit is een last die ik draag. Ze zeggen dat wij het letterlijk tot uitvoering brengen, maar dat is niet nodig. Wij hoeven die aardschokken niet te scheppen. Er zullen er zeker enkele komen, maar het hoeft niet van die omvang te zijn waarin we geloven. We hoeven geen derde wereldoorlog te creëren, of het alleen maar toe te staan. Bosnië is alleen maar het begin. De dood van Rabin in Israël is slechts het begin van wat er komen gaat. Ik wil hier heel duidelijk in zijn – het wordt allemaal gemanipuleerd om jullie af te leiden. Dus, wat ga je hier aan doen?

De vorderingen van de evolutie van de Aarde

Volgens de Andromedanen is de Aarde een levende entiteit en het heeft besloten om naar de 5e dimensie te evolueren. Met andere woorden, het heeft als een organisme ervoor gekozen om te overleven. De Aarde bezit grote hoeveelheden negatieve energie, als gevolg van zijn geschiedenis. Vulkanen kunnen metaforisch beschouwd worden als de uitlaatklep voor deze blokkades. De Aarde is ziek en wil zichzelf genezen. Jullie hebben de massa’s op het oppervlak die deelnemen aan het scheppen van vrees, omdat ze de overtuigingen van de media volgen. Wij horen over de komst van de tweede catastrofe etc. Welnu, angst is geen liefde. Het bezit een totaal andere frequentie. In feite is angst een lage frequentie. En daar zitten we nu en scheppen dit alles. De mensen op het oppervlak zijn heel ziek, fysiek. Er bestaat een verspreiding van virussen, sommigen zijn gecreëerd, andere niet.

Het planetaire zuurstofgehalte nadert een kritisch niveau

Het zuurstofgehalte in de atmosfeer van de planeet is minder dan 18%. Het ligt gemiddeld tussen de 16,5 en 17,7% op elk tijdstip en op elke plek op de planeet. Dit is opvallend. Ik kan jullie vertellen dat 3500 jaar geleden het zuurstofgehalte 35% was. Om te leven heeft de mens een atmosfeer nodig met tenminste 15% zuurstof. Dat is het uiterste voor de biologie. De Andromedanenzeggen dat, tenzij we ons gedrag veranderen wat betreft de industrialisatie en wat wij met onze planeet doen, wij minder dan voor 40 jaar voldoende zuurstof hebben. Persoonlijk dank ik God op mijn blote knieën dat deze nieuwe kleur/geluid frequentie uit de zwarte gaten ontstaat. Dank God dat Hij zich ermee bemoeit, want we zouden anders in grote moeilijkheden zijn.

Ja, vrije energie hebben ze ons onthouden. Ze hebben ons belogen, opgelicht en gemanipuleerd. Wanneer we naar de zestiger jaren teruggaan en de vredesmarsen tegen nucleaire energie zien etc. en nu naar het milieu kijken, dan weten we dat het slechter is. De regeringen zijn bezig het tegen ons te gebruiken, zij proberen ons de schuld te geven voor het resultaat van hun hebzucht die dit probleem heeft bevorderd. Wat hebben wij gedaan? Wij maakten grapjes over de hippies en de mensen die deelnamen aan de vredesbewegingen. Wij behandelden hen als een stelletje imbecielen. Welnu, als je terugkijkt zie je dat zij het bij het rechte eind hadden. Wij bezitten meer dan 150.000 nucleaire wapens op deze planeet, met het plutonium dat 12.000 jaar dodelijk is. Waar moet je dat spul laten? Wij allen weten dit, maar we doen niets en gaan gewoon verder. Wij zijn allen goed getraind als makke schapen om te doen alsof er niets aan de hand is.

Geld is nuttig middel om vrijheid te creëren, maar het is God niet, noch onze Meester. Jullie staan op het punt om dit te gaan ontdekken. Hoogstens hebben we nog 18 maanden. Ik denk dat het goed voor de economie zou zijn dat wij zo lang samen zouden blijven. Het feit dat zij het geld willen gaan veranderen in februari 1996, betekent dat je een economische instorting mag verwachten in april 1996. Zij willen dan al het oude geld terughalen en je hebt dan maar één geldsoort in gebruik.  Het gaat daarna nog gekker worden. Wij worden zorgvuldig deze weg opgeleid. (Let op dat veel voorspellingen niet uitkomen omdat we allemaal sterk veranderen! Het waren waarschijnlijke mogelijkheden)

Aardeveranderingen vanuit het Andromedaanse Perspectief

De vermoedelijke verbanning van ET rassen in 2003

 1. Tussen juni en oktober 2003, bestaat er een grote waarschijnlijkheid dat wij op een morgen zullen ontwaken en ontdekken dat de Maan verdwenen is. De Maan is in feite een kunstmatige satelliet en er zijn vele bases aanwezig.
 2. Tussen 2003 en 2007 zullen waarschijnlijk de ons goed gezinde rassen om ons heen verschijnen. Wij zullen hen zien, maar ze zullen niet tussenbeide komen. Zij willen zien hoe wij met elkaar omgaan zonder manipulatie. Zij willen zien of wij dezelfde gedragslijn volgen, want zij willen niet hier komen om in onze problemen verzeild te raken of om te babysitten. Wij hebben geen babysitter nodig, wij hebben de waarheid nodig en wij moeten de moed hebben op rechtop te gaan staan en vragen te stellen en net zo lang slimme vragen te stellen tot we een antwoordkrijgen. Dit moeten we allen doen, omdat wij gezamenlijk optrekken, we kunnen niet verliezen. Aan de ander kant, wanneer ze succes hebben om ons in de verdeeldheid te houden, dan kunnen we het wel schudden.Verdeel en heers. Verdeel en heers. Hoeveel verhalen in de geschiedenis moeten we nog zien? Je kunt niet verdeeld zijn en verwachten dat je Eén bent. Dat gebeurt niet.
 3. Tussen 2004 en 2007, zal onze gehele DNA codering, die het gehele raciale geheugen van 22 rassen omvat waaruit ons DNA is samengesteld, ontsloten worden. In 2007 zal iedereen het volledige bewustzijn bezitten van wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we gaan doen. Je zult weten wat je zielles is en de reden waarom je hier bent.
 4. Tussen 2007 en 2012 zullen wij de geboorte van een melkweg inVega zien, net voordat wij naar de vijfde dimensie gaan.
 5. Tussen 2007 en 2009, wanneer het op een natuurlijke wijze mag gebeuren, zullen wij een poolverschuiving van 17 graden meemaken.Saoedië Arabië zal de nieuwe Noordpool worden en dat is groots. Begraaf die olievelden maar mooi en diep. Wij zullen dan in ieder geval vrije energie hebben. Noord-Amerika zal dan op de evenaar liggen.
 6. Inhet jaar 2000, zul je meer en meer verslagen over ‘geesten’ horen, omdat de frequentie die de aarde raakt, die God is, de vibratie zal verhogen. Derde en vierde dichtheid zullen dichter bij elkaar komen wanneer de derde dichtheid gaat imploderen. Dit betekent dat de moleculen in ons lichaam gaan versnellen. Je bent geen dode materie. Je zult van de 3e naar de 4e dimensie gaan, op weg naar de 5e en je zult alle bewustzijn passeren die niet geëvolueerd is of niet gekozen heeft.
 7. Er is een mogelijkheid dat tussen 1996 en 1997 eenderde van Japan in de oceaan wegzinkt. (reactie van een toehoorder: ik kreeg net een verslag van een vriend die uit India terugkwam, datSaiBaba op zijn 70ste verjaardag een daar aanwezige Japanse groep adviseerde om Japan te verlaten). De aardschok inKobe werd veroorzaakt omdat de Japanse regering zijn mensen niet aan de Nieuwe Wereld Orde wilde uitverkopen. Zij willen niet dat hun mensen een implantering krijgen. Zij hebben een voorbeeld willen stellen. Economisch zijn de Japanners sterk, maar zij willen hun mensen niet uitleveren.
 8. Er bestaat een grote waarschijnlijkheid dat we in juli 2003 een magnetische poolverschuiving zullen hebben, en dat zal de eerste in 4671 jaar zijn. Dit zal alle elektrische apparaten op de planeet beïnvloeden. Dieren zullen verloren zijn. Het zal alles eruit gooien.
 9. Tussen 1996 en 2012 zullen sommigen van ons op de planeet afwisselend zichtbaar en onzichtbaar zijn op een fysieke basis. Wisselend in verschillende dimensies bestaan. Er zijn vijf individuen op deze planeet die dit al doen. Velen van hen zullen kinderen zijn, die zullen bekendmaken wat zij hebben geleerd tijdens hun wisselend bestaan in verschillende dimensies, om hun ouders te helpen om daar te komen. Veel kinderen die nu worden geboren hebbenreeds een 3-strengen DNA. Mij is verteld dat je niet meer strengen nodig hebt. Wij hebben maar één meer te hebben en dat gebeurt nu. Het gebeurt op een natuurlijke wijze. Wanneer je jezelf opent en de liefde vrij laat bewegen in je leven, zal het binnenin je gebeuren. Wanneer jij jezelf beperkt, jezelf terughoudt en in de ontkenning schiet, zul je de energie onderdrukken die binnenkomt en zul je ziekte veroorzaken. Dit gaat de mannen beïnvloeden, meer dan de vrouwen. Het mannelijke gedachtepatroon van het logisch zijn ispassé, het is de tijd om iets anders te proberen.
 10. Wij zullen meer verantwoordelijk worden en onze vrije wil oefenen, want er zullen aardeveranderingen komen. De mensen die in de kustgebieden wonen hebben een probleem. De oceanen zullentenminste 60 meterstijgen tussen 1996 en 2008. De ijskap op de Noordpool zal afbreken. De oceaan zal niet Denver bereiken, maar zal ongeveer bij Lake Pole in de West komen. Het meeste van de oostkust zal geen problemen hebben, met uitzondering van Florida en een gebied in Georgia. Een smalle strook van Texas zal twee jaar onder water staan.
 11. Rond 2001 zal onze Zon een poolverschuiving van 180% ondergaan. Het zal letterlijk om zijn as tuimelen.
 12. Alle continenten die aan de Stille Oceaan grenzen zullen beïnvloed worden door getijdengolven, vanwege de erupties van vulkanen in de oceaan. De Franse nucleaire test in december creëerde een zeven mijl lange scheur in de korst op de bodem van de oceaan. Die mensen zijn geklui, absoluut gek. Wij weten wel hoe weonszelf moeten vernietigen! Wij hebben dat te danken aan onze wetenschap. Wij hoeven dit niet te testen. Wij kunnen ze helemaal niet gebruiken.
 13. Binnen 10 jaren zullen de belangrijkste steden in de US onder quarantaine staan, vanwege de verspreiding van tuberculose. De gemiddelde leeftijdsverwachting van mannen in de binnensteden zal 43 jaar zijn. Voor de vrouwen zal dit 55 jaar zijn. Je zult het einde zien van gezondheidszorg, vrije medicijnen, sociale diensten etc., want iedereen zalbankroet zijn. Opnieuw, dat is allemaal mogelijk. Veel mensen zullen naar gemeenschappen buiten de steden vertrekken, hun eigen voedsel gaan verbouwen en hun eigen politiediensten gaan oprichten. Dus, degenen van jullie die deze keuzen maken zullen in het jaar 1800 verzeild raken. Paard en wagen en hopelijk vrije energie.

(Opmerking: In de 24 januari 1996 editie van het tijdschrift van de Amerikaanse Medische Associatie, pagina 305, verklaarde een rapport met de naam ‘Het overdragen van tuberculose onder destedelijke thuislozen’, dat ‘een opmerkelijk hoge frequentie van primaire tuberculose gevonden werd, terwijl er geen specifieke tuberculose-explosie in centraal Los Angeles is vastgesteld’. Een voorbode van de dingen die komen? Vervolgens over hetzelfde onderwerp in JAMA, een rapport getiteld ‘WHO Strategie bij het uitbreken van infectieuze ziekten’ verklaarde dat ‘de terugkeer van bekende rampen zoals tuberculose zijn wereldwijd in een stroomversnelling geraakt’ (pagina 318).

Nu wordt ons verteld dat we met te veel mensen op de planeet leven. Volgens de Andromedanen kan de planeet, wanneer we niet onze natuurlijke bronnen verspillen, een bevolking van 11 miljard mensen verdragen. Wat ons in feite door de propagandamachine verteld wordt is dat er te veel mensen zijn. Welnu, een planeet met 11 miljard spiritueel ontwaakte mensen kan niet gecontroleerd worden. Zo’n planeet zou de harmonische frequentie van de planeet, het zonnestelsel en de melkweg veranderen. Die vibratie zou de liefde zijn en de slechte jongens houden daar niet van. Alles begint hier. Er wordt ons verteld dat we met te veel mensen zijn. Het is een leugen. Onze leiders zijn zo corrupt dat zij de systemen die er zijn willen afbreken. Maar die systemen zijn in een bepaalde betekenis niet echt. In plaats van verantwoordelijk te handelen, de controle los te laten en de mensen meer eigen verantwoordelijkheid te geven, willen de corrupte leiders in de wereld de bevolking uitroeien in een poging de status quo te handhaven. Zij willen 50% van de planetaire bevolking liquideren zodat ze hun controle kunnen handhaven. Welnu, wie gaan er dood en van wie van hen maken we een God? (Opmerking: Havard studies schat de capaciteit van de aardse bevolking op 44 miljard).

Wordt Vervolgt..

Vertaling: Martien