Wanderer of the Skies – April 2012

Wanderer of the Skies – 14 April 2012

Gegroet door de Federatie:

Er is zich vandaag een grote zin van hoop aan het ontwikkelen op jullie wereld omdat jullie collectieve gedachten zich focussen op de arrestatie van Illuminatie en op het herstructureren van jullie financiële stelsels. Die zijn ook zo bedoeld. Ze worden over jullie hele wereld uitgespeeld op een georkestreerde manier dat jullie zou overweldigen in zijn strategische ontwikkeling als jullie zijn diepte en adem zouden weten.

Wij zijn hier om te spreken over dat wat we kunnen zonder de acties in gevaar te brengen die zich reeds afspelen en die jullie in de komende weken tot vervulling zien komen.

Bereid je voor op grote bewegingen van informatie over jullie hele wereld die zich zullen focussen op degenen die geen afstemming hebben op wat jullie de hele tijd hebben bewerkstelligd. Dit zal het volgende en grootste tot nu toe massale ontwaken van individuen zijn die tot nu toe in het proces in slaap zijn geweest. Die informatie zal uit vele bronnen komen, inclusief jullie media die zelfs nu zijn begonnen om de Illuminatie controle erover te ontrafelen.

Waarheid rolt over degenen heen die weerstand bieden en zij die altijd deze informatie wilden ‘naar buiten brengen’ zien nu geen belemmering voor hun acties meer om dat te doen. Deze doorsijpelingen worden nu sluisdeuren van informatie die voorlopers zijn van disclosure / onthulling.

Inderdaad wij hebben de hand gehad in de raketlancering die pas in het nieuws kwam en het is nu overvloedig duidelijk dat er geen vergeldingsmaatregelen kunnen zijn van boeven-militaire operaties naar onze acties in de wereld. Terwijl door het opjagen van vrees velen zich richten op nucleaire wapens en hun potentieel gebruik bij terroristische activiteiten, zeggen wij, zoals we altijd zeiden dat er helemaal niets is te vrezen.

Jullie land IJsland wordt gebruikt als een testgrond voor het uitrollen van financiële strategieën voor verbetering van jullie planeet. Het zou wijs zijn om hun progressie te volgen wat dit betreft, omdat dat binnen zeer korte tijd het lot van alle naties zal zijn. We hebben jullie altijd de raad gegeven dat zo’n actie nooit zou komen door de grote machten en naties van de wereld, maar ze zullen in lockstep volgen(= dicht achter elkaar komen) als eenmaal de acties met hun domino effect beginnen.

De tijd van twijfel is ten einde. De tijd van hoop is begonnen. Nu zullen jullie werkelijke verandering zien beginnen te gebeuren, tastbaar en door iedereen waar te nemen. Die zaken zullen zo snel gaan gebeuren dat jullie hoofd er draaierig van zal worden.

Houd nu vol voor het begin van het begin. En terwijl deze veranderingen komen, zo zal Gaia reageren op jullie hoop en liefde. Zij maakt reeds veranderingen ten gunste van iedereen. Er zijn diverse meer massieve aardbevingen die nog moeten plaatsvinden en allemaal met minimale schade voor het leven, terwijl de veranderingen doorgaan.

Wij zijn voor altijd bij jullie, onze familie. We kijken uit naar onze reünie en naar de kans om met jullie onze liefde en opwinding te delen voor jullie toekomst.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny