Wanderer of the Skies – Maart 2012

Wanderer of the Skies – 14 Maart 2012

Gegroet door de Federatie:

Wat meer kan er gezegd worden over alles dat nu op jullie planeet aan het gebeuren is. We hebben jullie verteld over de komende gebeurtenissen en hoe ze snel en achterelkaar zullen komen. Jullie beginnen echter nu het domino effect te zien van alles dat zal gebeuren.

In het kort zullen leiders van veel naties elkaar in het geheim ontmoeten om te praten over het onderwerp disclosure wat eerst terzijde werd gelegd om aandacht op andere zaken en gebeurtenissen te richten die wat meer de nadruk hadden voor die mensen en hun nationale belangen. Maar nu staat disclosure opnieuw op de “voorbrander” en zal door deze deelnemers wat meer agressief besproken worden. Wij echter zien dat hun daden tot geen enkele verandering zullen leiden omdat wij hen in het verleden met ‘hun voeten zagen slepen’. Diverse onderwerpen van zorg hebben hen weer naar de tafel gebracht.

Een van die zaken is de ontdekking van anomaliën (afwijkingen/ongeregeldheden) in en rond de zon die niet door jullie wetenschappers kunnen worden verklaard. Men denkt in de hallen van macht dat dit een direct teken is van de tussenkomst van de Federatie bij aardse zaken op een meer directe basis dus is het thema opnieuw naar voren gekomen.

Nog een zaak die omhoog is gekomen is het directe contact dat de Federatie heeft gemaakt met derde-wereld landen wat grote zorg heeft veroorzaakt bij de Illuminati. Zij zien dit als een grote verschuiving in het machtsevenwicht en gecombineerd met hun eigen verlies aan positie en kracht in de financiële markten en de oprukkende storm van sterk georganiseerde en machtige oppositie tegen hen vanuit de hele wereld, raken ze in paniek bij hun anders zo methodische aanpak om hun “eind-spel” in te zetten en om hun wereld regering te scheppen.

Jullie hebben veel om naar uit te kijken in de komende dagen omdat meer en meer domino’s om zullen vallen op een veel groter en zich versnellend tempo. Jullie zullen de ommekeer van geluk zien keren op het financiële front. Dit zal spoedig gevolgd worden door de media waarbij velen zich beginnen rekenschap voor hun misdaden te geven en nog velen meer zich gaan omkeren naar een open, eerlijk en onderzoekend verslag. Dit zal op zijn beurt worden gevolgd door een beweging naar een “schoon huis” van jullie politieke leiders en het naar voren komen van degenen die bewust zijn begonnen te ontwaken in de hallen van macht in jullie vele regeringen om hun rol als bestuurder van de gemeenschap recht te zetten.

Dit is een tijd waarin rechtvaardigheid zal worden gehoord en hopeloosheid aan de kant wordt gegooid. Jullie gaan het worden en het is een aanblik om te aanschouwen. We kijken met uiterste verbazing naar dit proces en we kunnen onze eigen opwinding niet bevatten over wat er voor allen en ten voordele van het hele universum, gaat komen.

Een meer definitief bewijs van ons bestaan voor jullie zit in de werken en meer ervan zal worden onthuld in de komende weken. Jullie kunnen, natuurlijk steeds toenemende sightings/zichtbaars over de hele wereld gaan zien. We hebben ons de laatste tijd op specifiek derde wereld landen geconcentreerd en als deel van het plan hebben we directe communicatie met die gebieden. Nu echter brengen we ons focus terug op die landen die een verschil kunnen maken in het onthullingproces. Verwacht dat geweldige en tot ontzag inspirerende vertoningen nu zullen gebeuren met een steeds toenemende frequentie.

Wij zijn meer dan ooit bij jullie in deze meest opwindende tijd. Dit is waar jullie levens voor geleefd hebben, wat jullie tot op het kleinste detail gepland hebben, en wat jullie nu beleven. Het is jullie recht en dat is verdiend. Wij zijn bij jullie in liefde, in respect en in ontzag voor jullie ongelooflijke vermogens.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny