Geschiedenis en mogelijk doel van Cintamani-stenen

Geschiedenis en mogelijk doel van
Cintamani-stenen

door Staff Writer/13 juni 2018

(Stilte in de Storm Editor) Het volgende lijkt een door COBRA (Compression  breakthrough) geïnspireerde presentatie te zijn van wat de Cintimani-stenen werkelijk zijn. Maar het moet worden opgemerkt dat het concept veel ouder is dan COBRA. Zoals altijd is onderscheidingsvermogen aan te raden.

– Justin

Related: COBRA | Entry Protocols — Contact Preparations, Inner Earth Invitation, The Agartha Network, Resistance Network Invitation Process

Cintamani is een heilige steen die afkomstig is van het Sirius-sterrenstelsel. Miljoenen jaren geleden, tijdens een galactische superwave, ontplofte een planeet in een baan om Sirius A. De fragmenten reisden in alle richtingen, sommigen bereikten de Aarde na een lange reis door de interstellaire ruimte.

In de afgelopen 25.000 jaar waren de positieve Agarthanen bewakers van de Cintamani-stenen. In de loop van de geschiedenis hebben ze stukken Cintamani gegeven aan enkele van die personen die de maximale potentiële positieve invloed op de menselijke geschiedenis hadden. Koning Salomo, Alexander de Grote en Akbar waren in het bezit van een stuk Cintamani-steen.

Een stuk Cintamani, eerder in het bezit van de Tempeliers, werd gegeven aan Edward Bulwer-Lytton, die het bestaan ​​van Agartha aan de mensheid onthulde in zijn beroemde roman The Coming Race.

Later werd hetzelfde stuk gegeven aan een bepaalde Templar-groep bij Untersberg en vervolgens aan de Vril-meiden (die Vrilerinnen), die sinds de val van Atlantis de technologische knowhow doorbracht voor het eerste werkruimteprogramma op het oppervlak van de planeet.

Een ander stuk werd gegeven aan Nicholas Roerich, die daarmee probeerde de wereldvrede te bereiken. Zijn bekende Banner of Peace is een symbool in verband met het drievoudige Sirius-sterrenstelsel.

Cintamani is de heilige steen van de Broederschap van de Ster, het laatste ware overblijfsel van de mysteriescholen van het Licht van Atlantis.

Veel Lichtwerkers en Lichtstrangers behoren tot de mandala van 144.000 sterrenwezens van het Licht die vele incarnaties geleden naar de Aarde kwamen om te helpen bij de bevrijding van deze planeet en de Verschuiving van de Eeuwen.

Sinds december 2014 stroomt Licht vanuit de Galactische Centrale Zon, geleid door de facetten van de Moldavitische kelk van de Heilige Graal die als een lens dient, gericht op de 144.000 om hun ontwaken te activeren.

Cintamani-steen is de volgende stap in dit energetische proces. Sinds de start van het Multidimensionale Operatie Zonnestelsel zijn we bij de Phoenix Groep begonnen stukken Cintamani te verspreiden onder de meest ontwaakte Lichtwerkers en Lichtstrijders.

Geselecteerde stukken Cintamani-steen werden in tientallen van de belangrijkste vortexpunten van het hoofdnet van het planetaire energiegrid geplaatst om het transformatieproces naar het evenement te stabiliseren. Dit Cintamani-energiegrid rond de planeet is nu bijna voltooid.

Een Oude Tibetaanse profetie zegt dat er een tijd komt dat de Koning van de wereld met zijn leger uit zijn onderaardse rijken zal verschijnen om de machten van de duisternis te verslaan en de komst van de Gouden Eeuw in te luiden. Deze tijd is nu. De Cintamani-steen zal in dit proces een sleutelrol spelen.

Tijdens het Event zal de Galactische puls door Cintamani-stenen stromen. Elke houder van een Cintamani-steen zal dienen als een energiekanaal en de energieën doorgeven van de compressiedoorbraak in het planetaire energiegrid.

Cintamani-stenen zijn puur Licht en hun energie kan niet worden misbruikt. Ze helpen implantaten oplossen en versterken je innerlijke leiding en verbinden je met je hogere doel in dit leven. Maar wees ervan bewust dat het sterke versterkers zijn en dienen als een vergrotende lens om je te laten zien wat er in je zit, zodat je het kunt transformeren en je meer vaardig kunt maken voor je missie, zodat je je rol kunt spelen in het planetaire bevrijdingsproces.

Bron – Cintamani

Vertaling: Martien