Wanderer of the Skies / Mei 2011

Wanderer of the Skies – 28 Mei 2011

Gegroet door de Federatie:

Wij willen direct spreken over een aantal “zachte” Onthullings uitlatingen die vanuit jullie wereld plaatsvinden, specifiek door video beelden van diverse ET rassen. We kunnen niet spreken voor alle maar er zijn sommigen die werkelijk plaatjes zijn van andere rassen. We denken dat dit het volgende niveau is van onthulling dat gepland is door jullie regeringen omdat ze voor jullie de noodzaak zien om je op je gemak te voelen met deze beelden. Het is deel van de geplande openbaring van onze aanwezigheid in jullie wereld. Terwijl sommigen van ons lijken op jullie, zijn er ook anderen heel anders in hun verschijnen, en deze “voorwaarde” moet er zijn voordat jullie het niveau bereiken van bemoediging over hoe we aan jullie verschijnen.

Inderdaad, we hebben in onze eigen raden hierover gesproken of we onze eigen beelden sturen. Natuurlijk, er is nog geen echte overeenkomst gesloten alhoewel we wel in de positie zitten dat dit jullie feitelijk enorm voordeel zou brengen. Met Onthulling dichterbij dan ooit, kan dit nog gaan gebeuren.

De meeste mensen denken dat ze onze verschijning zullen kunnen accepteren als ze eenmaal onze diverse vormen zien, maar zelfs de meest voorbereide mensen bij jullie kunnen nog steeds terugdeinzen voor de verschijning bij jullie van sommige rassen. Deze toestand dan, is een noodzakelijke stap in het proces en een die jullie kunnen aanvaarden als teken dat Onthulling dichtbij is. We denken dat deze beelden doorgaan te “verschijnen” in jullie media zonder een woord van hun oorsprong in de toekomst als jullie meer bekend worden met onze diverse vormen.

Jullie zijn genetisch gemanipuleerd, al vanaf lang geleden met een neiging tot vreemdelingenhaat. Het is deel van jullie biologisch maaksel en dat is iets waar wij rekening mee hebben gehouden bij het proces van Onthulling. Terwijl wij jullie gewilligheid bemoedigen om ons te zien zoals we werkelijk zijn, erkennen we dat jullie een biologische dwang hebben om “terug te deinzen”, als het ware, voor bepaalde rassen van ons. Kijk niet neerbuigend naar elkaar voor deze reactie. Zie het liever voor wat het is. Weet dat als wij komen, we handelen zullen met de uiterste diplomatie voor jullie gevoelens en voorbarige oordelen.

We komen nu dichterbij en het is tijd om je overeenkomstig voor te bereiden. Zie de tekenen om je heen voor wat ze zijn. Jullie niveau van opwinding is direct gerelateerd aan de waarheid die je voelt in je hart. Gebruik dat als jullie uiteindelijke filter om je bij deze zaken te leiden. Wees blij voor wat er komen gaat.  Be at peace.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny