Groeten van het Alpha Sterrenschip~ Father Mother God

Groeten van het Alpha Sterrenschip

Door: Father Mother God – 6 oktober 2013
Tot nu toe zijn de meeste van jullie opgevoed om na te denken, of God bestaat en Hij het heelal schiep, of dat het zichzelf vormde vanuit een grote explosie. Dit is de diepste tweedeling die jullie kunnen hebben in jullie huidige staat van bewustzijn. echter, wanneer jullie zijn geascendeerd voorbij de derde dimensie of de densiteit waarin jullie leven, zullen er niet langer meer vragen als deze zijn, aangezien jullie verbinding met je Hoger Zelf wordt geaccentueerd en verbeterd, zal dat een capaciteit van inzicht geven van wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen, waar jullie van gemaakt zijn, meer in overeenstemming met de waarheid.

Jullie filosofische, medische of wetenschappelijke benaderingen zal tot een totale absolute ommekeer komen van, niet 180, maar 360 graden – om jullie een idee te geven van hoe jullie innerlijk gaan veranderen. Jullie zullen het meest gelijkend op engelen worden vertegenwoordigd in jullie aardse archetypen, als ze doorgaan wezens te worden van grote zuiverheid, wijsheid en liefde.

Kun jij je voorstellen hoe het zou zijn, om te reizen naar alle delen van de planeet, of zelfs het heelal, gewoon wanneer je wilt? Ben jij je er bewust van hoeveel vooruitgang je gaat boeken, in staat om contact te hebben met ons en vele andere bewoners van de werelden zoals de Aarde?

Kunt jullie een idee krijgen van de staat van innerlijk geluk die je zult voelen, wetende dat jullie altijd de instructies van je innerlijke God vervullen, die jullie zal vertellen hoe te handelen op elk moment en wanneer?

En wanneer dat gebeurt, als die tijd komt, en geloof me het is al erg dichtbij, dan zullen jullie leden van de Galactische Federatie worden, en dus alle voordelen en rechten genieten van het lidmaatschap van de Federatie.

Het is net als wanneer je langs een openbaar zwembad lopen, je bent geen clublid en daarom krijg je geen toegang, maar op een mooie dag besluit je om lid te worden en, na het betalen van je toegangsprijs, heb je het recht om te zwemmen in de toegekende zwembad wanneer je maar wilt. Natuurlijk, volgens bepaalde normen die door het bestuur van het openbare zwembad zijn bepaald, zoals de beschikbare tijd die is ingesteld om te zwemmen, of je kunt eten en drinken tijdens het baden, of dat je schoon moet zijn [alvorens in het zwembad te gaan].

Er zijn al veel mensen op deze planeet die zich bewust worden van de stap die ze op het punt staan te maken, vandaar onze aanwezigheid in deze tijden van grote verandering voor jullie allemaal, om zo veel mannen en vrouwen als mogelijk te leren over de kwantum sprong die jullie op het punt staan om te ervaren, en jullie kunnen op jullie beurt andere mensen helpen om het te begrijpen en om het te geven aan hen, zonder trauma en met de wetenschap dat wat er ook gebeurt nodig is voor deze evolutionaire sprong die jullie zullen leven en genieten hier en nu.

Ik bid dat de meesten van jullie erin slagen om te profiteren van de enorme impuls die de hemelse Vader verzendt vanaf de heilige plaats van waaruit licht energie uit Zijn Wezen wordt geprojecteerd naar jullie.

Ik omhels jullie allemaal, lieve mannen en vrouwen van deze prachtige blauwe planeet,
Gaia.

♥ Peace & Love ♥

Bron: Commander Sohin

Fb 2010

vertaald: Martien