Wanderer of the Skies – Augustus 2011

Wanderer of the Skies – 17 Augustus 2011

Gegroet door de Federatie:

We hebben belangrijk nieuws vandaag. Het schijnt dat voor de eerste keer alle juiste, legale documenten, verdragen en orders, plannen en overeenkomsten, tussen al jullie naties die betrokken zijn bij het disclosure proces, afgerond zijn. De laatste belemmeringen om die plannen uit te voeren zijn voorbij. Dit zegt niet dat er geen andere plannen zullen worden ondernomen door de Illuminati om weer een andere poging te doen tot afleiding voor de uiteindelijk daad van disclosure, maar we zien op dit moment alleen het “groene licht”om verder te gaan.

Omdat er geen timetable vast zit aan dit proces en we jullie ook geen aanbieden op deze tijd, willen we dat jullie je zelf voorbereiden voor de op handen zijnde taak en voor de doelstellingen waarvoor jullie je al zo lang hebben klaargemaakt en voor wat voor prijs.

In het recente verleden waren we bezorgd met wat wij zagen als een omhoog gaan van het niveau van door Illuminati gecontroleerde activiteiten, specifiek waar het chemtrails en regeringsverstoringen van achter de schermen van de derde wereld machten betrof. Het scheen dat dit minder werd de laatste tijd en we vinden onszelf terug op koers voor de verwachting van disclosure en eerste contact.

Vanuit het perspectief van degenen die helemaal geen begrip hadden van dit proces, zou het zeer onwaarschijnlijk zijn dat een van die acties zouden worden ondernomen. Inderdaad, zelfs voor sommigen van jullie leek het daarop. We begrijpen jullie vermoeidheid in de rit van de achtbaan die steeds maar weer doorging in dit disclosure proces. We voelen dat het noodzakelijk is om jullie in kennis te stellen van alle ontwikkelingen terwijl die gebeuren, sedert jullie in de voorhoede zitten van dit proces. Dat betekent ongelukkig genoeg dat jullie in onze teleurstelling delen als het proces niet gaat zoals het gepland is of op een zijspoor wordt gezet door een of andere ontwikkeling. We konden dit makkelijk bij jullie weg houden en gewoon achteraf vertellen wat er onderweg was. Maar jullie betrokkenheid bij dit proces is de sleutel. Jullie intentie helpt om de werkelijkheid te scheppen waar je momenteel in bent, een werkelijkheid zeer dichtbij disclosure en alles wat dat aan de mensheid zal brengen.

Disclosure is een moedige en ongelooflijke stap voor een moderne leider om heden te zetten. De verwikkelingen doen versteld staan. Jullie gemeenschap zal compleet veranderen maar jullie zullen je aanpassen omdat dit de aard is van jullie veerkracht. Jullie zijn uniek in de kosmos wat dit betreft, specifiek wat betreft jullie dichte vormen en staat van geheugenverlies. Het is echt een wonder waarover we nooit ophouden verbaasd te zijn. Jullie zijn werkelijk grootse en machtige spirituele wezens. En we verheugen ons op de tijd als jullie het uit de eerste hand gaan begrijpen, zonder de sluier van vergeetachtigheid, als we allen samen kunnen staan als broeders in ons galactisch gezelschap.

Houd je zelf altijd klaar en bereid je voor alsof disclosure aanstaande is, ook al is het niet zo. Jullie daden, jullie intentie, zal jullie toekomst vormen. Wij staan klaar met jullie voor dat eind. Sla niemand over om je liefde te geven, jullie hart en je heilige eer.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny