Wanderer of the Skies – December 2011

Wanderer of the Skies – 4 December 2011

Gegroet door de Federatie:

Wij zijn de laatste tijd in beraad geweest over jullie menselijke conditie. Jullie weten dat wij niet volmaakt zijn, net als jullie. Wij zijn geen goden. We hebben van tijd en tijd soms moeite om jullie menselijke gedachten en emoties te begrijpen. Ondanks dat voelen wij die toch.

Wij kennen jullie frustraties want het zijn de onze. Wij hebben het gehad over hoe we het best kunnen omgaan met dat jullie je afwenden en de boosheid en frustratie die jullie gedreven heeft naar deze ‘kloof’. We zijn gekomen tot niet makkelijke oplossingen. Daarom zijn we overeen gekomen dat de beste benadering is om jullie gewoon voor je zelf te laten uitwerken waar je nu en in de toekomst wilt zijn. Jullie mind set (hoe je gedachten werken) is van jullie en er is niets dat wij kunnen of willen doen dat dit verandert. Jullie besluiten moeten uit jullie zelf komen.

We zullen komen ondanks jullie gedachten, jullie emoties of jullie gevoelens over ons. Dat is deel van ons contract, niet met jullie, maar met het goddelijke. Wij hebben een overeenkomst waar we niet van kunnen weglopen. Anders dan jullie kunnen wij niet een vrije wils keuze uitoefenen over deze oproep. Dit is wat wij hebben opgegeven/ingeleverd als uitwisseling voor de verbinding met de goddelijke bron. Het is deel van een hogere orde van zijn. Wij zullen komen, domweg. Zo is het nou eenmaal.

Er zijn velen onder jullie die besloten hebben om te spotten en zich af te keren van alles waar we al zo lang over hebben gesproken. Sommigen van jullie doen dit om “om zich aan beide kanten in te dekken” tegen dat wat jullie voelen dat ”schande” zou vertonen over wat jullie verkozen te geloven vergeleken met degenen die in de dagelijkse “echte wereld” zitten – rekeningen betalen, je geld verdienen, eten, drinken en het gezellig maken met elkaar. In tegenstelling daarmee staan wij “op een been” en alles waar wij voor staan zet jullie in de categorie dat je gek bent. We erkennen dit stigma en we hebben jullie al lang bewonderd voor je bereidheid om deze last te dragen voor wat voor jullie alleen maar een geloven is. Het grootste deel van jullie heeft geen contact gehad met ons, hebben onze schepen niet gezien, hebben op geen enkele manier kennis hiervan of het waar is, wat alleen een geloven voor jullie is. Jullie zijn alleen recent ontwaakt voor je vermogen om vanuit je hart te onderscheiden in plaats vanuit je hoofd.

Wij zijn nu ook bij ons eigen kruispunt aangekomen. Onze goddelijke missie staat aan de (rand) kloof van de werkelijkheid. En terwijl we niet uit jullie tijd komen, kennen wij onze tijd. Wij begrijpen de termen waar jullie gefrustreerd door werden en die wij zolang hebben gebruikt.

We zeggen jullie dat deze zijn gebruikt om jullie trillingsfrequenties te verhogen omdat het veel gemakkelijker is voor ons om op deze wijze met jullie persoonlijk te communiceren. Jullie dichtheid is anders te moeilijk voor ons om die te accepteren. Het is niet dat we niet “tot jullie kunnen doordringen” maar dat het pijnlijk voor ons is om in aanwezigheid te zijn van dit niveau van ongerichte gedachten en negativisme, zelfs op kleinere schaal. Voor ons uit het hoger dimensionale bestaan is dat zo. Wij hebben geprobeerd om dit aan jullie uit te leggen maar jullie hebben verkozen dit in drie dimensionale termen te vertolken en dit kan jullie geen waarheidsgetrouw plaatje geven van het niveau van dit probleem.

Het probleem bestaat voor jullie omdat je massale verschuivingen verwacht in het bewustzijn, op de manier zoals jullie werkelijkheid is en in alle aspecten van je leven, als wij gaan “neer komen”en een magische muur weven. Maar de veranderingen zijn geleidelijk en soms moeilijk om te zien maar ze zijn steeds om jullie heen., zelfs terwijl je deze woorden leest. Wat wij bedoelen zijn de veranderingen waarover we jullie hebben verteld. Zoek die in kleinere doseringen en dan merk je dat je niet zo teleurgesteld bent.

Onze tijd samen komt eraan, dat verzekeren we jullie. Sta sterk in jullie principes en in je overtuigingen. En weet dat we met jullie zijn in liefde en dank voor ons wederzijds verbond.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny