Wanderer of the Skies – Juni 2011

Wanderer of the Skies – 15 Juni 2011

Gegroet door de Federatie:

Dit zijn echt opwindende tijden. Er gebeurt nu veel dat deel is van het zich ontvouwen van het proces van Disclosure, of ontvouwing van het Onthullingsproces. Het is begonnen. Wij staan verbaasd over de reactie van de Illuminati op het begrijpen dat de tijd nu zeker is begonnen. Ze weten niet welke knop ze eerst in moeten drukken. Ze reppen zich om manieren te bedenken om hun sporen te verbergen, of om hun misdaden af te dekken en zichzelf zo neer te zetten voor waar zij denken dat de wereld Na Onthulling op zal lijken. We bedoelen hier niet mee te laten doorschemeren dat we onszelf amuseren bij iemands beproevingen. We zeggen eenvoudig dat we die acties zien en vertellen jullie dat die vruchteloos zijn. Het is beter om gewoon naar het Licht over te gaan, je zelf aan Liefde te geven, en het pad te vinden.

Terwijl we spreken zijn er veel activiteiten onderweg om het gebeuren aan te zetten. Wij zijn aan onze kant werkelijk opgewonden dat in deze alles in de richting schijnt te wijzen van Disclosure/Onthulling. Terwijl we niet kunnen zeggen uit welke richting je de eerste “rondes” kunt verwachten om de tekenen van vrijheid te horen, jullie kunnen zonder twijfel vooruit bedenken dat wij zo’n gebeuren hebben georchestreerd.

Behalve bij alle geplande gebeurtenissen die voort rimpelen uit dat eerste losbranden van Onthulling, staan we klaar om de introductie uit te voeren van het Wereld Hof om gerechtigheid te verkrijgen voor degenen die jullie nadeel hebben berokkend. Er zijn geplande locaties voor deze Hoven en het kan enige tijd duren voor we alles kunnen verwerken dat op zijn plaats gezet moet worden voordat die tribunalen kunnen opereren. Maar de Illuminati zullen niet snel ergens heen gaan en onze technologie zal er voor zorgen dat ze gevonden en beproefd worden en het maakt niet uit hoeveel tijd er zal verstrijken.

In de weken en maanden na Disclosure/Onthulling kunnen jullie een vrije beweging verwachten van alle mensen over de aardbol zonder noodzaak van jullie verouderde middelen. Dit houdt, als nooit te voren, toerisme in op massale schaal, omdat iedereen nu toegang heeft om jullie eigen ras te ontdekken, om nog niet eens te spreken van jullie Galactische Familie. Jullie zullen nogal plezierig ontdekken dat jullie helemaal niet verschillend van elkaar zijn. Ieder van jullie heeft dezelfde dromen, dezelfde wensen en de zelfde doelstellingen en jullie kunnen als nooit te voren ideeën uitwisselen en samen tijd doorbrengen. Dit zijn maar enkele dingen wat jullie opwacht in de Post Disclosure wereld. (in de wereld van Na de Onthulling )

Beleef pure Vreugde, sta jezelf de vrijheid toe om opwinding te voelen van het komend moment en deel jullie Liefde met al jullie naasten en medemensen.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny