Wanderer of the Skies – Oktober 2011

Wanderer of the Skies – 7 Oktober 2011

Gegroet door de Federatie:

Er is in deze dagen veel aan het gebeuren op jullie wereld. Je kunt overal protesten zien terwijl jullie ontwaken voor de energie van liefde. Er is ook veel aan de gang in jullie wereld achter de schermen. Wij hebben groot nieuws om met jullie te delen terwijl we jullie voor altijd in onze gedachten houden en jullie onze liefde sturen in deze moeilijke dagen die leiden naar Disclosure(Onthulling)

De ondergrondse bases waarover we spraken een tijd geleden, die de facties herbergen van de Illuminati die de meeste weerstand schiepen tegen deze veranderingen, zijn inderdaad verwoest zonder verlies aan leven, hebben we kunnen ontdekken. Een duidelijke boodschap is naar enkele van de bergplaatsen gezonden voor overeenkomsten die reeds op hun plek zitten voor de overgave van de Iluminati en hun capitulatie in jullie aangelegenheden. Andere bronnen zijn begonnen om over deze gebeurtenissen verslag uit te brengen en de Illuminati hoeven geen bevestiging van wat er gebeurd is. Die boodschap, zoals wij gemonitord hebben via de emoties en gedachten van hen die erdoor beïnvloed werden, werd nogal krachtig ontvangen. Ze zijn er zich nu bewust van dat er geen alternatief is en dit is hun einde.

Terwijl meer en meer van de slaafse volgelingen van die groepen zich van hen afkeren in deze laatste uren, verkrijgt de stuwkracht naar een vrije wereld snelheid en kracht. Jullie zullen in de komende dagen hier meer van zien. Inderdaad hebben we jullie al eerder gewezen op dat diverse sleutel media hoofden hun deals hebben gemaakt om een open toegang te verkrijgen naar de waarheid en jullie zien nu meer accurate melding van wat er op de wereld gaande is. Nog belangrijker is, jullie gaan nu meer informatie naar je zien toekomen waar vroeger nooit over werd gesproken.

Jullie leiders hebben inderdaad Disclosure voorop hun agenda gezet en het is voor veel landen momenteel een prioriteit. Er is grote stilte in de hallen van macht over de wereld terwijl degenen die wachten op orders om het disclosure proces te beginnen, hun collectieve adem inhouden. Veel niveaus van de regering zijn betrokken bij dit proces en er is veel begrip bij veel naties dat de tijd nu is gekomen. Dit is een goede zaak. Dit bereidt het pad voor, voor degenen die dit besluit moeten maken tot een feitelijk weten, dat wat zij doen het juiste is, het ware is, en uiteindelijk is dit het meest belangrijke dat ze ooit doen voor het menselijke ras. Het is tijd. Zie die al zo lang hebben gekletst over dit besluit, zijn zich nu zeer bewust van de consequenties om disclosure te laten plaats vinden en de noodzaak om het nu, meer dan ooit, te laten gebeuren. Wij hier wachten opgewonden op dat het proces begint. Wij hebben de gedachten gemonitord van al jullie leiders en er is grote eenstemmigheid dat de tijd is gekomen.

Wij hebben, als antwoord onze verschijningen aan jullie hemelen laten toenemen en meer en meer menen zien onze schepen en kunnen hen niet met prozaïsche termen verklaren. We gaan verder op een nog groter niveau, met meer dichtbij contact en meer frequente onthullingen op jullie hele planeet. In feite, voor degenen die statistisch deze ‘sightings’ registreren, zullen de aantallen buitengewoon toenemen. Houd je ogen op de hemelen gericht als wij ons voorbereiden om jullie te verbijsteren met onze schepen, een prélude van onze komst in Vrede en Liefde.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny