Wanderer of the Skies – Oktober 2011

Wanderer of the Skies – 25 Oktober 2011

Gegroet door de Federatie:

We keren terug met meer nieuws voor jullie in deze ten einde lopende dagen voor Disclosure. Er is reeds een grote beweging over jullie Aarde, in alle aspecten van het Ascentie proces. Meer en meer mensen worden wakker. Sommigen zijn nog wat “slaperig” en zien alleen het begin van de waarheid. Anderen schudden nu de laatste overblijfselen van de slaap af, zij zien precies helderder wat er in hun levens gaande was door de krachten die zich nu snel overgeven aan het Licht. Ascentie zal jullie naar ongelooflijke hoogtes brengen en jullie zullen uiteindelijk de grote en machtige spirituele wezens worden waar je voor bedoeld werd.

Merk hoe jullie gedachten van twijfel over je bestaan nu naar concentratie gegaan zijn op de vele aspecten van deze beweging die al onderweg is en waarover we jullie al die lange jaren hebben geïnformeerd. Het is een teken dat er geen tijd meer is om te twijfelen. Er is nauwelijks nog genoeg tijd om de enormiteit in te schatten van wat er op deze tijd over jullie globe aan het gebeuren is. Jullie hebben een grote taak ondernomen en we zijn trots op jullie inspanningen om door te gaan tot aan het einde.

Weldra zal jullie werk en deze boodschappen een veel groter gehoor bereiken dan zelfs jullie ooit zouden gedacht hebben wat mogelijk was in deze fase van het spel, vanwege diverse factoren die heden worden uitgevoerd in jullie media en regeringskanalen. Dat zal een groter “verkeer” toestaan naar plekken/sites die een begrip promoten van deze boodschappen en de weg naar Ascentie. Dit houdt verplichte “training” in van insiders die materiaal van het internet gebruiken van die sites. Wees bijgevolg voorbereid.

Daar we geen datum onderschrijven, voor Disclosure noch of voor Ascentie, is elke datum net zo goed omdat jullie gedachte-bedoelingen hun werkelijkheid scheppen. Wij zijn voorbereid om naar Disclosure te gaan volgens de plannen die wij hebben nu al een lange tijd hebben ontwikkeld.

Jullie zullen weer verbaasd staan in de komende weken bij het regelrechte aantal van onze ruimtetuigen die onthuld worden aan jullie hemelen. De complexiteit van de toestellen, hun maat en uitvoering zullen alleen maar beter worden als de tijd verder gaat. Dit is ook een helder teken van dat het gaat gebeuren wat we jullie vertellen. Wij “voeren het” proces van Disclosure op omdat we moeten. Het is nu noodzakelijk en we hebben er geen alternatief voor. Maar jullie progressie in jullie protesten en demonstraties doet ons genoegen want die hebben de gedachtepatronen verhoogt van ware verandering bij jullie. Nu we dit zich hebben zien ontwikkelen uit zichzelf, is ons toestemming gegeven om verder te gaan met onze eigen plannen, wat dit betreft.

Verwacht veel in de komende paar weken en jullie zullen niet worden teleurgesteld. Disclosure staat op jullie drempel. Als het aanklopt, verwelkom dit dan met open armen want het luidt een werkelijk nieuw paradigma aan voor jullie bestaan. Er zullen binnenkort verdere onthullingen komen van individuen uit jullie Binnenste Aarde die met veel soorten bewijs zullen komen dat nodig is om het bestaan te bewijzen van jullie verloren relaties. Dit komt in myriaden vormen, dus let nauwgezet op deze ontwikkelingen. Houd de mogelijkheden die voor je staan open en jullie zullen de komende dagen werkelijk opgewonden en waardevol vinden.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny