Wanderer of the Skies / Mei 2011

Wanderer of the Skies – 20 Mei 2011

Gegroet door de Federatie:

Wij vinden het heerlijk dat we in staat zijn om met deze briefings door te gaan. Zoals we uitlegden is nu alles klaar en ten einde voor Onthulling aan jullie. Jullie individuele regeringen zullen hier spoedig over gaan. Iedereen verwacht dat de Amerika’s de weg zullen leiden, maar we zien dat hun president zal ‘drag his feet’, ‘met zijn voeten zal slepen’ bij dit geval, hij vreest stoffelijke vergelding voor zijn verklaringen en we zien dat in feite een van de “Derde Wereld” landen inderdaad de weg zal leiden wat dit betreft, snel gevolgd door “westerse” landen die Onthulling als hun idee zullen claimen.

Wij hebben ook jullie bedrijfswereld gemonitoord, die van deze ontwikkeling op de hoogte werd gebracht. Ze hebben met de hoogste niveaus van hun organisaties hierover gesproken, over wijzen hoe ze deze aankondiging met grote letters kunnen brengen. Ze hebben het Ascentie proces niet begrepen noch kunnen ze dat begrijpen en hoe dit voor altijd de wijze zal veranderen waarop jullie “zaken doen”. Zij begrijpen dit alleen vanuit een mentaliteit van profijt hebben, dus voeren ze snel plannen uit om deze nieuwe kennis in hun business programma’s te adopteren. Op korte termijn zullen ze grote letters zetten bij deze veranderingen. Maar, als wij dan onze rechtmatige plaats innemen als jullie familie, als jullie worden uitgenodigd om Kosmische Burgers te worden, “all bets are off”(gelden al die dingen niet meer) zoals men zegt, omdat we die veranderingen zullen introduceren, door kennis en technologie, waar jullie bedrijfswereld niet toe in staat is om mee om te gaan. Inderdaad, ze kunnen zich niet eens voorbereiden op deze eventualiteiten.

Wij zien dit spoedig tot verwezenlijking komen en het schijnt dat een grote aankondiging zal komen voor het eind van juni 2011. Terwijl het niet wereldschokkend is, zal deze aankondiging het pad plaveien voor de scenario’s die we voorbereid hebben voor Onthulling en uiteindelijk voor Ascentie. De natie die het eerst deze aankondiging gaat doen zal de weg leiden naar de toekomst van de Mensheid, terwijl wij er voor zorgen dat hun moed beloond wordt, zogezegd. Er zal echter geen land met opzet worden misdeeld. Wij voorzien, als een van de consequenties van Onthulling, dat er een langzame afbraak komt van nationale gedragslijnen, ten gunste van het menselijke ras. Wordt echter niet misleid, omdat dit niet snel zal gebeuren. Zelfs Ascentie moet worden verwerkt, een tijdje, iets op dat niveau.

Alle plannen waarover we jullie hebben verteld zullen in werking worden gebracht, inclusief de toekenning van fondsen om de wereldeconomie te stabiliseren en de wereld rechtzitting om al diegenen naar het gerecht te brengen die tegen het menselijke ras hebben ‘gezondigd’. Zoals jullie hebben gezien is een “lichte” Onthulling al enige tijd onderweg geweest. Terwijl ze door ons worden aangemoedigd, is het jullie eigen regering die er voor kiest om hoe, waar en wat er aan jullie op deze manier wordt onthuld. Maar dat zal niet langer nodig zijn als de “sterke” Onthulling die door jullie eigen regeringen gepland zijn stevig onderweg zijn.

Wees positief bij alles wat je doet. Breid je liefde uit naar iedereen in de wereld en weet dat jullie binnenkort worden opgeroepen om Kosmische Burgers te worden. Wij zijn niet jullie goden, maar jullie broeders.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny