Wanderer of the Skies – September 2011

Wanderer of the Skies – 18 September 2011

Gegroet door de Federatie:

We brengen jullie nu onze aanloop tot het grootste gebeuren in de menselijke geschiedenis. Jullie staan op het punt de veranderingen te ondergaan waarover zo lang is gesproken en waarvoor wij dit aan onze kant hebben voorbereid, werkelijk ook een lange tijd. Deze voorbereidingen zullen voor enkelen, een paar minuten na Disclosure (Onthulling) verloren raken, als een wervelwind van activiteiten en gebeurtenissen zich ontvouwen op jullie planeet. Voor anderen zal die voorbereiding een goede dienst hebben gedaan. Op welk niveau van voorbereiding je ook bent in de dagen en weken die volgen op Disclosure, denk er altijd aan elkaar te helpen naar je beste vermogen.

We hebben jullie voortdurend verteld dat Disclosure een kiemkrachtig gebeuren is in de beweging van het menselijke soort naar voren èn in de galactische burgerij en uiteindelijk naar jullie Ascensie. Deze verschuiving in bewustzijn is een groot gebeuren waar in de kosmos naar werd gekeken met veel opwinding en al een hele lange tijd.

Als plannen zich binnenkort ontvouwen voor de herstructurering van het monetaire stelsel in jullie wereldeconomieën en in jullie regeringen, zullen er geen grote aankondigingen komen. Het zal zijn alsof dit onbetekenend is en weer een andere manier om zaken te gaan doen. Het zal door jullie media gewoon als een andere manier behandeld worden om, òm te gaan met de economische crisis in jullie wereld en dat zal niet opgemerkt worden door velen als een werkelijk wereld veranderend gebeuren. Dit is het ontwerp. (Zo moet het dus ook.w) Meer beroering scheppen in het denken van velen (en dat zeker zal komen als resultaat van de aankondiging van onze aanwezigheid bij jullie) zou te veel voor jullie zijn om te dragen. We zien liever zien deze achterdeur naderbij komen als veel effectiever en praktischer, om veranderingen uit te voeren .

Vlak op de hielen van die veranderingen, waarvan sommigen al gebeurd zijn, zal er een formelere aankondiging zijn voor onthulling. Zoals we besproken hebben in het verleden, zullen veranderingen die als gevolg van disclosure, plaats vinden, betekenisvol en overweldigend zijn voor enkelen, als het zelfs niet voor de meesten van jullie zo is. Er zijn al voorbereidingen onderweg voor plaats, datum en tijd voor de officiële aankondiging maar ook over hoe die te doen en het onvermijdelijke hanteren van de media als ze achter ieder detail aan jakkeren. Dit was het gebeuren waarvan de planning achterbleef tot op de laatste minuut, om veel redenen. Daar wordt nu over gesproken en zal worden uitgevoerd binnen het tijdskader dat door jullie leiders is besproken.

We vragen opnieuw dat jullie acties rustig en doelmatig blijven. Jullie zijn de bakens van Licht voor de wereld. Jullie daden en jullie gedrag zal dicteren hoe anderen erop zullen antwoorden. Jullie rust herverzekert de lange weg hoe dingen zullen gaan om alle anderen binnen een redelijke maat van gezond verstand te houden dat nodig is om alle informatie te begrijpen en op te nemen, die in een snelvuur zullen volgen als eenmaal de aankondiging gemaakt is. Hierna zullen we naar jullie toekomen met open armen en open hart, met Liefde en opwinding voor onze her-vereniging.

Tot op dat moment, blijf open staan voor de positieve energie die momenteel over jullie planeet heen douchet als een regenstorm. Die is er ten gunste van jullie of je dat nu voelt of niet. Blijf bestendig en waar naar je oproep en je innerlijk voelen over wie en wat je bent en wat je moet bewerkstelligen.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny