Wanderer of the Skies – Oktober 2012

Wanderer of the Skies – 26 Oktober 2012

Gegroet door de Federatie:

Vandaag beginnen we met een voordracht van gebeurtenissen die geleid hebben tot deze plek, heden. In dit nu. We zijn hier en hebben jullie altijd geleid door deze tijden heen. Jullie hebben verwacht dat dingen zouden gebeuren, zoals dat ook zal.
De tijd komt steeds dichterbij het onvermijdelijke. Er is veel te doen maar zo weinig tijd om het te doen.

De gehele planeet is opgeslokt door een plasmaveld dat kortgeleden is geactiveerd wat werkt om hogere vormen van trillingsenergie vast te houden terwijl het duistere, zwaardere en lagere vibraties ongehinderd laat vertrekken. Als die er eenmaal uit zijn, kunnen ze niet terugkeren. Het is het begin van de laatste fase van zuivering van jullie planeet. Een oponthoud dat dit tegenhield om het sneller plaats te laten vinden werd veroorzaakt door jullie ruimte station (ISS.w.) die in een omloop zat en te dichtbij was om niet door de operatie van dit veld geraakt te worden. Een overeenkomst werd gemaakt om deze omloop te verschuiven zodat het rooster operationeel kan worden gemaakt zonder conflicterende aanrakingen naar mensen.

Terwijl deze energie geactiveerd wordt, zullen jullie minder en minder invloed merken van de Illuminati bij jullie dagelijkse zaken. Eerst is dit niet te bespeuren door jullie massa’s en uiteindelijk zal iemand “de wateren testen” (uitproberen.w) en door dat te doen, zullen ze geen weerstand ondervinden wat anders wel zou verwacht worden. Dit zal hen aanmoedigen om “verder te stoten” totdat het duidelijk wordt dat de Illuminati, die niemand feitelijk kon zien of onderscheiden, maar waarvan ze wisten dat die altijd aanwezig waren, daar niet langer zijn, of als ze dat zijn, niet tegen de acties ingaan die genomen worden. Terwijl deze kennis meer en meer wordt verspreid, zullen meer en meer ontwikkelingen ten goede van de hele mensheid beginnen vorm te krijgen op jullie wereld. Als dat gebeurt, zullen jullie een toename zien van een lawine van door mensen geschapen bewegingen, die ongehinderd doorgaan naar wat jullie allemaal wensen – om te bloeien en te tieren , om vrij te zijn, om te onderzoeken en verteld te worden en om de waarheid te ontdekken.

Het zal een geleidelijke gelegenheid zijn en toch helemaal niet geleidelijk omdat tientallen jaren en een millennium zullen zijn weggevaagd in een schijnbaar ogenblik terwijl jullie mensen zich realiseren dat ze een vrij bestaan kunnen leiden, onbelemmerd door de beheersing van degenen die jullie tot slaaf willen maken. Terwijl wetenschappers technologieën scheppen ten gunste van iedereen en terwijl deze dingen ook in de voornaamste media komen en niet “op de plank worden gelegd” door degenen die niet willen dat jullie ze krijgen, terwijl de financiële instituten voorzieningen voor de noden van het volk leveren en dat geen corporaties, zoals politici vrees creëren en wetten voor iedereen presenteren, zullen jullie langzaam maar zeker deze wereld zich zien ontwikkelen.

Onze hand hierin is bijna onzichtbaar geweest maar we zijn er geweest. Wij hebben het veld opgezet om te voorkomen dat negatieve energieën rondgaan over jullie planeet. We hebben diverse negatieve andere wereldlijke groepen weggenomen die hun kamp hadden opgeslagen in jullie wereld voor egoïstische doeleinden, we hebben gezorgd dat andere rassen hier niet konden komen in deze cruciale tijd van de overgang van energievelden rond en op jullie planeet en wij hebben jullie door dit proces heen gegidst zodat jullie geïnformeerd bleven, in aanraking bleven en gemotiveerd bleven en bewust van wat er in jullie wereld aan het gebeuren is.

Terwijl deze zaken zich ontwikkelen, en terwijl de greep van de Illuminati zwakker en zwakker wordt, zullen jullie je werkelijke geschiedenis gaan kennen en zullen jullie kracht vergaren uit de boodschap van hoop voor jullie allemaal. Inderdaad, jullie zijn begonnen om dit al te zien als ontdekkingen van lang verloren beschavingen die in jullie media beginnen op te duiken. En terwijl dit alles over jullie heen opdoemt als volk, en jullie je bewust worden van het grotere plaatje, dan zullen op jullie wereld en via het universum, wij gaan komen, met open armen, in liefde en respect voor jullie reis. Het proces is reeds begonnen en wij houden toezicht op zoveel meer nog ten behoeve van jullie.

Wat zou meer verblijdend zijn dan een vergadering van degenen die deze dingen tot besluit kunnen zien gebeuren. En we zeggen tegen jullie, kijk omhoog en we zullen daar met jullie zijn, in liefde en wederzijds respect. Onze wederzijdse reis heeft zoveel vreugde gebracht.

Wees in vrede

Vertaling: Winny