Wanderer of the Skies – November 2011

Wanderer of the Skies – 19 November 2011

Gegroet door de Federatie:

Vandaag praten we over het plan van onthulling dat zich aan het ontvouwen is op jullie wereld. Twee leiders van jullie cabal/kliek, sleutelfiguren van een controlegroep die verantwoordelijk is voor de operaties onder valse vlag, die probeerden om onze (disclosure)onthulling aan jullie te ondermijnen, hebben gecapituleerd. Zij zijn naar veilige zones gebracht om geen aanraking te hebben met degenen die proberen om hun autoriteit te verkrijgen om de plannen uit te voeren die de Illuminati hebben ontwikkeld voor het Disclosure scenario. Zij werden effectief geneutraliseerd zonder aan iemand schade te berokkenen.

Jullie moeten er aan denken dat er twee verschillende krachten aan het werk zijn op jullie planeet. Een is van entiteiten van ‘off world’ (‘buiten de wereld‘)die proberen jullie eigen menselijke soort, welke gecorrumpeerd waren door hebzucht en macht, op posities van macht en vertrouwen te gebruiken. De anderen zijn de minions (de slaafse volgelingen of gunstelingen) jullie eigen mensen die gekozen hebben om weg te gaan bij zich zelf door dienst aan het duister te verlenen. Wij zullen hen van buiten de wereld aanpakken zoals we al gedaan hebben, inclusief de verwoesting van hun onderwater voorzieningen van waaruit zij al lange tijd hebben geopereerd. Het is aan jullie, als de tijd daar is, om recht te laten gelden aan degenen op jullie wereld en die van je eigen soort zijn. Jullie systemen zitten voor die gelegenheid op hun plaats. Wij zijn er zeker van dat deze processen tot stand zullen komen met menselijke acties en niet met wraak, die verkwistend is van energie en alleen dient om meer duisternis te scheppen.

Het goddelijke plan is reeds onderweg. Jullie kunnen van ons een boodschap ontvangen dat we aan de mensen van jullie afleveren, als we aankomen. Het zal al jullie instituten passeren en direct ongefilterd en onbewerkt naar de mensen gaan. We zullen dan tegen jullie zeggen: Mensen van de wereld. Heb geen angst voor ons, want we zijn in vrede gekomen. In de dagen die komen zullen jullie in staat zijn om ons te ontmoeten.

Nu vragen we jullie alleen om niet in paniek te raken of vrees voor ons te hebben. We zijn gekomen vanuit het hele universum en van nog verder om jullie in de komende dagen te helpen. We willen jullie niet veroveren, jullie niet tot slaaf maken, of jullie beheersen. De dagen dat jullie meesters hadden, zijn voorbij. Jullie zijn vrij. We zijn gekomen om toezicht te houden over dat deze vrijheid tot stand komt en we willen alleen liefde en vrede voor jullie. We zijn hier om jullie je ware geschiedenis te brengen, een mozaïek van wie jullie waren en hoe jullie zijn geworden, de waarheid die een hele lange tijd bij jullie is weggehouden. Wij zijn jullie familie en we willen ons opnieuw met jullie verbinden als een volk. In de komende dagen zullen jullie regeringsleiders jullie informeren over onze aanwezigheid op jullie wereld al sinds voordat jullie werden geboren. We willen dat jullie kosmische burgers worden en met ons de sterren willen bezoeken. Jullie tijd om te evolueren is gekomen, en daarmee komt een grote verantwoordelijkheid en dus ons aanbod om te helpen.

Dit zal ons gesprek met jullie menselijke ras initiëren. Het is een boodschap die we aan iedereen zullen geven, overal, als het moment is aangezet. Dat moment is aan jullie. Maar de plannen die op hun plek zijn gezet voor wat daarop volgt zullen gaan gebeuren als een klok, want dat is zoals wij dit bedoelden. Onze tijd apart van elkaar wordt per minuut korter en wij zijn altijd met jullie. We voelen jullie verlies aan geloof bij dit proces en jullie gebrek aan vertrouwen in onze pogingen om het proces door te zetten. Wij zullen echter niet tekort schieten voor jullie, schieten jullie niet tekort voor jezelf.

Jullie zijn werkelijk grootse en machtige spirituele wezens en jullie tijd om deze kennis ook te leven, is gekomen. Wij brengen jullie vreugde, liefde en hartverwarmende vrede als onze geschenken aan jullie.

Wees voorbereid op de volgende fase van dit proces want is daar.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny