Wanderer of the Skies / Juni 2011

Wanderer of the Skies – 5 Juni 2011

Gegroet door de Federatie:

Het is nogal moeilijk om je vertrouwen te bewaren in de richting van Ascensie als er zoveel zich afspeelt om jullie heen. We danken jullie allen voor je inspanningen en we zijn blij als er weer een persoon meer ontwaakt, al is het op de kleinste wijze. Het geeft ons veel vreugde dat we binnenkort in staat zullen zijn om met jullie te onderhouden zoals jullie dat zouden doen op een mooie namiddag met je buur aan de overkant van het hek. Ook wij hebben verlangd naar zulke conversaties. Jullie hebben altijd gedacht dat jullie het zouden zijn die voordeel hebben bij zulke conversaties maar we zeggen dat wij dat evenzo hebben, daar jullie ons veel te bieden hebben in jullie unieke staat. Wij zijn vol ontzag voor jullie pure/rauwe kracht, die tot nu toe voor de meeste van jullie nog onbekend is, of beter gezegd, die er net bekend mee worden, en de nog bruikbaar gemaakte kracht van jullie pure spiritualiteit. Jullie zijn wezens waar in de galaxy met eerbied tegen wordt opgezien, ondanks jullie neiging tot oorlogvoeren en zelfvernietiging. Wij weten dat deze dingen niet jullie ware status is en als er eenmaal onthulling plaatsvindt en als de Illuminati hun laatste dagen tegenkomen waarin ze jullie nog dicteren hoe je moet leven, zullen jullie als een man omhoog rijzen voor vrede, voor liefde en voor alles dat goed is voor het individu en de mensheid als geheel.

Ons vertrouwen blijft hoog dat deze maand een vruchtbaar gebeuren zal produceren dat de sluisdeuren zal openen tot onthulling. Het is moeilijk te vertellen waar het vandaan zal komen, maar de “scheuren in de dam”op veel gebieden en op veel niveaus worden groot Het zal moeilijk worden voor de Illuminati om meer van deze lekken te ‘verstoppen’; en jullie collectieve wil duwt echt met versnelde pas de agenda vooruit.

Business gaat verder zichzelf voor te bereiden op het onthullingsgebeuren. Jullie kunnen je patentbureaus checken om te zien hoe veel andere “vertrouwelijke” plannen er in je weten zitten op dit moment die nu open patent toepassingen hebben. Grote corporaties zijn het laatste bastion van de Illuminati en we zien die hoekstenen verbrokkelen als meer en meer zaken het model aannemen van de coöperatieve onderneming en niet voor een concurrerend voordeel.

Dit is de tijd waarop het ‘t donkerst is voor de ochtendschemering uit, men kan makkelijk wanhopen als je over de wereld kijkt en ziet hoe hopeloos het schijnt te zijn. Maar dit is niet het geval. Zelfs tegenovergesteld; in feite, zoals wij dit zien als de meest opwindende tijd ooit. Jullie zijn er. En jullie hebben gekozen om hier te zijn, op dit moment, al lang voordat jullie geboren werden. Wees blij met jullie keuze. Het is een meest opwindende tijd. Wij staan aan onze kant klaar om jullie bij te staan. Sta klaar aan jullie kant om elkaar te helpen. Wij staan ons te verwonderen en zijn zonder weerga vol eerbied voor jullie, bij de diepte en intensiteit van jullie medeleven voor elkaar als aardse menselijke wezens.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny