Wanderer of the Skies / Mei 2011

Wanderer of the Skies – 24 Mei 2011

Gegroet door de Federatie:

Wij worden vaak verleid om alle “achterkamertje-onderhandelingen” die plaats vinden te onthullen, onderhandelingen die ter bevordering zijn van onthulling of die jullie kunnen beschadigen, maar discretie is het betere deel van moed, zoals ze zeggen, en wij hebben en zullen zulke informatie verder tegenhouden omdat we het noodzakelijk achten de zaak te bevorderen.

Waar we kunnen zullen we echter een glimp laten zien van wat er achter de schermen gebeurt zodat jullie een beter begrip krijgen van wat hierbij plaats vindt. Bijvoorbeeld, er zijn mensen die bij die machtselite zitten die niet zijn wat zij schijnen te zijn, ondanks een normaal voorkomen. Ze werken onvermoeid aan onthulling en alles wat dat voor de toekomst van de mensheid betekent.

Voor degenen van jullie die van dat slag(ilk) zijn, “verbind de puntjes” voor jezelf. Kijk naar de hoogste niveaus van jullie regeringsleiders van de wereld welke elkaar en top zakenleiders ontmoeten van de grootste corporaties onder het mom van het bevorderen van zakelijke affaires in die landen. Er gaat veel meer om achter de schermen dan alleen een gesprek over wie de beste handel krijgt. Dit zijn bijeenkomsten die gepland staan, het meeste deel tussen grote zaken en regeringen voor de timing en wat onthulling nou betekent op jullie planeet. We geven je een tip: kijk naar grote zaken leveranciers van regeringen en waar hun vertegenwoordigers op dit moment zijn.

In het algemeen, kijken regeringsleiders om diverse redenen naar big businesses, wat dit betreft, maar het belangrijkste is dat omdat ze in deze tijd over regeringen controleren. Net zo belangrijk is het feit dat regeringen de wereldmarkt in financiële/zaken hebben geïdentificeerd als de meest geraakte gebieden bij onthulling, dus is het van vitaal belang om op dat niveau voorbereidingen te treffen. Jullie beseffen al godsdienstige verwikkelingen bij onthulling en de voorbereidingen welke deze organisaties al ondernomen hebben.

Vergis je niet. Big businesses (Grote bedrijven) zijn zich zeer bewust van deze ontwikkelingen en zijn hun eigen programma’s van “onthulling” al begonnen. Niet alle leiders van de zakenwereld zijn slaafse volgelingen van de Illuminati. Sommigen zijn verlicht. Kijk hoe zij beginnen om deze informatie op hun eigen zakenplek te verspreiden en dan beginnen jullie die connecties al voor jezelf te ontdekken. Het is één ding voor ons om dit aan jullie te vertellen, maar het is een geheel ander ding als jullie deze waarheden zelf staan te ontdekken. En daarom wijzen we jullie in de goede richting.

Kijk naar boven en zeg hallo! En wij zullen in jullie richting knikken met liefde en energie voor iedereen. Wees gelukkig, optimistisch en opgewonden. Jullie zijn al deze emoties waard.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny