Wanderer of the Skies – September 2011

Wanderer of the Skies – 5 September 2011

Gegroet door de Federatie:

We zijn weer terug om met jullie over een ander aspect te praten van het Disclosure proces. Jullie zijn nu ondergedompeld in de veranderingen die nu over jullie planeet gaande zijn. Er is een grote verschuiving onderweg in de economie en de zakenwereld die een niet te stoppen verandering hebben gecreëerd welke ons dichter bij Disclosure brengt en ons vermogen om jullie te leren wat wij weten over jullie Ascentie proces, in het korte tijdje wat over is voordat dat ook komt.

Jullie wereld zal drastisch veranderen na Disclosure. In grote mate zal die veranderen omdat zelfs de geringste onder jullie toegang zal hebben tot vrije energie en andere technologische wonderen waar jullie nu alleen maar over kunnen dromen maar die in deze tijd op jullie wereld bestaan. Dit houdt ook teleportatie apparaten in, machines die jullie vroegere gebeurtenissen laten zien in holografisch formaat, communicatie apparaten die je iemand laten bereiken waar die ook is, en op elke tijd. Derde wereldlanden, die het allermeest geraakt zijn door de hebzucht van de Illuminati en hun machtsspel, zullen nu gelijken worden van alle andere naties. Stel je een nog niet aangeboorde rijkdom voor van kennis, innovatie, en talent dat zich zal openen voor de hele mensheid als de landen op één lijn staan met alle anderen en dat hun mensen gehoord kunnen worden. Onderwijs zal wereldwijd en interactief worden, niet alleen een lokale luxe. Met teleportatie zullen hele klassen naar geschiedenisplekken gaan om zelf te zien en te ervaren met bijgevoegd gebruik van holografische technieken om de geschiedenis te zien zoals die zich ontvouwde. Jullie ware geschiedenis zal onderwezen worden en er zullen geen onderwerpen bij jullie worden achtergehouden. Alle gebieden van onderzoek en experimenten zullen open voor jullie zijn, met de erkende bedoeling dat alle ontdekkingen voor de verbetering zullen zijn van de hele mensheid, en niet voor maar enkelen.

Veel van deze scenario’s verschijnen nu ‘als luchtkastelen voor jullie’ of in een prachtige droom, en verder niet. Dat is het verst van de waarheid echter. Stel je de absolute vrijheid voor van de menselijke geest met zulle apparaten. Nu begrijpen jullie waarom deze technologie, deze kennis, deze geschiedenis, zo lang bij jullie is weggehouden. Niemand kan boven iemand anders staan als jullie je realiseren dat allen een zijn.

Deze dingen en nog veel meer komen naar jullie toe. Er is al een grote beweging naar jullie onderweg die zal leiden naar de herverdeling van jullie rijkdomstelsels, jullie wettelijke systemen en de manier waarop je zaken doet. De nodige protocollen voor het Disclosure gebeuren worden nu op hun plaats gezet. We groeien steeds dichter bij het onvermijdelijke en blijven zo opgewonden als nog nooit dat we eindelijk bij elkaar gebracht kunnen worden in een open, liefdevol contact.

Terwijl de zaken voortgaan in buitengewone mate, zullen jullie overweldigd worden door de snelheid waarmee dit proces zich ontvouwt. Wij zijn er, bij elke bocht, om veilig te stellen dat alles overeenkomstig het plan gaat. Wees licht van hart in de komende dagen en we zullen blij samenkomen bij onze ontmoeting.

Sta klaar voor het onvermijdelijke. Focus je op je taak die op handen is terwijl de zaken zichzelf aan jullie onthullen. De subtiele Onthulling waar eerder over is gesproken zal nu plaats maken voor een veel duidelijker en krachtiger vorm van Onthulling die gaat komen. Wees aardig voor elkaar in deze moeilijke tijd.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny