‘VS gaan departement buitenaardse zaken vormen’

‘VS gaan departement buitenaardse
zaken vormen’

donderdag, 25 juli 2013

Volgens overheidsbronnen staat de Amerikaanse overheid op het punt een nieuw departement of agentschap aan te kondigen dat zich bezig zal houden met buitenaardse zaken.
Een geheime commissie die het beheer voert over buitenaardse aangelegenheden zou hier binnenkort een besluit over nemen.

Volgens dr. Preston James, een columnist van de Amerikaanse website Veterans Today, staat de commissie op het punt te besluiten dat het tijd is om naar buiten te treden en de buitenaardse aanwezigheid op aarde bekend te maken. 

Prominente personen
Hij zegt dat deze geheime commissie, Majestic 12 of MJ-12 geheten, de oprichting van een formeel departement van buitenaardse zaken zal goedkeuren.

Naar verluidt zal dit departement een soortgelijke rol vervullen als het ministerie van Buitenlandse Zaken. Waar het ministerie van Buitenlandse Zaken voornamelijk contact onderhoudt met regeringen zal het nieuwe agentschap of departement zich vooral richten op de betrekkingen met buitenaards leven.

Dr. James beweert dat men verschillende prominente individuen op het oog heeft om leiding te gaan geven aan het nieuwe agentschap of departement.

Roswellincident
Hij heeft naar eigen zeggen stukken in handen gekregen over de beraadslagingen van MJ-12, de commissie bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers die in 1947 oorspronkelijk werd gevormd om het Roswellincident te onderzoeken.

Het zijn volgens James vooral de jongere commissieleden die ervoor pleiten om in de openbaarheid te treden. “Sommige stukken suggereren dat deze groep in tweeën is gesplitst, waarbij de jongere leden zich hard maken voor publieke bekendmaking en de oprichting van een officieel departement van buitenaardse zaken,” schrijft hij.

Bericht van het vroegere Niburu.nl Deze website bestaat niet meer.