Wanderer of the Skies – Maart 2012

Wanderer of the Skies – 25 Maart 2012

Gegroet door de Federatie:

Laten we beginnen te zeggen dat jullie wereld binnenkort veranderingen zal ondergaan die hem in verbinding zal brengen met het Ascentieproces. Gaia heeft de boodschap naar de Schepper gezonden dat zij klaar is. Zij en wij allemaal zijn verlangend op het antwoord aan het wachten. Het is geen kleine zaak. Het antwoord van de Schepper kon het “groene licht” zijn die ons naar voren laat komen met Disclosure/ Onthulling. Daarom keren onze harten zich in deze tijd naar de Schepper terwijl we het woord afwachten over hoe en wanneer we verdergaan.

Deze boodschap van Gaia is haar verzekering dat zij voorbereid is op haar volgende stap en dat ze bereid is om door te gaan. Het is ook haar ”beoordeling” dat alle levende wezens die door haar ondersteund worden, redelijk voorbereid zijn voor de volgende fase. Deze beoordeling is zeer belangrijk, want zonder dat zou de Schepper zo’n stelling niet uitvoerbaar vinden. Daarom zijn we collectief een heel belangrijke fase ingegaan van het proces dat ons geen einde brengt aan de opwinding over de verwachtingen die voor ons liggen.

Er is een wegdraaien geweest van velen die dit proces zich zien voortslepen en dit als bewijs gebruiken dat het op de eerste plaats al nooit bedoeld was geweest te gebeuren. Dit zal veranderen na het antwoord van de Schepper en wij zijn behoorlijk blij te geloven dat de tijd nu is gekomen. De oproep is uitgegaan naar alle stelsels in de kosmos en een nog groter aantal bezoekers zijn nu deze kant uit aan het gaan om de volgende fase van activiteiten te observeren. Wat dit betreft kunnen jullie verwachten dat weer een “Noorwegen spiraal” zal verschijnen terwijl er meer dimensionale wezens in de volgende paar weken arriveren.

Er zijn nog meer opwindende zaken gepland in de dagen en weken die komen. Terwijl veranderingen in jullie wereld regeringen blijven gebeuren en bij jullie media, met de nadruk op jullie financiële instituten, zullen jullie meer en meer bereidwilligheid zien om openlijk te bespreken wat tot aan nu toe die 800 pond gorilla in de kamer is geweest. Jullie zullen verklaringen horen terwijl politici en media personeel openlijk beginnen te praten over de Illuminati en hun rollen in jullie wereld en wat er gedaan moet worden om de wereld voor jullie mensen terug te pakken.

Een nieuwe “ontdekking” staat op het punt aan de massa’s te worden onthuld over de diepste ondergrondse grot die gevonden is, die een uitlekken van informatie is over een van de poorten naar een wereld die wezens bevat die jullie de Agarthanen hebben genoemd. Dit bereidt het toneel voor, als het nodig is, voor onthullingen over deze wezens en hun rol hier.

Denk eraan dat als deze zaken zich ontwikkelen, dat die gedaan worden op een speciaal bevel voor een speciale reden die onderling verbonden is aan een veel groter plan dat we nu niet aan jullie kunnen onthullen. Maar als deze dingen gebeuren, zullen ze een zelf-uitvoering zijn. en als de dominostenen vallen zullen ze snel vallen en geen enkele twijfel hebben aan jullie kant. Er zal in die tijd geen gis werk voor jullie bij betrokken zijn.

Maak je geest rustig zodat we tegen je kunnen spreken. Open je hart zodat je elkaar kunt horen. Blijf in het moment, in het nu en blijf moedig in je roeping. Wij zijn met jullie en we zijn jullie.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny